Можете ли да се пријавите на радни дан од куће?

У марту 2005. основан је Воркдаи, а почео је са радом у новембру 2006. Дуффиелд и компанија ризичног капитала Греилоцк Партнерс обезбедили су почетно финансирање. Уместо да директно продаје технологију, Воркдаи остварује приход продајом претплата на своје услуге. Воркдаи нуди интегрисана решења у облаку за управљање финансијама, људским ресурсима и животом наставника и ученика – циклусе прилагођене начину на који људи раде у савременим компанијама. Након што је Орацле купио ПеоплеСофт 2005. године, Давид Дуффиелд, творац и бивши извршни директор ЕРП компаније ПеоплеСофт и бивши главни стратег ПеоплеСофт Анеел Бхусри, креирао је Воркдаи. Ако сте неко ко тражи савете о томе како да се пријавите на Воркдаи од куће, доносимо вам користан водич који ће вас научити о Воркдаи корисничком ИД-у и како да приступите Воркдаи-у након напуштања компаније. Такође ћемо вам показати кораке како да активирате моју апликацију Воркдаи.

Можете ли да се пријавите на радни дан од куће?

Да ли можете да се пријавите на Воркдаи од куће сазнаћете даље у овом чланку. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Шта је радни налог?

А Рачун за радни дан помаже вам да приступите свом професионалном тиму користећи акредитиве које је обезбедила ваша компанија или организација. Постоји посебан процес за пријаву на Воркдаи налог, а сваки корак захтева аутентификацију. Основна предност за запосленог који користи Воркдаи може бити јединствена, доступна слика менаџмента ваше фирме, као што су финансије и особље.

Шта је број радног дана?

Седиште Воркдаи је у Плеасантону, Калифорнија у САД. Они су пословни софтвер за рачунарство у облаку са многим канцеларијама широм САД. До радног дана можете доћи на ове бројеве:

  • (925) 951-9000
  • (1-877-967-5329)
  10 алата за управљање друштвеним медијима за управљање вишеструким налозима

Шта је Воркдаи Усер ИД?

Ако се питате шта је Воркдаи кориснички ИД, не брините. То је једноставно адреса е-поште коју користите за своју организацију. Пошто су обједињене, више нема интерфејса апликација. Чак су и пословне операције међуфункционалне. Свако има сличну, прилагођену перспективу и искуство у тренутку.

Како да направим налог за радни дан?

Постоје две врсте налога које можете да креирате за Воркдаи. Они су детаљно објашњени у наставку.

1. Прво морате да одете на Воркдаи Логин Хелп.

2. Кликните на Лог ин то Воркдаи Адаптиве Планнинг.

Напомена: Можете одабрати и другу опцију, која ће вам помоћи да се пријавите на Воркдаи Пеакон Емплоиее Воице. Ово је страница на којој ћете морати да користите ИД е-поште своје организације да бисте добили даљи приступ.

3. Унесите акредитиве свог налога и кликните на Сигн Ин да бисте ушли у Адаптиве Планнинг.

Наставите да читате даље да бисте сазнали да ли можете да се пријавите на Воркдаи од куће.

Где могу да пронађем свој идентификациони број радног дана?

Свој Воркдаи ИД можете пронаћи на страници Воркдаи профила. Идите до слике профила > Прикажи профил > Резиме > Посао да бисте видели детаље свог посла, историју, улоге и друге податке. Ваш ИД запосленог радног дана биће у првом реду.

Како да пронађем свој ИД организације за радни дан?

ИД своје организације можете пронаћи на два начина, па их погледајте у наставку:

Опција И: Користите КР скенирање

1. Отворите Радни дан апликацију и додирните симбол КР скенирања.

2. Скенирајте КР код ваше организације.

Опција ИИ: Преко детаља о рачуну

1. Пријавите се на свој радни дан и изаберите свој профил у горњем десном углу екрана.

2. У оквиру опције Почетна изаберите Мој налог.

3. Кликните на ИД организације.

Прочитајте даље да бисте сазнали да ли можете да се пријавите на Воркдаи од куће или не.

Како да активирам апликацију за радни дан?

Да бисте активирали апликацију Воркдаи, морате да наведете ИД своје организације за верификацију идентитета. Пратите доле наведене кораке:

1. Идите у Плаи продавницу и преузмите Радни дан апликација.

Напомена: Пронађите апликацију Воркдаи у Продавница апликација ако сте корисник иОС-а.

2. Покрените апликацију Воркдаи и додирните икону зупчаника за подешавања у горњем левом углу екрана.

