Како упарити свој Аппле сат са новим иПхоне-ом

Брзе везе

Кључне Такеаваис

  • У неким случајевима, можете да користите аутоматски пренос за беспрекорно повезивање постојећег Аппле Ватцх-а са новим иПхоне-ом.
  • Ако аутоматски пренос није доступан, мораћете поново да упарите Аппле Ватцх са новим иПхоне-ом и вратите га из претходне резервне копије.

Ако сте надоградили на нови иПхоне, али је ваш Аппле Ватцх и даље упарен са старим телефоном, имате неколико опција. Истражићемо их у наставку и помоћи вам да упарите Аппле Ватцх са новим иПхоне-ом.

Користите аутоматски пренос Аппле Ватцх-а ако је доступан

Када подешавате нови иПхоне, можда ћете моћи да искористите предност функције аутоматског преноса Аппле Ватцх-а и не морате ручно да упарујете сат.

Током процеса подешавања иПхоне-а, користите најновију резервну копију вашег иПхоне-а са иЦлоуд-а или опцију Куицк Трансфер са вашег старог иПхоне-а. Након подешавања, носите Аппле Ватцх и откључајте га. Када отворите апликацију Ватцх на свом иПхоне-у, може вас питати да ли желите да користите свој тренутни Аппле Ватцх.

Можда ћете видети и упарити Аппле сат са новим иПхоне-ом? искачући прозор на вашем Аппле Ватцх-у. Додирните ОК и пратите упутства на екрану да бисте покренули аутоматски пренос. Међутим, ако не видите ову опцију, мораћете ручно да подесите Аппле Ватцх пратећи упутства у наставку.

Обришите и упарите свој Аппле сат ручно

Први корак је да вратите свој нови иПхоне из постојеће резервне копије и подесите га. Када то урадите, мораћете да обришете свој сат. Иако то може звучати застрашујуће, нема потребе за бригом.

Када је иПхоне упарен са Аппле Ватцх-ом, све информације о сату се аутоматски праве резервне копије и чувају на телефону. Без резервне копије иПхоне-а, мораћете да подесите Аппле Ватцх као нови уређај.

Да бисте избрисали свој Аппле Ватцх, идите на Подешавања > Опште > Ресетуј у ватцхОС-у. Затим изаберите Обриши сав садржај и подешавања. Када ресетујете мобилни Аппле Ватцх, обавезно одлучите да задржите план код свог оператера.

Када избришете свој Аппле Ватцх, време је да започнете процес упаривања. Пре него што почнете, уверите се да су и Аппле Ватцх и иПхоне повезани на Ви-Фи и да имају 50 процената или више напуњености.

Приближите свој Аппле сат и иПхоне један другом. Затим ћете на свом иПхоне-у видети оквир за дијалог који каже Користите свој иПхоне да бисте подесили овај Аппле Ватцх. Додирните Настави да наставите.

Брент Диркс/МакеУсеОф

Ваш Аппле Ватцх ће приказати јединствену анимацију на свом екрану. Пренесите свој иПхоне преко сата и поравнајте тражило на екрану са анимацијом. Затим морате да изаберете да ли желите да вратите сат са претходном резервном копијом или да га подесите као нови уређај.

Повремено, процес аутоматског упаривања можда неће функционисати. У таквим случајевима, морате ручно да упарите свој иПхоне и Аппле Ватцх тако што ћете додирнути икону „и“ у углу екрана вашег Аппле Ватцх-а. Затим подесите језик и регион и пратите упутства на екрану да бисте започели процес синхронизације.

Процес упаривања је практично исти ако желите да упарите нови Аппле Ватцх са постојећим иПхоне-ом.

Обавезно држите Аппле Ватцх и иПхоне у близини. Када се процес заврши, ваш Аппле сат ће вас нежно куцнути по зглобу и дати звучни сигнал. Можете притиснути Дигитал Цровн да бисте почели да је користите.

Након успешног упаривања Аппле Ватцх-а са новим иПхоне-ом, можете да искористите све сјајне функције за здравље и фитнес у ватцхОС-у и да инсталирате више Аппле Ватцх апликација из Апп Сторе-а.