Како променити јачину звука аларма на вашем иПхоне-у

Желите да ваш аларм буде гласнији или тиши? Ово можете подесити на свом иПхоне-у.

Кључне Такеаваис

 • Можете да промените јачину звука аларма преко подешавања вашег иПхоне-а или помоћу дугмади за јачину звука.
 • Мораћете да укључите функцију „Промени помоћу дугмади“ у апликацији Подешавања да бисте користили дугмад за јачину звука на иПхоне-у за подешавање јачине звука аларма.
 • Промена јачине звука аларма ће такође утицати на јачину текстова и упозорења о позивима. Размислите о коришћењу апликација за будилник независних произвођача за независну контролу јачине звука аларма.

Уморни сте од кашњења у школу или на посао јер звук вашег аларма није довољно гласан? Иако не можете да промените јачину звука аларма директно у апликацији Сат вашег иПхоне-а, постоје два различита начина да осигурате да никада више не пропустите аларм.

Промените јачину звука аларма вашег иПхоне-а преко подешавања

Ево како можете да промените јачину звука аларма на иПхоне-у преко апликације Подешавања:

 • Идите на Подешавања > Звук и додир.
 • Видећете клизач испод заглавља Мелодија звона и упозорења. Да бисте променили јачину звука аларма, превуците клизач улево (тише) или удесно (гласније).
 • Чућете како се јачина звука мења док превлачите клизач на било коју страну. Када будете задовољни јачином звука, отпустите прст.
 • Промените јачину звука аларма вашег иПхоне-а помоћу дугмади за јачину звука

  Такође можете да промените јачину звука аларма помоћу физичких дугмади за јачину звука на вашем иПхоне-у. Иако ће тастери за јачину звука на вашем иПхоне-у или иПад-у подразумевано повећати или смањити јачину звука звона и упозорења, можда сте случајно онемогућили ову опцију, а да тога нисте ни свесни.

    Како да промените и креирате прилагођени формат броја у Гоогле табелама

  Да бисте променили јачину звука аларма помоћу дугмади за јачину звука на иПхоне-у, идите на Подешавања > Звук и додирне тачке и укључите прекидач поред Промени помоћу дугмади.

  Када је ова опција омогућена, имајте на уму да ће ваш иПхоне или иПад подесити јачину звука медија само ако притиснете дугмад за јачину звука док слушате музику или гледате видео записе. У другим случајевима, притиском на ова дугмад ће се подесити јачина звона, што такође мења јачину звука аларма вашег иПхоне-а.

  Дакле, да бисте избегли случајно промену јачине медија на вашем иПхоне-у уместо јачине звука звона, препоручујемо да прво затворите активне апликације на вашем иПхоне-у. Када сте на почетном екрану, можете да користите дугмад за појачавање и смањивање јачине звука на вашем иПхоне-у да бисте погодно подесили јачину звона/аларма.

  Пошто јачина звука аларма вашег иПхоне-а зависи од јачине звука звона, иста поставка такође утиче на то колико су гласни позиви и текстуална упозорења. Аппле вам не дозвољава да промените јачину звука аларма вашег иПхоне-а независно од тога, тако да ће вам требати апликације треће стране за иПхоне будилник да бисте обавили тај посао.