Како користити Амазон Хуб бројач/локер за борбу против пиратерије на трему

Пиратерија на трему је постала све распрострањенији проблем у време када куповина на мрежи постаје све згоднија.

Према истраживању, 43% онлајн купаца сада су украли пакете са њиховог кућног прага или предњег дворишта. Не дозволите оним досадним пиратима са трема да вам украду пакете. Уместо тога, користите ове технолошке алате и услуге да спречите крађу испоруке и побољшате спољну безбедност.

Ово је повећало оптерећење застарјелим, преоптерећеним традиционалним услугама доставе поште које смањују буџет. Амазон Хуб бројачи су развијени да олакшају испоруку поруџбина на мрежи и сигуран повраћај како би се побољшала корисничка услуга.

Ево како да спречите пирате са веранде да узму ваше Амазон испоруке и шта да радите ако вам је пакет украден.

Пират на трему: Преглед

Израз „пират на тријему“ је постао широко коришћен за означавање лопова који узимају пакете са прага несуђених корисника. Брзо улазе, грабе пакете, а затим беже.

Понекад могу чак пратити камионе за доставу и украсти пакете пре него што их власник куће унесе унутра. Ови лопови често прате камионе за доставу, чекајући да се зауставе у мирној улици где могу да покупе неки предмет. Тада могу брзо да украду пакет и побегну а да их не виде.

Пирати на трему имају више могућности него икада да украду пакете због ширења услуга доставе пакета. То је једноставна техника за крађу од власника куће, а потенцијал да нешто у пакету има вредност препродаје увек је био релативно висок.

Како спречити крађу пакета од пирата на трему?

Да ли су вам пакети икада били украдени са предњег трема? Ови лопови, који се често називају „пирати на тријему“, крећу се кроз квартове и краду пакете са прага људи док су они одсутни.

Међутим, постоји неколико метода да се смањи могућност пиратерије на трему. Уз промишљено планирање, можете осигурати да пирати на трему не желе да дођу у вашу кућу.

Уз одговарајућу припрему, можете осигурати да ваши пакети стигну до вас безбедно и без интервенције било ког лопова.

Преузмите у оближњем Амазон центру, било на Амазон шалтеру или ормарићу

Амазон нуди низ избора за алтернативно преузимање пакета. На пример, ако желите, ваши Амазон пакети се могу послати у ормарић и можете их добити кад год желите. Такође можете да вратите Амазон куповине користећи Амазон ормарић.

Амазон нуди ову бесплатну услугу; дакле, служи двострукој сврси. Амазон Лоцкерс су доступни у разним малопродајним објектима широм вашег града, укључујући апотеке, супермаркете и друге продавнице.

У већини случајева, Амазон ће послати е-пошту са јединственим кодом за приступ вашем ормарићу када вам испорука буде испоручена.

Шта је Хуб бројач на Амазону?

Своје Амазон пакете можете примити и предати у било којој продавници која нуди услугу Амазон Хуб Цоунтер.

Банке, ресторани, апотеке, продавнице прехрамбених производа, фитнес објекти, владине зграде и малопродајне продавнице су примери предузећа која обично имају шалтерске локације.

Купци могу да верују да Амазон Хуб Цоунтерс безбедно и безбедно испоручују и враћају онлајн артикле.

Ово је идеалан избор за појединце који:

 • Преузми њихову куповину када им одговара
 • Будите забринути због испоруке Амазон пакета када сте одсутни
 • Имати пирате на трему у заједници
 • Обавезно оставите пакет на киши или снегу

Поред тога, није потребно чланство да бисте користили Амазон Хуб Цоунтер. Амазон Хуб Цоунтер је бесплатан и отворен за све.

Како ради Амазонов бројач Хуб?

Коришћење Амазон Хуб Цоунтер-а вам омогућава да планирате Амазон испоруку на одговарајући начин за ваше свакодневне активности. Амазон чвориште функционише слично као и свака друга услуга доставе.

Да бисте користили ово подешавање динамичког преузимања:

 • Наручите преко Амазон.цом или Амазон мобилне апликације.
 • Изаберите место за преузимање које вам је најближе са листе када кликнете на опцију „Достава производа“.
 • Након што је артикал испоручен, купци ће добити е-пошту са КР кодом или бар кодом.
 • Покажите свој код особљу које ради на шалтеру Амазон Хуб на локацији коју сте одабрали за шалтер за преузимање док сте наручили.
 • Особље испоручује пакет, а ви можете да идете.

Амазон Хуб Лоцкер против Амазон Хуб Цоунтер-а

Амазон Хуб бројачи се разликују од Амазон Хуб Лоцкера по томе што се налазе у физичким продавницама и њима управљају људски помоћници. Поред тога, Амазон има самоуслужне терминале на којима можете да примите своју испоруку користећи код за преузимање или Амазон апликацију на паметном уређају.

