Како унапред резервисати Убер вожњу користећи Уберову функцију резервисања

Кључне Такеаваис

 • Користите Уберову функцију резервисања да резервишете вожњу унапред и будите мирни знајући да је ваша вожња обезбеђена за одређено време и локацију.
 • Ова функција је доступна и за иОС и за Андроид верзију апликације Убер, а кораци за унапред резервисање вожње су исти.
 • Резервисање Убер вожње унапред елиминише стрес због неналажења вожње када вам је потребна, омогућава вам да закажете путовања до 90 дана унапред и нуди посебне функције за преузимање и одлазак на аеродром.

Да ли сте икада желели да резервишете вожњу унапред како бисте избегли стрес због немогућности да пронађете вожњу када вам је заиста потребна? Уберова функција Ресерве вам омогућава да то урадите у року од неколико секунди.

Коришћење Убера за резервисање путовања значи да ћете бити мирни када знате да је ваша вожња резервисана за одређену локацију у одређено време. Овде ћемо вам показати како да користите ову згодну функцију у апликацији Убер.

Како унапред резервисати вожњу у апликацији Убер

Уберова функција Ресерве је спас када сте забринути да ваш Убер возач неће стићи на време на важан састанак или бити тамо када ваш лет касни. Кораци које треба да пратите су идентични и за иОС и за Андроид верзију апликације Убер.

Преузимање: Убер за Андроид | иОС (Бесплатно)

Пратите ова једноставна упутства да унапред резервишете вожњу Убером:

 • Отворите апликацију Убер, идите до Услуге из доњег менија и додирните Резервиши > Резервиши вожњу. Алтернативно, можете да додирнете Сада на почетној картици да резервишете вожњу.
 • Унесите детаље вашег путовања, укључујући локацију преузимања, одредиште, датум и време. Можете или уписати адресу или поставити локацију на мапи. Такође, можете прилагодити време преузимања на основу тога у које време желите да будете остављени.
 • Додирните Даље да резервишете своју вожњу Убером као што бисте обично радили. Добићете приказ мапе који приказује изабрану руту заједно са свим различитим типовима и опцијама Убер вожње.
 • Последња ствар коју треба да урадите је да притиснете Ресерве Убер.
 • Шта ако резервишете Убер превоз са аеродрома или одлазак унапред?

  Да бисте били сигурни да имате несметано аеродромско искуство, Убер нуди неке сјајне функције ако резервишете вожњу до или са аеродрома.

  Све што треба да урадите је да унесете којом авио-компанијом летите ако вас искрцају или унесете број лета ако вас покупе са аеродрома.

  Убер користи број вашег лета да надгледа и прати ваш лет, тако да ће апликација прилагодити време преузимања ако ваш лет касни или стигне раније. Осим тога, ваш возач ће вас чекати до сат времена када слетите на аеродром.

  Предности унапред резервисања Убер вожње

  Нема ништа горе од тога да затражите вожњу Убером и добијете обавештење да нема доступних аутомобила. Ово је посебно ужасно када сте у журби или чекате на аеродрому. Дакле, једна од највећих предности резервисања Убер вожње је то што никада не морате да бринете да ли ће вас покупити на време или да ли су возачи доступни у тој области.

  Још један аспект који осигурава да се не оптерећујете око добијања Убер вожње је то што можете лако да закажете своје путовање до 90 дана унапред. Можете чак и отказати резервацију до сат времена пре вожње у случају да се нешто изненада појави.

  Можда је изузетна предност коришћења Убера за резервацију вожње унапред то колико је путовање до и са аеродрома без стреса. Сада више не морате да напуштате свој лет и надате се да ћете имати поуздану и приступачну вожњу на непознатом месту. Без обзира на то, увек запамтите да користите посебне стратегије да бисте остали безбедни током вожње Убером.

  Уверите се да је ваша вожња Убером спремна када будете

  Ако желите да осигурате да вам дан буде што је могуће без хаоса, требало би да искористите предности Уберове функције Ресерве. Убер возач ће вас увек чекати и нећете морати да тражите вожњу у последњем тренутку. Све што је потребно је неколико једноставних корака да резервишете, потврдите и уживате у вожњи.

  Дакле, без обзира да ли треба да резервишете своје следеће пословно путовање или само желите да унапред планирате важан састанак са пријатељима, Уберова функција Ресерве је спас.