3. Унесите ИД ваше организације и веб адресу ваше компаније у одговарајућа поља.

4. Додирните икону квачице у горњем десном углу након што унесете детаље.

Можете рећи да је ово како активирати моју апликацију Воркдаи.

Како да се пријавим на свој систем радног дана?

Можете да приступите корисничком интерфејсу Воркдаи-а као запослени да бисте обављали широк спектар активности, укључујући гледање или тражење слободног времена, попуњавање радног листа, подношење трошкова, пријављивање и одсуствовање са посла и преглед ваше плате. Можете чак да користите свој паметни телефон или таблет да читате профиле сарадника, прегледате скуп вештина ваше организације, па чак и да се упишете на курсеве.

Да бисте приступили вашем Воркдаи систему преко рачунара, морате да одете на платформу Воркдаи која је одређена ваше организације. Са ова три корака можете постићи управо то:

1. Претражите следећу УРЛ адресу у свом претраживачу.

https://www.myworkday.com/(enter your organization)

2. Унесите своје корисничко име и лозинку на учитана страница.

3. Када унесете детаље, кликните на Лог Ин да бисте наставили на свој Воркдаи Систем.

Наставите да читате да бисте знали како да се пријавите на Воркдаи од куће.

Како да приступим свом радном дану од куће?

Воркдаи поново осмишљава пословне апликације које помажу у несметаном функционисању организације. Радни дан може да расте и да се мења са вашом организацијом током времена, захваљујући новој, креативној основи и стратегији дистрибуције у облаку.

Ваша организација може да унесе посебне измене и допуне како би вам Воркдаи био доступан за потребе ваше канцеларије док сте и ви далеко од њих. Ово се може урадити помоћу мобилне апликације (Андроид или иОС) или Веб страница радног дана. Као што је поменуто, биће вам потребни акредитиви ваше организације да бисте се пријавили на Воркдаи од куће. Такође можете отићи на Ресурсни центар за радни дан да пронађете одговоре на сва ваша питања.

Пратите горе наведене кораке да бисте се пријавили на Воркдаи од куће.

Можете ли да се пријавите на Воркдаи од куће?

Да. Наравно, можете се пријавити на Воркдаи од куће. Све док вам је послодавац дозволио да радите од куће, Воркдаиу можете приступити преко веба или мобилне апликације, без обзира на то где идете.

Могу ли приступити радном дану након одласка из компаније?

Да, можете приступити радном дану након што напустите компанију. Рачун за радни дан ће остати активан до краја фискалне године током које се врши отпремнина и до следећег јануара. Запосленом ће бити онемогућен приступ радном дану до престанка радног односа. Прочитајте овај чланак од почетка да бисте научили кораке за активирање моје апликације Воркдаи.

Како да се пријавим на радни дан након прекида?

Ваша организација вам може дозволити да приступите радном дану након престанка рада како бисте преузели своју последњу платну листу и, чак у извесној мери, унели промене или ажурирали своје личне контакт информације и видели свој статус запослења у тој организацији.

Да бисте то урадили, морате следити ове кораке узастопно:

1. Идите на свој одређени портал за улазак у радни дан или страницу за пријаву која вам је дата да бисте приступили својим информацијама у оквиру ваше организације.

Напомена: Ово може изгледати отприлике овако: хттпс://вд5.миворкдаи.цом/вдаи/аутхгви/(назив организације)/логин.хтмлд

2. Кликните на опцију Заборављена лозинка испод опције Пријава.

3. На страници Заборављена лозинка унесите своје корисничко име и лични ИД е-поште и кликните на Пошаљи.

Напомена: Ваша лична е-пошта мора бити у вашој евиденцији радника у бази података Воркдаи.

4. Идите на своју личну е-пошту и пратите упутства на екрану дата на линку да бисте своју лозинку поставили на нову. Ова нова лозинка ће вам требати да бисте поново приступили радном дану.

Белешка: Опција ресетовања лозинке важи само 1 сат.

5. Идите поново на своју страницу за пријаву Воркдаи и пријавите се користећи своје корисничко име организације и нову лозинку.

Добићете назад своје податке чим се овако пријавите.

Како да се пријавим на радни дан као бивши запослени?

Ваша организација обично пружа везу за приступ вашим подацима као бивши или пензионисани запослени одмах након престанка рада. Ово осигурава да можете добити податке о плаћама и порезима и приступити својим личним подацима. За помоћ можете контактирати своје службе за запослене или одељење људских ресурса.

***

Надамо се да сте сазнали да ли можете да се пријавите на Воркдаи од куће и приступите Воркдаи-у након што напустите компанију. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.