Стога, преузимање пакета са Амазона незнатно варира у зависности од вашег избора.

Амазон Хуб бројачи

Запослени који ради у малопродајном објекту задужен је за одржавање Амазон Хуб бројача. Пре него што вам да пакет, особа која ради у продавници скенира ваш бар код. Не морате да покажете никакав доказ ко сте. Другим речима, не треба вам лична карта.

Амазон Хуб ормарићи

Слична услуга је Амазонов Хуб Лоцкер. Али они су самоуслужни, тако да купцима није потребна помоћ запослених.

Амазон Лоцкерс се најчешће виђају на местима са густим саобраћајем, као што су универзитети, продавнице прехрамбених производа и транзитне станице.

Да бисте приступили Амазон Хуб Лоцкер-у, урадите следеће:

 • Приликом наручивања можете одабрати ормарић као место испоруке.
 • Возачи који раде за Амазон ће довести ваше испоруке директно у ормарић, на ком ћете добити обавештење путем е-поште или текстуалне поруке која садржи јединствени код за преузимање.
 • Унесите свој код у машину да бисте приступили свом ормарићу и преузели своје предмете.

Зашто је коришћење Амазон Хуб Лоцкер-а добра идеја?

Купци цене лакоћу испоруке до Амазон ормарића и шалтера због разноврсности њихове постојеће употребе Амазона. Апликација је направљена да олакша куповину на вашем телефону. Корисно је када вам треба само неколико ствари, али желите да избегнете одлазак у велику продавницу кутија.

 • Не пуштајте пирате на трему унутра
 • Нема потребе да пазите на лоше временске прилике.
 • Сакријте поклоне или изненађења од других чланова породице.
 • Погодно за стамбене зграде без портира
 • Погодан систем за враћање
 • Нема додатних трошкова приликом коришћења било које услуге
 • Опције испоруке истог дана и једног дана доступне су на одређеним локацијама
 • Пакети се могу доставити у ваш ормарић
 • Ово је фантастична прилика да изразите своју подршку локалним компанијама

Проналажење Амазон Хуб ормарића

Најбоља ствар у вези са Амазон Хуб Лоцкерима је то што не морате ништа додатно да плаћате да бисте их користили. А ако имате Приме, можете наставити да добијате бесплатну испоруку за два дана, један дан или исти дан.

Људи који живе у становима добијају прилагођену верзију Амазон Хуб Лоцкер-а, иако је ово типична опција за услугу доставе ван локације. Поред тога, Амазон може да постави Хуб Лоцкер у стамбени комплекс ако му то дозволи управа зграде.

Најближе можете пронаћи ако одете на ввв.амазон.цом/улп и унесете свој град, поштански број или адресу. Ваш је избор који ормарић ћете изабрати као место за одлазак када имате нешто да вратите.

Проналажење Хуб Лоцкер-а је једноставно док наручујете на Амазону. Када дођете до странице на којој плаћате поруџбину, Амазон ће вас питати где желите да је ваш пакет послат.

Након што се одлучите за адресу за испоруку, можете је сачувати на свом Амазон налогу и користити је за будуће поруџбине. Скенирајте КР код на Хуб Лоцкер-у кад год наиђете на ормарић и он ће се повезати са вашим Амазон налогом.

Зауставите пиратерију на трему одмах

Коришћење услуга као што су Хуб Лоцкерс је фантастичан начин да се избегне добијање украдених пакета и проблеми са испоруком вас ометају када тражите попусте за Приме Даи. Дакле, ако купујете технологију на Приме Даи, знајте шта вам треба да бисте избегли кајање купца.

ФАКс

Да ли се роба може вратити у Хуб Лоцкер или шалтер?

Да, не само да је могуће, већ је и једноставно! На пример, назначите да желите да вратите производ на свој налог и унесите код или покажите бар код/КР код помоћнику.

Могу ли да дозволим трећој страни да преузме мој пакет из Амазон Хуб Лоцкер-а или шалтера?

Да, изводљиво је. Ако желите да неко други преузме вашу испоруку из Амазон Хуб Лоцкер-а, проследите е-поруку за испоруку жељеном примаоцу, укључујући лозинку за преузимање или опцију Покрени преузимање.

Последње мисли

Амазон Хуб концепт има за циљ да поједностави искуство куповине Амазона. Цоунтер и Амазон Хуб Лоцкер постижу овај циљ, упркос њиховим разликама.

Креирање локација партнера у згодним и препуним подручјима даје купцима више опција преузимања поруџбине на Амазону. Ово може бити ваша најбоља опција ако често купујете на Амазону и треба вам брз начин за преузимање наруџби.

Затим можете погледати водич за идентификацију лажних рецензија на Амазону.