Како користити модове у игри Гоогле Снаке

Постоји неколико скривених Гоогле игара којима можете приступити брзом претрагом, али игра Снаке је једна од најпопуларнијих из гомиле. То је класична игра коју је већина нас сигурно играла на нашим Нокиа телефонима док смо одрастали. Сада, захваљујући заједници, игра је добила гомилу побољшања, укључујући нове мапе и теме, у облику модова. Дакле, ако уживате у игрању игре Снаке у претрази и желите нови изазов, доносимо вам брзи водич о томе како да користите модове у игри Гоогле Снаке. Додали смо детаљне кораке о томе како да додате модове игре Гоогле Снаке и играте игру у свом претраживачу. С тим у вези, хајде да ускочимо одмах.

Користите модове у игри Гоогле Снаке (2022)

1. Прво морате да преузмете мод мени за Гоогле Снаке Гаме. Отвори ово ГитХуб страницу и кликните на „МореМену.хтмл“. Ово ће преузети мод Снаке Гаме на ваш рачунар.

2. Затим отворите Цхроме прегледач и користите Цхроме пречицу „Цтрл + Схифт + О“ да отворите Менаџер обележивача.

3. Овде кликните на мени са 3 тачке у горњем десном углу и изаберите „Увези обележиваче“.

4. Сада изаберите датотеку „МореМену.хтмл“ коју сте преузели у првом кораку.

5. Ово ће додати мод мени Гоогле Снаке Гаме у Цхроме претраживач на вашем рачунару. Појавиће се у фасцикли „Увезено“ у менаџеру обележивача.

6. Сада претражите „снаке гаме“ у Гоогле-у и кликните на дугме „Плаи“. Након тога кликните на икону „зупчаника“.

7. Када сте на страници са подешавањима, кликните на мени са 3 тачке у горњем десном углу претраживача и изаберите „Обележивачи“. Сада, померите се надоле и потражите фасциклу „Увезено“. На крају, кликните на „Још ствари у менију“.

  Како инсталирати и користити тастатуре треће стране на иПхоне-у и иПад-у

8. Одмах ће додати модове Снаке Гаме овој игрици претраживача. Нове мапе, тамни режим, анимиране боје и више ствари ће се појавити одмах.

9. Ако желите да уклоните модове у Гоогле Снаке Гаме, само немојте кликнути на „Море Мену Стуфф“, и можете почети да играте са подразумеваним подешавањима.

Преузмите модове за Гоогле Снаке Гаме и забавите се

Тако можете да преузмете и користите модове у забавној игри Гоогле Снаке. У овом водичу смо демонстрирали кораке за популарни мод доступан на ГитХуб-у, али ова упутства ће радити и за друге модове. Зато само напред и испробајте неке од најбољих модова за Гоогле Снаке Гаме преко чланка који је повезан овде. А за игре Гоогле помоћника које можете да играте на свом телефону, пратите наш водич и пронађите нове и занимљиве игре за убијање времена. Осим тога, можете открити неке занимљиве Гоогле Доодле игре. А ако имате било каквих питања, обавестите нас у одељку за коментаре испод.