Како претражити некога на Тиндеру

Тиндер је популарна платформа за упознавање коју користе милиони људи широм света. Платформа обећава корисницима да ће их спојити са људима који деле слична интересовања и њихови потенцијални животни партнери. Апликација је популарна међу младима и много пута корисници покушавају да схвате како да претражују некога на Тиндеру. Више метода се може користити да научите како пронаћи некога на Тиндеру. Већина ових метода функционише из апликације Тиндер и лако их је извршити и извести. Друге методе могу захтевати апликације трећих страна и друге алате да би разумели како пронаћи људе на Тиндер-у. Дакле, ако имате на уму особу коју желите да проверите на Тиндер-у и не можете да разумете како да претражујете Тиндер профиле и пронађете профил особе, овај водич је за вас.

Како претражити некога на Тиндеру

Може постојати више разлога зашто неко жели да претражи некога на Тиндеру. Ови разлози могу варирати од тражења симпатије до провере да ли вас партнер вара. Следе неки од веродостојних разлога да неко тражи профил на Тиндеру.

  • Неко ко истражује и разуме како Тиндер функционише
  • Неко тражи профил особе која му се већ свиђа
  • Неко тражи особу коју би можда желео да избегне
  • Неко проверава свог партнера

Следећи водич ће расправљати о методама тражења некога на Тиндер.

Напомена: Андроид телефони немају исте опције подешавања и разликују се од произвођача до произвођача, па се уверите да су тачна подешавања пре него што их промените. Наведени кораци су обављени на телефону Мото Г60.

Метод 1: Користите Тиндер Апп Тоолс

Једна од првих метода коју можете користити да схватите како да пронађете некога на Тиндер-у је да користите алате у апликацији Тиндер. Тиндер је развио апликацију која вам може помоћи да се лако повежете са људима. Тиндер користи АИ алгоритме и анализира ваше преференције како би пронашао савршен спој за вас. Дакле, ако имате на уму одређену особу, можете користити Тиндер алате да схватите како лако претражити некога на Тиндер-у. Можете да користите следеће методе да бисте открили како да пронађете људе на Тиндер-у и како да претражујете Тиндер профиле помоћу алата апликације Тиндер.

Опција И: Смањите жељену удаљеност

Једна од првих ствари које вас Тиндер пита је подручје око вас које желите да истражите да бисте добили свој савршени спој. Међутим, ако тражите одређени профил на Тиндер-у, можете користити овај алат управо да бисте добили свој пар.

1. Отворите апликацију Тиндер из менија телефона.

2. Сада додирните опцију Профил са доње десне стране.

3. Овде кликните на ПОДЕШАВАЊА.

4. Пронађите опцију Максимална удаљеност.

5. Сузите област у којој желите да претражите особу.

6. Укључите прекидач Прикажи само људе у овом опсегу.

Сада ће вам Тиндер показати профиле у одабраном радијусу. Ово ће филтрирати непотребне профиле и лако ћете лоцирати жељени профил.

Опција ИИ: сузите старосну преференцију

Слично опцији Максимална удаљеност, такође можете да промените старосне поставке да бисте додатно сузили претрагу и схватили како да тражите некога на Тиндер-у. Ако знате старост особе коју тражите на Тиндер-у, можете ефикасно користити овај алат да бисте је пронашли у апликацији.

1. Следите кораке 1-3 из Методе 1А.

2. У подешавањима Тиндер-а пронађите Аге Ранге.

3. Подесите минималну и максималну жељену старост.

4. Поново укључите прекидач Прикажи само људе у овом опсегу.

Сада ћете видети профиле који су само у овом старосном опсегу.

Горепоменути кораци су неке од најдиректнијих метода да схватите како да претражујете Тиндер профиле или како да пронађете некога на Тиндеру ако још увек не можете да схватите како да пронађете људе на Тиндеру, покушајте следећи метод.

Опција ИИИ: Користите алатку Сеарцх би Пассионс

Претрага по страстима се такође може користити за подударање са профилом на Тиндер-у. Овај алат се може ефикасно користити ако познајете хобије и страсти особе коју тражите. Овој претрази можете приступити тако што ћете отићи у мени Тиндер Екплоре.

1. Отворите апликацију Тиндер из менија телефона.

2. Овде идите до менија Истражи.

3. Изаберите страст или хоби и почните да истражујете.

Метод 2: Претражите профил на Тиндер-у помоћу Гоогле претраге

Можете ефикасно да користите Гоогле за претрагу профила на Тиндер-у. Ово је једноставан метод и може вам дати профил одређене особе. Постоје две методе које се могу користити за претрагу Тиндер профила са Гоогле-ом.

Опција И: Потражите УРЛ корисничког имена на Гоогле-у

Један од најлакших метода за тражење профила на Тиндер-у је тражење корисничког имена на Гоогле-у. Можете пратити ове једноставне кораке да бисте извршили овај метод.

