Како користити ЦхатГПТ интерпретер кодова за креирање брендираних КР кодова

У свету дигиталних могућности, где се креативност и технологија спајају, постоји нови начин да се обичан КР код претвори у ремек дело; са невероватним пројектом ЦхатГПТ Цоде Интерпретер, можете испробати сваки облик идентитета вашег бренда у прилагођене КР кодове, додајући дашак персонализације и лепоте.

Овај чланак открива очаравајући процес креирања КР кодова прилагођених брендовима уз помоћ ЦхатГПТ Цоде Интерпретер. Дакле, почнимо!

ЦхатГПТ – тумач кодова

Замислите да имате љубазног преводиоца између вас и вашег рачунара. То је ЦхатГПТ Цоде Интерпретер – магични алат који узима ваш људски језик и претвара га у упутства која ваш рачунар може да разуме.

Једноставно речено, учи ваш рачунар да прича као ви и пружа сложене задатке попут пријатељског ћаскања. Па, нећу да вас замарам само речима, већ ћу вам одмах показати неке примере!

Такође прочитајте: Питате се шта је ЦхатГПТ и како вам може помоћи?

Шта су прилагођени КР кодови?

Прилагођени брендирани КР кодови су КР кодови који укључују ваш логотип или друге елементе брендирања. То их чини визуелно привлачнијим и помаже у повећању свести о бренду.

Како да направите једноставан прилагођени брендирани КР код користећи ЦхатГПТ Цоде Интерпретер

Интерпретер кода је моћна карактеристика ЦхатГПТ-а која вам омогућава да извршавате код у његовом окружењу са заштићеним окружењем. Ово може отворити начине за решавање сложених проблема и генерисање визуелизације података користећи… пиц.твиттер.цом/ИКСБзнсилКс

— Мин Чои (@минцхои) 18. јула 2023. године

Ти мали квадратни узорци које видите свуда – могу бити много више од црно-белих кутија. Прилагођени КР кодови дају овим обрасцима живот и личност. Они су попут вашег дигиталног платна, где можете да користите боју, лого и креативност да будете суштина вашег бренда. Баш као што уметник потписује радове, прилагођени КР кодови остављају трајан утисак.

То је било нешто што сам знао, па сам одлучио да покушам. Само да бих експериментисао са овим триком, изабрао сам вдзвдз и одлучио да пратим кораке, и можда бих могао да добијем прилагођени КР код који би ме одвео до веб странице компаније. Штавише, након што сам пратио кораке (који су поменути касније у чланку), добио сам жељене резултате за неколико секунди.

Ево резултата:

Прави победник 🏆 зар не? И ово је само један од начина на који вам ЦхатГПТ може бити од користи!

Дакле, сада када сте осетили шта ће доћи. Штавише, вежите појасеве јер би кораци пред нама били веома интересантни, а прилично сам сигуран да сте већ жељни да то и сами испробате.

Како да креирате прилагођени КР код помоћу ЦхатГПТ тумача кодова?

Да бисте креирали прилагођени КР код са ЦхатГПТ Цоде Интерпретером, мораћете да пратите кораке:

#1. Идите на веб локацију ЦхатГПТ и направите налог.

#2. Када креирате налог, омогућите додатак Цоде Интерпретер.

💡Али треба напоменути да је ЦхатГПТ Цоде Интерпретер доступан само за оне који су се претплатили на ЦхатГПТ Плус.

#3. У прозору за ћаскање пратите следеће активности:

Генеришите КР код са подацима=”ваш текст или УРЛ” и величином=”ширина к висина”

На пример, да бисте генерисали КР код са текстом „ввв.гоогле.цом“ и величином од 200×200 пиксела, откуцали бисте следећи упит:

Генеришите КР код са подацима=”ввв.гоогле.цом” и величином=”200×200″

#4. ЦхатГПТ ће затим генерисати Питхон код за креирање КР кода. Може чак да изврши код и понуди вам ПНГ фотографију КР кода.

#5. Затим можете преузети ПНГ фотографију и користити је како год желите.

Напомена: Овим кораком ћете добити само КР код који ће водити до УРЛ адресе коју сте унели тумачу кода. Штавише, како би се логотип уградио између КР-а. Пратите доле наведене кораке.

Како уградити логотип у свој КР код?

Такође можете да користите ЦхатГПТ да бисте уградили икону у свој КР код. Да бисте то урадили, желите да додате запис логотипа у ЦхатГПТ, након чега наведете следеће информације.

Креирајте КР код помоћу статистике=”Ваш текст или УРЛ” и величина=”ширина к врх” и лого_патх=”Путања на запису вашег логотипа” и лого_сизе_ратио=”Однос величине амблема и величине КР кода”.

На пример, у случају да желите да креирате КР код са текстуалним садржајем „ввв.вдзвдз.цом“, дужине 200×200 пиксела и иконом која је 50% величине КР кода, унећете накнадни текстуални садржај.

Направите КР код са статистиком=”ввв.вдзвдз.цом” и дужином=”200×200″ и лого_патх=”Путања на документу вашег бренда” и лого_сизе_ратио=50%”.

ЦхатГПТ ће затим генерисати Питхон код за генерисање уграђеног КР кода са иконом. То може бити код и обезбедити ПНГ слику КР кода.

