Како бесплатно пронаћи регистрованог власника возила у Индији

Многе ситуације захтевају од вас да потражите власника возила, инциденти као што су несреће, крађе, итд. Ако приметите било шта што се сматра незаконитим, можете извршити претрес возила и такође пронаћи регистрованог власника возила бесплатно у Индији. Такође можете добити детаље о возилу према регистарским таблицама како бисте могли да знате коју врсту возила користе. У овом чланку ћемо вам показати како бесплатно пронаћи власника аутомобила по регистрацијском броју. Ово може лако пратити њихово возило и дати вам тачне резултате, па, хајде да почнемо.

Како бесплатно пронаћи регистрованог власника возила у Индији

Овде смо детаљно објаснили методе за проналажење власника аутомобила по регистрацијском броју.

Метод 1: Преко веб локације Паривахан

Париваханова веб страница се састоји од огромне базе података регистарских таблица и детаља о овим таблицама, можете претраживати ову веб страницу да бисте бесплатно пронашли власника аутомобила по регистрацијском броју.

1. Посетите званичну веб страницу за Паривахан.

2. Унесите свој број мобилног телефона и кликните на Нект.

3. Унесите лозинку и поново кликните на Настави.

4. Након уласка на веб локацију, потребно је да унесете број возила и Цаптцха код и кликнете на Вахан Сеарцх.

Ово ће вам дати име власника возила, датум регистрације, као и град у коме је возило регистровано. Више информација, као што су број мотора и број шасије, такође је доступно за возило које сте тражили.

  Штампајте Само изаберите ћелије на листу тако што ћете дефинисати област за штампање у Екцел-у

Метод 2: Преко Вахан СМС сервиса

Постоји и СМС услуга коју води Ваахан у којој можете добити једноставне детаље само слањем СМС-а, пратите доле наведене кораке да бисте сазнали како да добијете детаље користећи СМС функцију и да проверите детаље о власнику возила путем регистрације.

1. Укуцајте ВАХАН (размак) и регистарски број возила.

2. Пошаљите горњу поруку на број 7738299899.

3. Затим ћете добити податке о власнику возила путем СМС поруке.

Метод 3: Преко апликације Ацко Инсуранце

Такође можете да користите апликацију Ацко Инсуранце да бисте бесплатно пронашли регистрованог власника возила у Индији да бисте проверили детаље о власнику возила према регистрационом броју.

1. Преузмите апликацију Ацко са Гоогле Плаи продавница или Продавница апликација према вашем уређају.

2. Пријавите се у апликацију преко мобилног броја и додирните Настави.

3. Након што се пријавите, додирните РТО информације присутне у апликацији.

4. Сада унесите регистарски број возила и додирните дугме са стрелицом да бисте добили комплетне детаље о возилу.

Зашто бисте морали да сазнате о власнику возила користећи њихов регистровани број?

Постоје различити разлози због којих бисте желели да добијете регистарски број да бисте могли да уђете у траг власнику и бесплатно пронађете регистрованог власника возила у Индији.

  • Куповина половног возила: Пре куповине половног возила, можда бисте желели да проверите податке о власнику возила.

  • Несреће: У случају да је дошло до несреће и причињене штете, податке о возилу можете пронаћи помоћу регистарског броја возила.

  • Хит анд Рун: Ако будете сведоци инцидента Хит анд Рун, можете бесплатно пронаћи регистрованог власника возила у Индији, као алтернативу такође можете пријавити регистарски број вашој оближњој полицијској станици.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Могу ли да проверим пореску валидност возила користећи регистарски број?

Анс. Да, можете проверити пореску валидност возила. Само потражите МВ порез до на веб локацији да бисте видели детаље о валидности пореза.

К2. Да ли можемо да пронађемо адресу становања особе тражећи њен регистарски број возила?

Анс. Не, ради заштите личних података и приватности, адресе се не могу видети на веб страници или било где.

К3. Да ли Вахан има апликацију за коришћење?

Анс. Тренутно још увек није доступна ниједна апликација за Вахан услугу, али можемо очекивати да ће апликација ускоро бити покренута на АппСторе-у.

К4. Како Вахан има све податке о моторним возилима?

Анс. Вахан прикупља све податке о моторним возилима из Националног регистра моторних возила. Национални регистар моторних возила заузврат обједињује све податке који се односе на моторно возило из РТО (Регионалне службе за саобраћај).

К5. Могу ли пронаћи регистарски број возила тако што ћу навести податке о Аадхару?

Анс. Не, Аадхар је безбедан и састоји се од важних личних података који се обично никоме не откривају, тако да не можете пронаћи регистарски број возила само коришћењем Аадхар картице.

К6. Где могу да се жалим на детаље о регистрацији возила?

Анс. Ако имате било каквих проблема или питања у вези са детаљима о регистрацији возила, можете посетити локални РТО и отклонити своје сумње. Сваки округ је присутан са одговарајућим РТО.

***

Надамо се да вам је горњи чланак о томе како пронаћи регистрованог власника возила бесплатно у Индији био од помоћи и да сте успели да уђете у траг власника возила уз помоћ нашег чланка. Јавите нам која од метода вам је најбоље функционисала и слободно оставите коментар о чланку, Хвала!