Да ли је претплата вредна тога?

Кључне Такеаваис

  • ЦапЦут-ова бесплатна верзија нуди многе корисне функције као што су алати за уређивање видеа, фонтови и ТикТок шаблони.
  • ЦапЦут Про додаје врхунске филтере, прелазе и АИ алате за боље уређивање видео записа.
  • Претплата на ЦапЦут Про је приступачнија од другог софтвера за уређивање видео записа, а можете одабрати да платите једнократну накнаду за приступ Про функцијама током једног месеца.

ЦапЦут нуди одличне функције за уређивање видео записа бесплатно, па да ли је претплата на ЦапЦут Про вредна плаћања? Хајде да разговарамо о томе које су функције доступне бесплатно и да ли је вредно променити.

Шта добијате са ЦапЦут Фрее?

ЦапЦут-ов бесплатни софтвер за уређивање видеа нуди изненађујуће велики број функција без икаквих трошкова. Можете да уређујете видео записе и на десктопу и на мобилном уређају и да их сачувате за употребу било где. Бесплатна верзија ограничава квалитет прегледа видеа на само 720п, иако извезени видео снимци могу достићи 4к.

Када уређујете бесплатне видео снимке за ЦапЦут, видео се природно завршава са ЦапЦут логотипом на завршном екрану. Иако је ово аутоматизовано, можете га уклонити пре него што сачувате видео.

Можете уређивати видео записе професионалног квалитета до 15 минута; међутим, ЦапЦут највише блиста за креирање динамичних кратких видео записа—посебно за ТикТок. Његова визуелна и аудио библиотека и доступни алати се стално ажурирају; не само за постизање трендова, већ и за додавање нових, интуитивних начина да побољшате своје видео снимке.

Пронаћи ћете стотине ТикТок шаблона и филтера које ћете бесплатно применити на своје видео снимке. ЦапЦут такође укључује истакнути звук за трендовске ТикТок видео снимке, аудио библиотеке без накнаде и трендовске шаблоне спремне за прилагођавање. Ако ЦапЦат-ова аудио библиотека није довољна, погледајте нашу листу места за легално бесплатно преузимање музике.

Иако можете да закажете видео записе са ЦапЦут-а директно у ТикТок, можете екстерно да сачувате своје видео записе за отпремање на другом месту без казне—имајте на уму да су комерцијалне лиценце за аудио и фонтове наведене само за ТикТок и ЦапЦут употребу.

Шта је укључено у ЦапЦут Про?

ЦапЦут Про нуди све што је доступно у бесплатној верзији плус премиум шаблоне, филтере, прелазе, аудио и ексклузивне Про алате. Премијум понуде могу помоћи да ваши видео снимци остану у тренду, брже креирају нове трендове или да обезбеде мање претерано коришћене опције за уређивање како би ваши видео снимци имали предност.

ЦапЦут Про је приступачан у поређењу са другим врхунским алатима за уређивање видеа. Упоредили смо ЦапЦут са Адобе Премиере Про и открили да је ЦапЦут озбиљан кандидат, али са интерфејсом који је лакши за учење и по много бољој цени.

ЦапЦут Про је доступан по различитим ценама, укључујући и месечну и годишњу претплату, као и једнократну цену за месец дана коришћења. Ова друга понуда ставља ЦапЦут Про изнад многих софтвера за претплату који често нуде само скупе годишње или месечне уговоре из којих је тешко изаћи.

Можете додати ручно написане титлове са бесплатном верзијом ЦапЦут-а, али за аутоматско титловање ће вам требати ЦапЦут Про (или користите верзију претраживача где се нуди бесплатно). Додавање титлова или титлова видео снимцима може бити напорно када нису аутоматизовани, тако да ово може бити функција коју вреди платити.

Иако је видео излаз исти и за бесплатну и за Про верзију ЦапЦута, ако желите да направите ГИФ, боље је да користите ЦапЦут Про јер има већи квалитет излаза за ГИФ-ове. Погледајте наш водич о томе како и када користити ГИФ-ове ако сте радознали.

Поређење ЦапЦут Фрее и ЦапЦут Про

Прочешљали смо различите функције доступне на ЦапЦут и ЦапЦут Про да бисмо вам помогли да одлучите да ли се претплата исплати.

Карактеристике

ЦапЦат Фрее

ЦапЦут Про

Цена

Бесплатно.

7-дневна бесплатна пробна верзија, затим 7,99 УСД месечно или 9,99 УСД за једнократни месец. Годишња претплата од 74,99 долара.

Шаблони

Хиљаде шаблона које генеришу корисници.

