Како уклонити информације о кући са Ригхтмове-а

Ако желите да продате своју имовину, једна од ваших најбољих опклада је да је ваш агент за некретнине наведе на веб локацији за становање, као што је Ригхтмове. Али ако сте продали своју имовину или двапут размишљате о томе, можда ћете желети да уклоните информације о свом становању из разлога приватности.

Дакле, како можете да уклоните детаље своје имовине из Ригхтмове-а?

Које податке приказује Ригхтмове?

Постоји низ потребних информација које ће Ригхтмове јавно приказати о вашој имовини. Ово укључује:

  • Приближна (не тачна) локација ваше имовине на мапи.
  • Величина ваше имовине.
  • Тлоцрт ваше имовине (ако сте га ви или ваш агент за некретнине дали).
  • Број спаваћих соба и купатила.
  • Остале карактеристике (нпр. башта, прилаз, итд.).
  • Први део поштанског броја (на веб страници УК).

Као што видите, Ригхтмове не наводи јавно никакве осетљиве информације на својој веб локацији када наведете имовину. Али то не значи да ћете желети да остане у функцији ако више не стављате своју имовину на продају. Дакле, хајде да уђемо у то како можете да уклоните своју имовину са Ригхтмове-а.

Како уклонити своју имовину са Ригхтмове-а

Постоје два главна начина да уклоните своју имовину са листе Ригхтмове-а.

1. Обратите се свом агенту за некретнине

Ако сте своју некретнину навели за продају или изнајмљивање преко агента за некретнине, најбоље је да ступите у контакт са њим директно и затражите уклањање.

  Зашто би Амазон Ецхо Хуб могао помоћи да се контрола паметног дома олакша

У зависности од тога колико је ваш агент за некретнине заузет, може проћи неко време док се подаци о вашој имовини не уклоне. Сачекајте један или два дана, а затим се поново јавите ако је ваша имовина још увек наведена.

2. Директно контактирајте Ригхтмове

Заслуге слике: Ми Онлине Естате Агент/Флицкр

Ако не користите агента за некретнине да бисте продали свој дом, или ваш агент за некретнине не реагује, можда ћете морати директно да контактирате Ригхтмове да бисте уклонили информације о својој имовини.

Имајте на уму да, ако желите да уклоните своју имовину након продаје, Ригхтмове не може у потпуности уклонити коначну продајну цену са интернета. Како је наведено на Ригхтмове вебсите, информације о продаји имовине су јавне, па се не могу уклонити након продаје. Међутим, опис имовине, слике и тлоцрт се могу уклонити.

Уклањање информација о имовини може да се обави за неколико минута

Иако Ригхтмове не приказује јавно ниједну од ваших приватних информација о становању, природно је да желите да уклоните свој унос ако ваша имовина више није на продају. Дакле, ако желите да уклоните своју имовину са Ригхтмове-а, покушајте са једном или обе од горе наведених опција.