1. Отворите Гоогле Цхроме на свом уређају.

2. У траку за претрагу укуцајте хттпс://тиндер.цом/@[username] и притисните дугме Ентер.

3. Моћи ћете да видите Тиндер профил особе.

Опција ИИ: Претрага помоћу Гоогле алатке за претрагу сајтова

Још један популаран метод да схватите како да претражите некога на Тиндер-у са Гоогле-ом јесте да користите Гоогле алатку за претрагу сајтова да бисте разумели како да претражујете Тиндер профиле. Можете користити следеће кораке да бисте извршили овај метод и схватили како да пронађете људе на Тиндеру.

1. Отворите Гоогле Цхроме на свом уређају.

2. У траку за претрагу укуцајте Сите: тиндер.цом [Name] и притисните тастер Ентер.

Напомена: Унесите име особе на место од [Name].

3. Изаберите жељени профил из резултата претраге.

Ако овај метод не помогне, још увек не разумете како да пронађете некога на Тиндер-у, покушајте са следећом методом.

Метод 3: Користите алатку за претрагу Тиндер

Ако сте се већ упарили са особом, али не можете да пронађете ћаскање, можете да користите Тиндер алатку за претрагу да бисте пронашли ћаскање и профил. Можете да користите алатку за претрагу Тиндер пратећи ове једноставне кораке.

1. Отворите апликацију Тиндер из менија телефона.

2. Идите до одељка Ћаскања у апликацији.

3. Пронађите и додирните траку за претрагу.

4. Унесите име особе у траку за претрагу.

5. Изаберите профил из резултата претраге.

Метод 4: Измените подешавања локације

Ако желите да тражите Тиндер профил у граду који није ваш, мораћете да измените подешавања локације у својој апликацији Тиндер да бисте добили најбоље резултате. Можете да користите ВПН услугу да бисте то урадили и изменили своју ГПС локацију. Многе ВПН апликације се могу користити на вашем уређају да бисте променили локацију. Погледајте Топ 9 најбољих бесплатних неограничених ВПН-а за Андроид водич да бисте пронашли најбољу ВПН услугу и знали како да претражујете Тиндер профиле.

Метод 5: Иди анонимно на Тиндер

Ако желите да тражите профил особе без да им кажете да сте на Тиндеру, можете покушати да будете анонимни на Тиндер-у да бисте схватили како да претражите некога на Тиндер-у да бисте претражили профил да бисте открили како да пронађете људе на Тиндер-у. Ако постанете анонимни, то вам може помоћи да потражите профил без дељења личних података. Можете се придружити Тиндер Плус да бисте анонимно користили апликацију. Пратите ове једноставне кораке да бисте натерали Тиндер Плус да постане анониман у апликацији и схватите како да пронађете некога на Тиндеру.

1. Отворите своју Тиндер апликацију из менија телефона.

2. Додирните мени Профил и изаберите опцију ДЕТ ТИНДЕР ПЛУС.

3. Изаберите план према вашим жељама и додирните НАСТАВИ да бисте купили Тиндер Плус.

Када се Тиндер Плус активира, идите на подешавања и пронађите и укључите опцију Контролишите ко вас види и додирните је.

Напомена: Видећете само профиле којима се ваш профил већ свиђа на Тиндер-у.

Када се Тиндер Плус активира, идите на подешавања и пронађите и укључите опцију Контролишите ко вас види и додирните је.

Напомена: Видећете само профиле којима се ваш профил већ свиђа на Тиндер-у.

Метод 6: Користите апликацију и веб локацију треће стране

Неке више апликација и веб локација пружају алатке на мрежи за тражење профила на Тиндер-у. Можете тражити ове алате трећих страна на интернету и користити њихове алате да бисте добили своје омиљене резултате. Већина ових алата је заснована на претплати и можда ћете морати да потрошите одређену количину новца да бисте потражили профил.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Могу ли да потражим особу на Тиндеру?

Анс. Да, постоји много метода за тражење особе на Тиндер-у. Неке од ефикасних метода су тражење особе по корисничком имену на Гуглу.

К2. Могу ли да користим Тиндер анонимно?

Анс. Да, можете користити Тиндер анонимно тако што ћете се придружити Тиндер Плус. Мораћете да платите одређену претплату да бисте се придружили Тиндер Плус.

К3. Како да променим своју локацију на Тиндеру?

Анс. Један од најефикаснијих метода за промену локације је коришћење ВПН услуге. Можете преузети бесплатну ВПН апликацију да промените своју локацију на Тиндер-у.

***

Надамо се да вам је овај водич био од помоћи и да сте могли да разумете како да претражите некога на Тиндеру. Јавите нам који је метод за вас био најбољи. Ако имате било какве предлоге или упите за нас, обавестите нас у одељку за коментаре.