Напомена: Не заборавите да отпремите лого бренда за који желите да креирате прилагођени КР. У супротном, ЦхатГПТ неће моћи да преузме лого са веб локације.

Дакле, ево једног метода генерисања прилагођеног КР кода помоћу ЦхатГПТ тумача, али постоји још један метод који не захтева код и једноставан је као резање колача. Па да видимо шта имају на тањиру да понуде:

Како генерисати КР код без кода у ЦхатГПТ Цоде Интерпретеру?

Постоје и напредне технике КР кодова из промпт-а.

Промените тип модула: квадратни, кружни, заобљени, вертикални и хоризонтални модул
Промените боју и градијенте као испод.

Ово је мало досадније, али ако су људи заинтересовани могу да саставим још један водич. 😉 пиц.твиттер.цом/ФЛКгТевцбл

— Мин Чои (@минцхои) 19. јула 2023. године

Корак 1: Отпремите логотип вашег бренда или жељену слику

Започните тако што ћете отпремити свој бренд или слику коју желите да унесете у свој КР код. Ова фотографија служи због видљиве илустрације вашег амблема унутар КР кода.

Корак 2: Искористите јединствени упит

Саставите један упит да обучите ЦхатГПТ тумача кодова да генерише ваш прилагођени брендирани КР код. Сценарио за компензацију је следећи:

🤖Креирајте КР код са прилагођеним логотипом и бојом користећи ‘КРцоде’ и ‘ПИЛ’ библиотеке. Налепите следећи упит/инструкцију у оквир за ћаскање.

Генеришите КР код за жељени УРЛ <Убаците жељени УРЛ>.

Учитајте прилагођени логотип.

Промените величину логотипа на димензије мање од КР кода, задржавајући оригиналну боју и размеру. Ако слика логотипа није квадратна, прилагодите платно тако да направите квадратну позадину беле боје.

Уградите логотип промењене величине у центар КР кода.

Генеришите КР код.

Прикажите коначни КР код и наведите везу за преузимање.

Корак 3: Процес извршења

Дозволите ЦхатГПТ тумачу кода да изврши дату скрипту. Он ће вешто оркестрирати генерисање КР кода, који укључује комбинацију вашег амблема у складу са вашим спецификацијама.

Генерисање КР кода: ЦхатГПТ ће креирати КР код који одговара УРЛ адреси коју сте навели.

Интеграција логотипа: Прилагођени бренд је неприметно уграђен у КР код. Димензије бренда су прилагођене тако да буду мање од КР кода чак и да би се сачувала његова јединствена боја и размера.

Квадратна позадина (ако је потребно): У случају неправоугаоне марке, величина платна се мења тако да обликује четвртасто наслеђе беле боје. Ово осигурава интеграцију златног стандарда без изобличења.

Центрирано постављање: Промењени амблем је елегантно позициониран у центру КР кода, осигуравајући уравнотежен и визуелно атрактиван резултат.

Корак 4: Прикажите и преузмите

Након извршења поготка, ЦхатГПТ представља коначну фотографију КР кода, заједно са вашим прилагођеним логотипом. Ова слика се приказује на вашем екрану. Поред тога, испоручује се линк за преузимање, који вам омогућава да купите КР код за брзу употребу.

Како ће ови КР кодови помоћи вашем бренду?

Укључите ову прогресивну технику у свој метод брендирања и погледајте како ваши КР кодови прерађују у задивљујуће пролазе за виртуелно присуство вашег бренда. ЦхатГПТ Цоде Интерпретер поједностављује сложен процес, дајући вам моћ да комуницирате са публиком помоћу персонализованих, брендираних КР кодова.

Ово је само неколико бољих примера различитих јединствених варијанти прилагођених КР кодова које можете да креирате помоћу ЦхатГПТ Цоде Интерпретер-а. Могућности су безбројне!

Креирање прилагођених КР кодова помоћу ЦхатГПТ Цоде Интерпретер-а је брз и лак начин за креирање КР кодова са текстуалним садржајем, УРЛ адресама и симболима. Ово може бити драгоцено средство за компаније и људе који желе да креирају КР кодове за оглашавање, брендирање или друге функције.

  • Једноставан је за употребу. Чак и ако не уживате у програмирању, можете креирати прилагођене КР кодове помоћу ЦхатГПТ Цоде Интерпретер-а.
  • Робустан је. Можете креирати КР кодове са текстуалним садржајем, УРЛ адресама и амблемима. Такође можете да уградите лого у свој КР код.
  • Свестран је. Можете да користите прилагођене КР кодове за многе сврхе, укључујући оглашавање, брендирање и продају улазница.

То је само врх леденог брега, јер постоји много више што можете да урадите када је у питању дигитални маркетинг када такође искористите потенцијал ЦхатГПТ додатака за СЕО и маркетинг.

Тхе Такеаваи

Ако тражите брз и лак начин за креирање прилагођених КР кодова, ЦхатГПТ Цоде Интерпретер је невероватан избор. Лако се примењује, моћно је и флексибилно.

(Напомена: Концепт и инспирација су изведени из @минцхои-а твеет. Кредит и признање за @минцхои за оригиналну идеју💡.)

Следеће, моћни упити за побољшање вашег ЦхатГПТ искуства!