Како да укључите и повежете своју Аппле Магиц тастатуру

Кључне Такеаваис

 • Укључите и повежите Магиц Кеибоард за Мац тако што ћете померити прекидач за напајање и изабрати га у Блуетоотх подешавањима.
 • Повежите Магиц Кеибоард свог Мац-а са иПад-ом тако што ћете га укључити, отворити Блуетоотх подешавања на иПад-у и изабрати тастатуру у оквиру Други уређаји.
 • Футрола Магиц Кеибоард за иПадс се повезује магнетно и не захтева Блуетоотх или прекидач за напајање. Поравнајте свој иПад са кућиштем и требало би да будете спремни.

Апплеове магичне тастатуре су прилично једноставне за коришћење, али можда није јасно како да је подесите. Појаснићемо како да укључимо и повежемо сваку врсту Магиц Кеибоард који Аппле нуди за своје уређаје.

Како укључити и повезати Магиц Кеибоард за Мац рачунаре

Укључивање Магиц Кеибоард-а за Мац је једноставно. Да бисте укључили Магиц Кеибоард, морате да померите прекидач за напајање у горњем десном углу тастатуре да би се приказало зелено. Након тога, спремни сте да повежете тастатуру са својим уређајем.

Да бисте повезали Магиц Кеибоард са својим Мац рачунаром, идите на Систем Сеттингс, а затим изаберите Блуетоотх на бочној траци. На десној страни ћете пронаћи своју Магиц Кеибоард испод Оближњи уређаји. Пређите курсором преко њега и кликните на Повежи.

Када је повежете, обавезно напуните Магиц Кеибоард тако да има пуну батерију. Да бисте га напунили, потребан вам је Лигхтнинг кабл, који можете да повежете са Магиц Кеибоард-ом, а затим га прикључите на рачунар, или цигла за напајање да бисте почели да пуните тастатуру.

Ако се ваша Магиц Кеибоард не укључује или не реагује, чак и након пуњења, постоје неки други савети и трикови за решавање проблема са Магиц Кеибоард-ом које можете покушати да решите.

Како да повежете Магиц Кеибоард вашег Мац-а са иПад-ом

Иако је Аппле-ова Магиц Кеибоард фор Мац намењена за коришћење са рачунаром, можете је користити и са иПад-ом и другим уређајима јер користи Блуетоотх. Да бисте повезали Магиц Кеибоард свог Мац-а са иПад-ом, следите ове кораке:

 • Укључите своју Магиц Кеибоард помоћу прекидача за напајање у горњем десном углу.
 • Отворите Подешавања на свом иПад-у, а затим изаберите Блуетоотх.
 • Укључите Блуетоотх, а затим изаберите своју Магиц Кеибоард под Други уређаји.
 • Магиц Кеибоард би сада требало да се повеже са вашим иПад-ом. Да бисте потврдили да је повезан, можете превући прстом надоле са почетног екрана иПад-а и покушати да унесете нешто у Спотлигхт.

  Како повезати Магиц Кеибоард за иПад

  Заједно са традиционалном Магиц Кеибоард-ом, Аппле продаје футроле Магиц Кеибоард за иПад са физичким тастерима и трацкпад-ом за 249, 299 или 349 долара (у зависности од тога који иПад поседујете).

  Футрола Магиц Кеибоард за иПад Про и иПад Аир је компатибилна са иПад Про од 11 инча, иПад Про од 12,9 инча (3. генерација и новије) и иПад Аир (4. генерација и новије). Магиц Кеибоард Фолио је специфичан за иПад 10. генерације.

  Једна ствар коју треба напоменути у вези са додацима је да се не повезују на иПад преко Блуетоотх-а. Магиц Кеибоард и Магиц Кеибоард Фолио за иПад такође немају прекидач за напајање или унутрашњу батерију. Они користе Смарт Цоннецтор на вашем иПад-у да би их повезали и напајали без проблема.

  Стога, да бисте користили додатке за Магиц Кеибоард, потребно је само да повежете свој иПад магнетно на њих да би био у функцији. Да бисте повезали футролу Магиц Кеибоард, једноставно поравнајте кућиште камере на задњој страни вашег иПад Про или иПад Аир-а са изрезом на кућишту тастатуре.

  За Магиц Кеибоард Фолио, причврстите задњу плочу додатне опреме на ваш иПад, а затим поравнајте Смарт конектор са стране иПад-а са тастатуром. Када сте све подесили и повезали, обавезно одвојите време да прилагодите Магиц Кеибоард за иПад како бисте је у потпуности искористили.

  Уживајте у куцању са магичном тастатуром

  То је све. Без обзира да ли планирате да користите Аппле-ову Магиц Кеибоард за Мац или наменску футролу Магиц Кеибоард за иПад, сада знате како да повежете било који додатак са иПад-ом. И више не морате да се ослањате на тастатуру на екрану у иПадОС-у да бисте куцали и уместо тога уживали у повратним информацијама физичких тастера.