Како брзо креирати белешке са састанка у Гоогле документима

Ако сте одговорни за вођење белешки са састанка и њихово дељење са својим тимом, знате колико је тешко пратити све како се састанак одвија. Морате остати организовани, записати кључне тачке, прецизирати детаље и одредити акције за учеснике док учествујете на састанку.

Срећом, шаблон за белешке са састанка у Гоогле документима поједностављује овај процес. Ова функција је једноставна, али може значајно да побољша продуктивност вашег састанка.

Како да креирате и делите белешке са састанка у Гоогле документима

Шаблони су хлеб и путер продуктивности. Уместо да трошите драгоцено време на изградњу кохерентне структуре за своје белешке, можете да користите шаблоне Гоогле докумената и фокусирате се на важне ствари. Овај шаблон добија детаље састанка из вашег дневног реда састанка у Гоогле календару — што вам омогућава да брзо правите белешке и делите их са колегама.

Прављење и дељење белешки са састанка помоћу уграђеног шаблона Гоогле докумената је прилично једноставно. Ево шта ћете морати да урадите:

 • Отворите датотеку Гоогле докумената.
 • Откуцајте @ у документу и изаберите Белешке са састанка (које се налазе у оквиру Грађевински блокови) из падајућег менија.
 • Појавиће се мени са свим догађајима из вашег Гоогле календара. Изаберите одговарајући састанак или догађај.
 • Додајте учеснике и почните да бележите своје белешке.
 •   Управљање продајним каналима је једноставно уз Бигин [+ 3 Alternatives]

  Да бисте приложили белешке са састанка календарском догађају, кликните на дугме Приложи са десне стране. Ово ће омогућити учесницима да приступе белешкама са састанка из свог Гоогле календара.

  Алтернативно, можете изабрати да учесницима пошаљете белешке са састанка е-поштом. Да бисте то урадили, кликните на икону коверте са леве стране.

  Такође можете да приложите све додатне датотеке са Диска белешкама са састанка. Да бисте то урадили, кликните на три тачке са леве стране и кликните на Приложи датотеке са диска.

  Како да креирате и доделите ставке радњи у Гоогле документима

  Током састанка, ваш тим ће се вероватно договорити око одређених радњи које треба да се заврше. Гоогле документи пружају једноставан начин да снимите ове радње и доделите их одређеним члановима ваших тимова, омогућавајући лако праћење. Ево како то можете да урадите:

 • Наведите задатке које треба обавити у оквиру Ставке акције.
 • Двапут кликните на задатак да бисте га истакли.
 • Кликните на икону Додај коментар и унесите свој коментар.
 • У истом текстуалном пољу откуцајте знак ат (@) након чега следи име особе одговорне за задатак.
 • Означите поље за потврду у пољу за коментар да бисте доделили задатак. Морате да означите ово поље да би особа примила обавештење о радњи.
 • На крају, кликните на Додели.
 • Предности коришћења Гоогле докумената за прављење белешки

  Коришћење шаблона за бележење у Гоогле документима може повећати продуктивност вашег састанка и повећати сарадњу. Кључна предност коришћења Гоогле докумената у односу на друге алатке за бележење за састанке је то што ћете радити у познатом радном простору и не морате да инсталирате ништа ново.

    Тенорсхаре УлтДата ВхатсАпп опоравак: Опоравак избрисаних ВхатсАпп порука

  Ево још неколико разлога зашто би требало да почнете да користите Гоогле документе за снимање важних белешки и радњи:

  1. Сарадња у реалном времену

  Алатке за сарадњу у реалном времену у Гоогле документима омогућавају свим учесницима састанка да виде ажурирања, додељене задатке и завршене ставке док се дешавају.

  2. Боља одговорност

  Додељивање радњи са пољима за потврду одговарајућим члановима тима обезбеђује одговорност и може подстаћи ваш тим да заврши задатке на време.

  3. Даљинска приступачност

  Пошто су Гоогле документи засновани на облаку, белешке са састанка су доступне са било ког места са интернет везом. Чланови тима могу да прегледају, уређују и прате белешке и задатке без обзира на њихову физичку локацију.

  4. Временска ефикасност

  Интерфејс прилагођен кориснику и уграђени шаблон за вођење белешки ослобађају вас од муке око организовања белешки током састанка. Ово вам омогућава да активно учествујете на састанку уместо да се заглавите у писању белешки и организацији.

  Поједноставите белешке са састанка помоћу Гоогле докумената

  Прављење белешки са састанка помоћу Гоогле докумената је најлакше. Ова сјајна функција вам омогућава да бележите белешке брже и ефикасније него раније.

  Штавише, беспрекорна интеграција са Гоогле календаром обезбеђује да ви и сви остали учесници можете да видите, сарађујете и пратите задатке у реалном времену. Прихватањем овог шаблона можете повећати продуктивност и побољшати сарадњу унутар вашег тима.