Како унапред попунити одговоре у Гоогле обрасцима

Ако шаљете Гоогле формуларе који захтевају исте одговоре, можете да уштедите време одговора тако што ћете унапред попунити одређена поља.

Понекад се Гоогле образац користи једноставно за прикупљање мишљења путем једноставне анкете. У другим случајевима, Гоогле образац је преферирани начин праћења напретка рада и завршетка тикета.

Без обзира да ли пратите напредак или требате да снимите друге задатке који се понављају, можете да унапред попуните Гоогле образац пре него што га пошаљете. Ово ће уштедети време и труд вашим одговорним особама, јер могу да избегну попуњавање сваког уноса у образац сваки пут када га треба послати.

Ево како да унапред попуните Гоогле образац са одговорима на питања пре него што га пошаљете.

Како да подесите свој Гоогле образац са унапред попуњеним одговорима

Ако сте одлучили да користите Гоогле формуларе за своје пословање, можда је добра идеја да унапред попуните Гоогле образац пре него што га пошаљете. Лако је и може се урадити са неколико кликова. Ево како да унапред попуните Гоогле образац, ако га поседујете—то јест, ако сте га креирали или имате приступ за уређивање.

 • Отвори Гоогле образац ви сте створили.
 • Кликните на мени са три тачке и изаберите Преузми унапред попуњену везу.
 • Отвориће се нови прозор/картица са прегледом обрасца.
 • Изаберите одговоре које желите да унапред попуните и кликните на дугме Преузми везу на дну.
 • Биће генерисана веза до унапред попуњеног Гоогле обрасца. Кликните на везу Копирај.
 • Копирајте ову везу у текстуалну или ворд датотеку и користите је за слање одговора у свој Гоогле образац да бисте уштедели време приликом прикупљања информација које су вам потребне.
 •   Како избрисати портфолио у Иахоо Финанце-у

  Ако желите више пажње са својим менаџером упитника, постоји неколико сјајних додатака за Гоогле Формс које можете погледати.

  Снимање података о поновљеним задацима је лакше уз унапред попуњен Гоогле образац

  Претходно попуњавање Гоогле обрасца пре него што га пошаљете посебно је корисно за праћење података о радном налогу, где је проблем, чешће него не, исти. Овај једноставан метод унапред попуњеног Гоогле обрасца уобичајеним одговорима који се понављају може уштедети вама или вашој радној снази досадне муке поновљеног одабира.