Како да поправите грешку ГПС сигнал није пронађен у Покемон ГО

Покемон ГО вам омогућава да видите Покемоне и теретане око себе у реалном времену, тако да можете да их победите или ухватите да бисте завршили свој Покедек. Али апликација се у потпуности ослања на вашу ГПС локацију да би радила. Ако ваша Покемон ГО апликација приказује грешку ГПС сигнал није пронађен (11), ваша игра се потпуно не може играти.

Али немојте журити да набавите нови телефон да бисте наставили своју Покемон авантуру! Ваш мобилни уређај вероватно не узрокује ову грешку. Ако ваша Покемон ГО апликација приказује грешку ГПС сигнал није пронађен (11), ево како то можете да поправите.

Зашто Покемон ГО не може да пронађе моју локацију?

Покемон ГО је један од најпопуларнијих избора свих Покемон пратећих апликација. И као и све друго, може бити фрустрирајуће када не ради како треба. Срећом, постоји неколико трикова које можете користити да вратите апликацију у акцију.

Постоји неколико разлога зашто ваш телефон можда неће моћи да пронађе вашу локацију. Ево најчешћих разлога:

  • Ваше услуге локације су можда искључене.
  • Апликација можда нема дозволу да користи ваше услуге локације.
  • Можда нисте повезани на интернет.
  • Можда сте на локацији коју је тешко пратити.
  • Можда ћете морати да поново покренете подешавања локације.
  Како опозвати слање порука на иПхоне-у, иПад-у и Мац-у

Постоји шанса да је ГПС у вашем мобилном уређају неисправан, али девет пута од 10, проблем ће бити у подешавањима вашег мобилног уређаја.

Како да поправим грешку Покемон ГО ГПС сигнал није пронађен?

Ако сте већ безуспешно испробали златно правило решавања проблема, а то је, наравно, искључивање и поновно укључивање уређаја, и сигурни сте да је ваш уређај повезан на интернет, можете да испробате било шта од следећег методе да поправите своје ГПС проблеме.

Уверите се да су ваше услуге локације укључене

Једна од првих ствари које треба да проверите када покушавате да поправите грешку ГПС сигнал није пронађен (11) јесте да су ваше услуге локације укључене. Ваш уређај можда има ГПС у себи, али ваша приватност је и даље важна за вашег мобилног оператера.

Ваше услуге локације могу се укључити или искључити у било ком тренутку. Ако ова подешавања нису укључена, ваша Покемон ГО апликација неће моћи да прати вашу локацију да би открила какав Покемон можда вреба у високој трави око вас.

Да бисте проверили да ли су вам услуге локације укључене, идите у подешавања уређаја. Потражите Приватност и безбедност на иОС-у или Локација на Андроид-у. Уверите се да су ваше услуге локације укључене и затворите и освежите апликацију.

Уверите се да Покемон ГО има дозволу да користи вашу локацију

Апликације захтевају изричиту дозволу да би могле да прате вашу локацију. Ако те дозволе нису дате, апликација неће користити те услуге. Да бисте били сигурни да сте дозволили апликацији да прати вашу локацију, поново идите у подешавања уређаја. Померите се надоле до листе инсталираних апликација и пронађите Покемон ГО.

  9 најбољих програма за ширење информација за повећање прихода и ангажовања

Када отворите подешавања апликације Покемон ГО, кликните на Локација. Овде можете изабрати који ниво приступа желите да ваша апликација има. Дозволити апликацији да прати вашу локацију док користите апликацију је најбоља опција. Допуштање Покемон ГО-у да стално проверава вашу локацију чак и када не користите апликацију је непотребно и може да прожваче батерију вашег уређаја.

Такође се препоручује да укључите Прецисе Лоцатион тако да Покемон ГО добија најтачније могуће резултате док користите апликацију. Затворите и поново отворите апликацију да бисте били сигурни да су подешавања ажурирана.

Закорачите на чисту локацију

Нека места је теже за ваш ГПС за праћење, посебно ако су удаљена. Можда сте унутар зграде или сте прекривени дрвећем, можда чак и једно и друго. Бити прикривено може бити довољно да поремети слаб ГПС сигнал, а излазак напоље на тренутак може помоћи вашем ГПС-у да вас поново лоцира.

Поново покрените подешавања локације

Ако су све ваше дозволе укључене, а апликација Покемон ГО и даље не открива ваш ГПС, покушајте да пребаците телефон на неколико тренутака у режим рада у авиону, а затим га поново искључите. Понекад ако ГПС на вашем телефону има потешкоћа, то може бити довољно да га поново покренете и вратите у акцију. То можете да урадите у подешавањима телефона или тако што ћете повући траку са алаткама на свом иПхоне-у и изабрати икону авиона.

Сада бисте требали бити слободни да наставите да хватате Покемоне да бисте напунили свој Покедек. Ако је вашем Покедек-у потребно мало појачања, покушајте да пренесете своје Покемоне са Покемон ГО на Покемон ХОМЕ да бисте употпунили своју колекцију и у другим играма.

  Како да конфигуришете средњи клик на додирној табли

Наставите са потрагом да их све ухватите са овим Покемон ГО саветима за решавање проблема

Покемон ГО је невероватно популарна апликација. Ако сте испробали све ове савете за решавање проблема, а ваша апликација још увек покушава да пронађе вашу локацију, могуће је да су сервери преоптерећени. Проверите поново касније да видите да ли је проблем решен сам од себе.

Али све што треба да урадите је да ваш телефон и апликација имају приступ ГПС-у вашег мобилног телефона да бисте омогућили Покемон ГО-у да пронађе вашу локацију. Следећи пут када видите поруку ГПС сигнал није пронађен (11), овај водич би требало да вас врати лову на Покемоне што је пре могуће.