Хиљаде шаблона које генеришу корисници. Нема шаблона специфичних за Про.

Фонтови

Стотине фонтова—укључујући комерцијалну лиценцу, све унапред постављене текстове, неке текстуалне шаблоне за унапред дизајнирани или анимирани текст и неке уметничке текстуалне ефекте.

Писови за комерцијалну употребу (укључите да бисте их укључили), додатни текстуални шаблони и текстуални ефекти.

Аудио

Комерцијални лиценцни аудио за употребу у ТикТок-у. Сав аудио је доступан корисницима бесплатно.

Комерцијални лиценцни аудио за употребу у ТикТок-у. Сав аудио је доступан свим корисницима. Функција вокалне изолације.

Транситионс

Ограничени прелази.

Сви прелази, укључујући трендовске и уметничке прелазне стилове.

АИ карактеристике

АИ ликови, АИ модели за производе, претварач дугих облика у кратке хлаче и фотографије производа.

Скрипта за видео, клипови за видео, текст за дизајн, УРЛ производа за огласе и генератор огласних скрипти.

Уређивање слика

Генератори текста у слику и слике у слику, свих 17+ филтера слика и уклањање позадине.

Групно уређивање, рестаурација старих фотографија, генератор портрета, алат за повећање слике, пренос стилова слике, колоризер фотографија и појачивач слике при слабом осветљењу.

Цолор Градинг

Основна, ХСЛ, Криве и АИ корекција боја.

Основна, ХСЛ, Криве и АИ корекција боја.

Планер

Планер је бесплатан за све кориснике.

Планер је бесплатан за све кориснике.

Бранд Кит

Комплет брендова за брендиране дизајне у више видео снимака.

Комплет брендова за брендиране дизајне у више видео снимака.

Наслови

Натписи, истакнути натписи, аутоматски титлови* бесплатни само у верзији претраживача.

Аутоматски натписи*, двојезични натписи, идентификатор речи за попуњавање и нека унапред подешена подешавања дизајна натписа.

Складиште

1ГБ Цлоуд Стораге. Складиште се може проширити малим задацима као што је позивање пријатеља у ЦапЦут.

100 ГБ Цлоуд Стораге.

Подршка платформи

Прегледач, Виндовс, Мац, Андроид, иОС.

Прегледач, Виндовс, Мац, Андроид, иОС.

Довнлоад Куалити

Видео: 480п, 720п, 1080п, 2к/4к. ГИФ: 240 стр.

Видео: 480п, 720п, 1080п, 2к/4к. ГИФ: 240п, 320п, 640п.

Да ли су ЦапЦут-ове Бета функције бесплатне?

Бета функције су углавном засноване на вештачкој интелигенцији и углавном се налазе у ЦапЦут-овом одељку за уређивање слика, а не у уређивачу видео записа.

У време писања овог текста, Бета функције су доступне бесплатним корисницима, али нису стриктно наведене као бесплатне функције. Ово сугерише да ће, када изађу из бета верзије, ове функције бити доступне само као Про функције, па смо их као такве навели. Можда ћете пронаћи неке функције доступне за бесплатно коришћење у ЦапЦут верзији претраживача, али не и из његових апликација на десктопу или мобилном уређају.

Такође треба напоменути да различити глобални региони могу бити у могућности да приступе различитим функцијама доступним бесплатно, док им други региони могу приступити само као професионалци. Током мог истраживања, пронашао сам неке функције доступне бесплатно, али су корисници на форумима у различитим регионима сугерисали да су те функције доступне само на ЦапЦут Про.

Да ли је ЦапЦут Про вредан тога?

ЦапЦут-ов бесплатни видео уређивач нуди толико тога да је чак и без претплате на Про упоредив са неким професионалним видео уређивачима. Главне предности претплате на ЦапЦут Про су широки избори за анимације прелаза и филтере, као и додатке алата АИ.

Да ли се претплата исплати зависи од тога да користите ЦапЦут као уређивач видео записа. Постоји много бесплатних прелаза и филтера без потребе за надоградњом. Могуће је да можете креирати одличне видео записе без додатних професионалних алата.

Као што је поменуто, ЦапЦут је један од ретких видео уређивача који нуде једнократни месечни Про план. Препоручујемо да купите ову претплату да бисте користили Про функције и алате када и када вам затребају, или да бисте их испробали, уместо да плаћате алате који би могли да пропадну.

Све у свему, ЦапЦут је одличан као бесплатна алатка и ЦапЦут Про претплата није вредна тога, али једнократна месечна уплата је добра опција.