Како пронаћи своју плејлисту „Гледајте касније“ на ИоуТубе-у

Проналажење плејлисте Гледај касније на ИоуТубе-у је лакше него што мислите. Ово су кораци које морате да пратите.

Плејлиста Гледај касније вам помаже да организујете листу ИоуТубе видео снимака које сада немате времена да гледате, али бисте волели да их погледате касније. Можете додати видео записе које желите да гледате тако да сви остану на једном месту. Ови видео снимци ће остати тамо док их ручно не уклоните. На овај начин нећете морати да памтите листу назива канала и да их прегледате да бисте пронашли видео записе које желите да гледате.

Ако сте додали видео снимке на плејлисту Гледајте касније, али нисте сигурни где да им приступите, ево како да их пронађете.

Како пронаћи своју плејлисту за гледање касније на ИоуТубе-у (мобилни)

Ако користите ИоуТубе на паметном телефону, можда нећете одмах видети плејлисту Гледајте касније. Да бисте га пронашли, мораћете да следите ове кораке:

 • Отворите апликацију ИоуТубе на телефону.
 • Идите на икону Библиотека у доњем десном углу.
 • У оквиру Плејлисте додирните Гледај касније.
 • Није важно да ли користите иПхоне, иПад или Андроид уређај; горња упутства би требало да раде за вас без обзира који ОС користите.

  Како пронаћи своју плејлисту за гледање касније на ИоуТубе-у (на рачунару)

  Ако више волите да гледате ИоуТубе на рачунару, проналажење плејлисте Гледај касније је једнако лако. Ево шта треба да урадите:

    Креирајте и делите колекције занимљивог садржаја
 • Иди на ЈуТјуб у вашем подразумеваном претраживачу.
 • Ако је потребно, пријавите се на свој налог.
 • Кликните на три хоризонталне линије наслагане једна на другу у горњем левом углу.
 • На левој бочној траци кликните на Гледај касније да бисте видели додате видео снимке.
 • И то је то. Пронаћи ћете све видео записе које сте сачували за касније. Све док не уклоните гледане видео снимке са плејлисте Гледајте касније, они ће остати тамо чак и након што их погледате.

  Брзо приступите плејлисти Гледајте касније на ИоуТубе-у

  Плејлиста Гледајте касније на ИоуТубе-у вам омогућава да сав садржај који желите да сачувате за неко друго време задржите на једном месту. И иако је ову листу песама лако пронаћи, не знају сви где да траже. Односно до сада. Ако желите да направите корак даље, а имате ИоуТубе Премиум, такође можете да преузмете видео записе које желите да гледате касније, када нисте повезани на интернет.