Како се претплатити на Твитцх канал уз Приме Гаминг

Брзе везе

Кључне Такеаваис

  • Претплатници Амазон Приме добијају једну бесплатну претплату на Твитцх месечно, чиме се штеди од тога да је посебно плаћају.
  • Да бисте користили бесплатну Твитцх претплату, прво активирајте Приме Гаминг, а затим повежите своје Твитцх и Приме Гаминг налоге.
  • Када се налози повежу, идите на канал стримера и користите опцију бесплатне претплате.

Подршка вашим омиљеним Твитцх стримерима тако што ћете се претплатити на њихове канале може бити скуп хоби. Али ако сте претплатник на Амазон Приме, добијате једну Твитцх претплату сваког месеца. Ако желите да користите свој бесплатни Твитцх суб, али нисте сигурни како да га искористите, ево свега што треба да знате.

1. Омогућите Приме Гаминг

Да бисте откључали могућност коришћења једне бесплатне претплате на Твитцх канал месечно, прво се морате претплатити на Амазон Приме. Одатле ћете морати да се упутите ка веб-сајт Приме Гаминг да бисте активирали Приме Гаминг.

Да бисте активирали Приме Гаминг, пријавите се на веб локацију користећи детаље свог Амазон Приме налога тако што ћете кликнути на дугме Пријави се у горњем десном углу странице. Када се пријавите, притисните дугме Активирај Приме Гаминг у горњем десном углу екрана и изаберите Додај свој број мобилног телефона.

  Како уметнути тачке у Екцел табелу

Затим ћете бити одведени на своју главну страницу Амазон налога, где ће од вас бити затражено да унесете свој број телефона.

Амазон ће послати шестоцифрени код на број који сте унели. Унесите код у оквир за текст да бисте потврдили свој број телефона и обавезно притисните Готово на дну странице пре него што се вратите на веб локацију Приме Гаминг.

Испод везе за промену броја телефона видећете другу везу са ознаком Освежи ову страницу. Притисните то да активирате свој Приме Гаминг налог.

Сада када је ваш Приме Гаминг налог активиран, спремни сте да пређете на следећи корак, а то је повезивање ваших Твитцх и Приме Гаминг налога. Да бисте то урадили, вратите се на веб локацију Приме Гаминг.

Изаберите име свог налога у горњем десном углу екрана и изаберите Повежи Твитцх налог.

Ово ће отворити искачући прозор, па изаберите Повежи налоге да бисте започели. Унесите детаље свог Твитцх налога у поље за пријаву и унесите шестоцифрени код који ће бити послат на адресу е-поште која је повезана са вашим Твитцх налогом.

Притисните Потврди да повежете свој Твитцх налог са својим Приме Гаминг налогом.

3. Како да користите свој бесплатни Твитцх суб са Амазон Приме-ом

Постоји неколико обруча кроз које можете прескочити да бисте добили приступ својој месечној Твитцх претплати са Приме Гаминг-ом, али сада када сте довршили горе наведене кораке, спремни сте да то затражите.

Да бисте коначно искористили своју бесплатну подморницу, идите на Твитцх вебсите и отворите канал свог омиљеног стримера.

  Шта је теренски маркетинг и како то исправно урадити?

У доњем десном углу прозора стрима видећете оквир са ознаком Претплати се. Изаберите то да бисте отворили прозор за претплату.

Редовна претплата на Твитцх канал кошта 4,99 долара месечно, што ћете видети у доњем десном углу прозора за претплату.

Међутим, ако имате бесплатну Приме Гаминг подплату, биће присутно поље за потврду са ознаком Користи Приме Суб. Означите то поље да бисте искористили бесплатну месечну претплату на Твитцх и изаберите Претплати се са Приме да бисте потврдили.

Поље за потврду ће бити доступно само ако су претплате на Твитцх дозвољене у вашој земљи, већ сте активирали Приме Гаминг, канал на који покушавате да се претплатите је Твитцх придружени партнер или партнер и нисте користили своју бесплатну претплату током месеца.

Ако било који од ових услова није испуњен, опција вам неће бити доступна.

Када успешно користите своју Приме Гаминг подплату, можете да прегледате и управљате својим Твитцх претплатама на веб локацији.

Бесплатне ствари је увек тешко пропустити, а пошто су претплате оно што одржава Твитцх и његове стримере, ваша једна бесплатна претплата сваког месеца са Приме-ом је лако једна од најважнијих функција Твитцх-а за коју би сваки корисник требало да зна.

Претплата на Амазон Приме не само да вам пружа многе емисије и филмове за гледање, већ вам даје и прилику да бесплатно подржите своје омиљене креаторе.

Претплате се повећавају, а ви без сумње већ имате растућу листу месечних плаћања за услуге претплате. Али барем са Амазон Приме-ом, можете да скинете једну претплату на Твитцх са своје листе сваког месеца.

  Како да ажурирате свој Пхилипс Хуе фирмвер