Како ресетовати страницу ТикТок за вас

Брзе везе

Кључне Такеаваис

 • Можете освежити свој ТикТок феед да бисте у потпуности ресетовали поставке садржаја користећи уграђену функцију освежавања.
 • Након што ресетујете свој феед, требало би да означите нежељени садржај као „Не занима ме“ да бисте научили ТикТок вашим преференцама.
 • Требало би да промишљено комуницирате са новим препорукама и избегавате враћање на прошло понашање након ресетовања.

ТикТок ради добар посао у препоруци садржаја у којем уживате. Али понекад његово предвиђање ваших интереса може бити далеко од циља. Ако је то случај за вас, ево како да ресетујете своју ТикТок Фор Иоу страницу да бисте добили апликацију да вам приказује видео записе који вас занимају.

Како ресетовати своју страницу ТикТок за вас (ФИП)

Ако видео снимци на вашој ТикТок Фор Иоу страници не одговарају вашим интересовањима, имате моћ да преузмете контролу над садржајем који видите. Ево ефикасних начина за фино подешавање фида, тако да апликација приказује садржај прилагођен вашим жељама.

1. Освежите свој феед за вас

Најважнији корак који треба да предузмете када се бавите видео снимцима је да потпуно ресетујете фид. Функција освежавања фида брише ваше постојеће обрасце и поставке фидова, тако да ТикТок може поново да изгради ваше поставке садржаја од нуле.

  Како уклонити аудио са видео записа пре него што га поделите на иПхоне-у

Да бисте ресетовали свој ТикТок феед, следите ове кораке:

 • Отворите апликацију ТикТок и додирните икону Профил у доњем десном углу екрана.
 • Додирните икону хамбургера у горњем десном углу странице вашег профила.
 • У искачућем менију изаберите Подешавања и приватност, а затим изаберите Подешавања садржаја.
 • Додирните Освежите свој феед Фор Иоу, а затим Настави. На крају, додирните Освежи да бисте довршили процес.
 • Ово вам омогућава да поново изградите свој фид од нуле.

  2. Означите садржај као „Не занима ме“

  Када освежите свој феед, мораћете да промените свој ТикТок ФИП тако да одговара вашим преференцама.

  На пример, ако наиђете на много видео снимака у вези са фудбалом у освеженом ФИП-у, једноставно дуго притисните било који фудбалски видео на који наиђете и додирните Не занима ме. Урадите ово за онолико фудбалских видео снимака на које наиђете.

  Можете да одете мало даље тако што ћете поништити категорију садржаја који вам се допао у прошлости и који више не бисте желели да видите на свом ФИП-у. На пример, можете да се вратите на свој профил и „за разлику од“ фудбалских видео снимака које сте претходно волели, да пошаљете сигнал алгоритму да више нисте заинтересовани за фудбалске видео снимке.

  Да бисте означили да вам се претходно свиђају видео снимци:

 • Додирните икону Профил на дну екрана да бисте отишли ​​на страницу профила.
 • Додирните икону срца испод своје биографије да бисте открили видео снимке који су вам се свидели.
 • Померите се кроз видео записе, кликните на тип видео снимка који желите да престанете да видите и додирните икону црвеног срца да бисте га „несвиђали“.
 •   Пишите белешке и синхронизујте их са Дропбок-ом или Гоогле диском [Android]

  Од сада па надаље, морате стално да се трудите да лајкујете и поново гледате садржај који вам се свиђа, истовремено указујући на незаинтересованост за постове које не волите.

  Преузмите контролу над својим ТикТок феедом

  ТикТок-ов моћни алгоритам за препоруке прилагођава вашу страницу за вас на основу начина на који се бавите садржајем. Да би ваш фид био релевантан, водите рачуна о томе како гледате видео снимке.

  1. Пажљиво комуницирајте са новим препорукама

  Када се на вашем ФИП-у појаве непознати видео снимци, немојте у великој мери комуницирати са њима осим ако заиста не желите да видите више таквог садржаја. Случајно лајк или цео видео снимак нерелевантног клипа може да изобличи ваше препоруке да се појави више о тој теми. Будите селективни у дубоком ангажовању само са садржајем који вам се свиђа.

  2. Промените своје изборе садржаја у раној употреби

  Покушајте да комуницирате са разноликом мешавином видео снимака који покривају различите теме, жанрове и формате који вас занимају. Немојте бити превише спонтани у ономе чиме се бавите – будите намерни. ТикТок алгоритам се закључава на та почетна понашања како би изградио профил ваших интересовања. Зато га мењајте рано.

  3. Немојте се враћати на претходно понашање након ресетовања фида

  Можете поново покренути свој ФИП тако што ћете ресетовати алгоритам, али пазите да не поновите замке претходног ангажмана. Понављање ваших прошлих радњи једноставно поново обучава алгоритам да врати садржај који вам се не свиђа. Немојте омашити, преузмите контролу над својим искуством гледања ТикТок-а.

  Уз одређену опрезност у управљању вашим интеракцијама, можете водити ТикТок да боље усклади вашу страницу за вас са вашим преференцама. Пазите да се превише бавите насумичним нерелевантним садржајем који би могао да загади ваш фид. Мало намјерности увелике доприноси обликовању вашег идеалног ФИП-а.

    6 метода за слање ВхатсАпп поруке без чувања контакт броја