Добро дизајнирано постоље за МацБоок које штеди простор

Кључне Такеаваис

  • Твелве Соутх БоокАрц Флек је вертикално постоље за лаптоп које вам омогућава да користите већи спољни екран уз уштеду простора на свом столу.
  • Постоље је компатибилно са било којим МацБоок-ом или лаптопом испод једног инча дебљине и не захтева подешавање или употребу уметака.
  • БоокАрц Флек нуди снажно држање за ваш лаптоп и доступан је у три опције боја.

Уштеда простора на вашем столу је увек важна када радите од куће. Твелве Соутх БоокАрц Флек поставља било који МацБоок или лаптоп испод једног инча у вертикалну оријентацију тако да можете да користите већи спољни екран док сте код куће. Сталак изгледа одлично, заузима минимално простора и не захтева подешавање као други конкуренти.

Твелве Соутх БоокАрц Флек

Твелве Соутх БоокАрц Флек пружа одличан начин да држите свој МацБоок (или било који други лаптоп дебљине испод једног инча) у вертикалном положају са затвореним екраном. Доступан у три опције боја, нема потребе за подешавањем постоља или употребом уметака. Само поставите лаптоп у вертикални положај, а постоље ће заштитити уређај. Сви портови остају доступни за коришћење.

Бренд Твелве Соутх

Материјал алуминијум, силикон

Компатибилност Сви МацБоок-ови или лаптопови дебљине испод једног инча

Тежина 15,3 оз / 434 г

Прос

  • Ради са МацБоок или Виндовс машином
  • Нису потребни уметци или подешавање
  • Будући доказ
  • Доступан у три опције боја
  11 цоол алатки за промену величине видеа за Инстаграм ТВ, феедове и причу

Цонс

  • Скупљи у поређењу са другим сличним штандовима

Заиста флексибилан начин да заштитите свој МацБоок

Јероме Тхомас / МакеУсеОф

Твелве Соутх је одувек био познат по својим добро дизајнираним и лаким за коришћење Аппле додацима. И БоокАрц Флек наставља тај тренд.

Постоје две главне врсте постоља за лаптоп. Један тип вам омогућава да ваш лаптоп буде отворен и доступан док причвршћујете каблове за спољни монитор и другу додатну опрему. Иако можете да користите свој лаптоп као други монитор, ове врсте постоља заузимају знатну количину простора и не функционишу добро за мање столове.

БоокАрц Флек је вертикално постоље. Као што сте вероватно могли да претпоставите по имену, он поставља ваш лаптоп у вертикалну оријентацију са затвореним екраном. Спољни портови, као што су Тхундерболт и ХДМИ, остају доступни за прикључивање периферних уређаја.

Иако овај тип постоља заузима много мање простора, нећете моћи да користите свој лаптоп као секундарни монитор. Али ако имате велики спољни монитор, то је компромис на који је већина људи спремна.

БоокАрц Флек је доступан у три различите боје — црној, белој и врхунском хромираном моделу који кошта додатних 10 долара. Све три изгледају сјајно, али се неће истицати на вашем столу. Користио сам црну верзију и био сам веома задовољан њеним модерним стилом.

Недостатак већине вертикалних постоља је што једноставно не можете да поставите свој лаптоп у њега и очекујете снажно држање. На пример, МацБоок Аир тренутне генерације је много тањи од старијег МацБоок Про-а. Већина постоља нуди неку врсту подешавања или уметака који захтевају додатни рад да би се добро уклопили.

  Како привремено омогућити режим Не узнемиравај на иПхоне-у

Али нема потребе да бринете о томе са БоокАрц Флек-ом. Компатибилан је са било којим лаптопом чија је дебљина мања од једног инча и са екраном до 16 инча. То је велика већина Аппле, па чак и Виндовс лаптоп рачунара.

Када будете спремни да користите постоље, поставите лаптоп у центар. Захваљујући јединственом флексибилном дизајну, тежина лаптопа ће затим повући бочне траке и стегнути их за сигурно пристајање. Мали јастучићи близу центра постоља помажу у заштити спољашњости вашег лаптопа.

Савршенство које штеди простор

Јероме Тхомас / МакеУсеОф

Пробао сам БоокАрц Флек са три лаптопа: мањим МацБоок Аир-ом, већим МацБоок Про-ом и Виндовс лаптопом. Штанд је држао све три без икаквих проблема или померања. Само сам ставио сваки лаптоп у центар, а постоље се побринуло за остало.

МацБоок Про је моја уобичајена машина и користио сам постоље са њим неколико дана. Обично имам веће хоризонтално постоље на свом столу, али сам заиста уживао у малом отиску БоокАрц Флек-а. Имао сам више простора за ширење док сам још увек користио свој велики спољни монитор.

Када сам прикључио ХДМИ и Тхундерболт кабл, покушао сам да их повучем и видим колико је постоље снажно. Искрено, био сам мало изненађен што се мој МацБоок Про није ни мало померио.

Флексибилан дизајн такође одлично функционише када треба да искључите свој МацБоок и понесете га у покрету. За разлику од многих традиционалних вертикалних постоља, нећете морати да окрећете дугме или уклањате уметак који се може изгубити. Управо сам уклонио свој МацБоок са постоља.

  Поређење карактеристика и перформанси у 2022

А ако промените свој лаптоп, можете бити сигурни да ће БоокАрц Флек радити и са тим.

Твелве Соутх БоокАрц Флек: Једноставан и леп победник

Тешко је погрешити са Твелве Соутх БоокАрц Флек-ом. Иако је нешто скупљи од других сличних опција, могућност постављања било ког МацБоок-а или лаптопа унутра без потребе за подешавањем постоља чини га вредним додатних трошкова. И изгледа сјајно у било којој од три доступне боје.

Обавезно га ставите на врх своје листе ако тражите сталак за МацБоок за свој сто и знајте да ће радити сада и у будућности.

Твелве Соутх БоокАрц Флек

Твелве Соутх БоокАрц Флек пружа одличан начин да држите свој МацБоок (или било који други лаптоп дебљине испод једног инча) у вертикалном положају са затвореним екраном. Доступан у три опције боја, нема потребе за подешавањем постоља или употребом уметака. Само поставите лаптоп у вертикални положај, а постоље ће заштитити уређај. Сви портови остају доступни за коришћење.