Како се одјавити са Роблок-а на свим уређајима

Роблок је платформа за онлајн игре и алатка за развој игара коју је основала Роблок Цорпоратион која омогућава корисницима да праве сопствене игре, као и да играју оне које су направили други. Иако је Роблок у великој мери добио одличне критике критичара, био је на удару критике због своје модерације, микротрансакција и експлоататорских тактика усмерених на децу. Требало би да се одјавите са Роблок-а на било ком уређају који нећете користити неко време да бисте заштитили свој налог и спречили неовлашћене кориснике да му приступе. Ако сте неко ко тражи савете о истом, доносимо вам користан водич који ће вас научити како да промените налог на Роблок-у. Такође, научићете како да се пријавите на Роблок на другом уређају и зашто ме Роблок стално одјављује.

Како се одјавити са Роблок-а на свим уређајима

Платформа подржава игре различитих жанрова које су креирали корисници, написане на рачунарском језику Луа, а развили су их Давид Басзуцки и Ерик Цассел 2004. и објавили 2006. Роблок је био релативно мали током већег дела свог постојања као платформа и бизнис. Епидемија ЦОВИД-19 убрзала је ширење Роблок-а, које је почело да се убрзава у другој половини 2010-их.

Виртуелни новац под називом Робук може се користити за куповину у игри у Роблок-у, игри која се бесплатно игра. Преко половине све америчке деце млађе од 16 година било је међу приближно 164 милиона месечно активних корисника Роблок-а од августа 2020. Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који објашњавају како да се одјавите са Роблок-а на свим уређајима и како да промените налог на Роблок-у детаљно са корисним илустрацијама за боље разумевање.

  Високо плаћене огласне мреже за блогере [10 Google Adsense Alternatives]

Да ли Роблок краде ваш новац?

Не, Роблок не краде ваш новац. Роблок је добро позната апликација прилагођена кориснику. На Роблок-у се за сваку трансакцију користи сигурно и индустријско стандардно шифровање. Кориснички налози не могу да приступе финансијским подацима, а Роблок чува само проценат информација о обрачуну у сврху верификације.

Да ли је Роблок хак?

Не. Неколико фактора указује да је тврдња о Роблок хакеру неистинита и у великој мери преувеличана. Повремено, корисници могу да причају о хаковању или преварама, као што су налози Џона и Џејн Доу, затварање Роблок-а или хаковања која ће се десити одређеног дана. Нема истине у овим тврдњама.

Роблок тим стално прати све могуће проблеме. Контакт образац на Роблок веб-сајт може се користити за пријављивање претњи хаковања ако тачно знате како ће се оне спровести или када ће се десити. Као резултат тога, вероватноћа да ће Роблок бити хакован је прилично мала. Ово је само један од бројних начина на које је Роблок тим увек свестан свих рањивости.

Можете ли имати Роблок на 2 уређаја?

Да, можете имати Роблок на 2 уређаја. Уз помоћ Роблок Куицк Логин функције, можете се пријавити на нови уређај са оног на који сте већ пријављени без потребе да поново уносите лозинку.

Зашто ме Роблок стално одјављује када се пријавим?

Сада знате да можете имати Роблок налог на 2 уређаја, реците нам зашто ме Роблок стално одјављује. Роблок вас може одјавити из различитих разлога, а многе различите ствари могу поћи наопако да то урадите.

  • Проблем са сервером: Сервери Роблок корпорације су главни проблем у вези са Роблок-ом и пријављеним проблемима са одјављивањем. Постоји велика вероватноћа да ће вас игра одјавити ако се сервери покваре док играте. Поред тога, не може вам дозволити да се вратите ако постоје стварни проблеми са сервером. Дакле, можете проверити сервер на Роблок статусна страница.

  • Проблеми са лозинком: Лозинка је заиста корен једног од веома пријављених Роблок проблема са вашим одјављивањем. Према извештајима широм интернета, многи играчи су пријавили да имају проблема да се врате након што су се одјавили из онлајн игре. Играчи су споменули да се сви могући проблеми могу решити брзом променом лозинке.

  • Званично упозорење Роблок-а: Још један разлог који је нашироко објављен на интернету је то што Роблок администратор може да их одјави као упозорење које може довести до привременог забране. Администратори Роблок-а су непоколебљиви у придржавању правила Роблок заједнице, која укључују говор мржње, малтретирање, узнемиравање и претње насиљем.

Зашто ме Роблок стално одјављује на иПад-у?

