Како уклонити потпис „Послато са мог иПхоне-а“ на вашем иПхоне-у

Не желите да кажете свима да шаљете е-пошту са свог иПхоне-а? Пратите ове савете да бисте променили или уклонили свој потпис у Апплеовој апликацији Маил.

Ако сте неко ко често шаље е-пошту са свог иПхоне-а, знате да је ручно брисање потписа „Послато са мог иПхоне-а“ прилично заморно. Срећом, ваш иПхоне вам омогућава да у потпуности уклоните овај потпис или га промените у нешто друго уместо да вам уштеди гњаважу.

Дакле, хајде да погледамо како да уклоните или уредите потпис „Послато са мог иПхоне-а“ на вашем иОС уређају.

Како уклонити „Послато са мог иПхоне-а“ у апликацији Маил

Можете да промените свој потпис е-поште у било коју изјаву коју желите или да је потпуно уклоните. Ево како да уклоните потпис „Послато са мог иПхоне-а“ у апликацији Маил:

 • Отворите Подешавања, померите се надоле и додирните апликацију Маил.
 • Померите се надоле и изаберите Потпис.
 • Ако сте пријављени на више налога, видећете две опције: Сви налози и По налогу. Ако имате само један налог пријављен, можете да додајете и уклањате налоге е-поште на свом иПхоне-у да би се појавили.
 • У пољу за текст притисните тастер за повратак да бисте уклонили послато са мог иПхоне-а. Да бисте у потпуности уклонили потпис, само оставите поље за текст празан.
 • Кликните на Пошта у горњем левом углу да бисте сачували промене.
 • Да бисте променили свој потпис е-поште на своје акредитиве или неку другу изјаву, све што треба да урадите је да замените текст „Послато са мог иПхоне-а“ оним што желите.

    Како да заштитите свој Синологи НАС од Рансомваре-а

  Такође можете применити основно обликовање на свој текст, као што су подебљано, курзив и подвучено, и променити његово поравнање с лева на десно. Пратите ове кораке да бисте то урадили:

 • Додирните двапут да бисте изабрали реч или трипут додирните целу изјаву.
 • Додирните десну стрелицу у контекстуалном менију.
 • Изаберите Формат и изаберите жељену опцију.
 • Следећи пут када отворите апликацију Маил да бисте нацртали е-пошту, видећете ове промене. Док сте већ код тога, такође можете научити како да користите подсетнике путем е-поште у Апплеовој апликацији Маил да бисте остали на врху свог пријемног сандучета.

  Лако је уклонити потпис „Послато са мог иПхоне-а“.

  Апликација Подешавања на вашем иПхоне-у вам омогућава да уклоните или уредите текст потписа у е-порукама послатим из Аппле-ове апликације Маил. Можете потпуно уклонити потпис или креирати нови за сваку е-пошту коју пошаљете. На крају крајева, ваше колеге не морају да знају да сте брзо откуцали е-пошту са свог иПхоне-а.