Роблок вероватно доживљава прекид рада ако се стално одјављујете. Ако је тако, било би боље да сачекате и пратите друштвене медије за било каква ажурирања, било од Роблок-а посебно или уопштено. Посетите званичника Роблок статусна страницагде ће се приказати разне поруке упозорења ако постоји проблем, како би се потврдило да ли га Роблок има или не.

Вероватноћа да проблеми имају везе са вашом интернет везом или гаџетом се повећава ако се све приказује зелено на страници Статус. Ако је жута или црвена, то значи да Роблок тренутно има проблем који се решава.

Како се одјављујете са Роблок налога?

Можете пратити било који од метода да се одјавите са Роблок-а.

Метод 1: Преко апликације

1. Покрените Роблок апликацију на вашем уређају.

2. Додирните икону са три тачке у доњем десном углу да бисте приступили менију.

3. Превуците прстом надоле и додирните Одјави се са дна.

4. Додирните Одјава у искачућем прозору.

Метод 2: Преко веб локације

1. Идите на Роблок веб-сајт на вашем претраживачу.

2. Кликните на икону зупчаника Подешавања у горњем десном углу да бисте отворили Подешавања.

3. Изаберите Одјава из менија.

Како се одјављујете са Роблок-а на свом телефону?

Предузмите следеће радње ако користите Роблок на свом телефону:

1. Покрените апликацију Роблок на свом уређају.

2. Додирните икону са три тачке > Одјави се.

3. Додирните Одјава у искачућем прозору за потврду.

Како се одјавити са Роблок-а на иПхоне-у?

Процес одјављивања са Роблок налога на иПхоне-у је једноставан. Кораци су слични онима на Андроид уређају преко Роблок иОС апликацијашто је горе поменуто.

Како се одјавити са Роблок-а на Цхромебоок-у?

Пратите доле наведене кораке да бисте се одјавили са Роблок-а на Цхромебоок-у:

1. Идите на Роблок веб-сајт у прегледачу на Цхромебоок-у.

2. Кликните на икону зупчаника > Одјава.

Како се одјавити са Роблок-а на рачунару?

Можете се одјавити са Роблок-а на рачунару преко претраживача као што је наведено у горњем наслову. Наставите да читате даље да бисте сазнали да ли можете да промените налог на Роблок-у.

Како се одјавити са Роблок-а на Мац-у?

Процес одјављивања са Роблок налога на Мац-у је исти као и одјављивање са Роблок-а преко претраживача. Можете пратити горе наведене кораке да бисте се одјавили са Роблок-а на Мац-у.

Како да се одјавим са Роблок-а на свим уређајима? Како се одјавити са Роблок-а на свим уређајима?

Можете да се одјавите са свих других уређаја повезаних са вашим налогом на следећи начин:

1. Посетите Роблок веб-сајт у прегледачу и кликните на икону зупчаника > Подешавања.

2. Кликните на Безбедност у левом окну.

3. Померите се надоле и кликните на Одјави се поред опције Одјави се из свих других сесија да бисте се одјавили са свих других уређаја.

4. Кликните на ОК у одзивнику.

Можете ли да промените налог на Роблок-у?

Да, Роблок вишеструки налози омогућавају замену између више Роблок налога. Али нећете моћи да пренесете чланство са једног налога на други.

Могу ли се пријавити на Роблок на другом уређају?

Да, можете се пријавити на свој Роблок налог са другог уређаја ако знате акредитиве свог Роблок налога. Сада знате да можете променити налог на Роблок-у и пријавити се на Роблок на другом уређају.

Како се пријавите на други налог на Роблок-у?

Можете брзо да креирате нови налог на Роблок-у. Ако нисте инсталирали апликацију Роблок на свом уређају, инсталирајте је у складу с тим (Андроид или иОС). Након инсталације, следите доле наведене кораке:

1. Покрените апликацију Роблок на свом уређају.

2. Додирните Пријави се да бисте направили нови налог.

Напомена: Ако већ имате више налога, кликните на Пријави се и унесите своје акредитиве за налог на који желите да се пријавите.

3. Унесите свој рођендан, корисничко име, лозинку и пол.

4. Затим додирните Пријави се.

5. Додирните Потврди и довршите процес верификације.

***

Надамо се да је овај водич био од помоћи и да сте успели да се одјавите са Роблок-а и научили зашто ме Роблок стално одјављује. Ако имате било каква питања или сугестије, слободно их оставите у одељку за коментаре испод. Такође, реците нам шта следеће желите да научите.