Најбоље банке снаге за Стеам Децк у 2023

Трајање батерије Стеам Децк-а је солидно, али се веома разликује у зависности од игре коју играте. Последња ствар коју желите је да ваш Стеам Децк изненада остане без сока, посебно када путујете. Ту је повер банк добро дошао да вам помогне да играте игре у покрету.

Басеус

Преносивост, добар капацитет и одлична издржљивост — ово су три стуба који држе Басеус 65В Повер Банк као једну од најбољих батерија за Стеам Децк. Поред тога што је добра снага, Басеус 65В Повер Банк пружа више новца за ваш новац уз неколико функција добродошлице.

Басеус 65В Повер Банк има максимални капацитет од 20.000 мАх, који може у потпуности напунити Стеам Децк скоро четири пута. А пошто је релативно мали и издржљив, захваљујући металном кућишту, можете безбедно да баците Басеус 65В Повер Банк у путну торбу и не бринете да ћете оштетити хардвер.

Једнако важно је неколико додатних функција које добијате. ЛЕД екран приказује шта је остало од батерије, напон пуњења и струју пуњења. Најбоље од свега, Басеус 65В Повер Банк аутоматски прилагођава ниво напона тако да одговара оном уређаја који пуни — у овом случају, ваш Стеам Децк. То је ефикаснији начин руковања дистрибуцијом енергије који не доводи до расипања енергије.

Басеус 65В Повер Банк

Најбољи у целини

$60 $80 Уштедите
$20

Басеус 65В Повер Банк долази опремљен ЛЕД екраном за једноставно мерење батерије, капацитетом од 20.000 мАх и издржљивом спољашњошћу. То је најбоље заокружено решење за давање живота вашем Стеам Децк-у.

Прос

 • Пуни се до пуног капацитета за 2 сата
 • Одлична издржљивост
 • ЛЕД екран приказује преосталу батерију, напон и струју

Цонс

 • Мали, али ипак превише гломазан за џепове

ИНИУ

Упркос својој повољној цени, ИНИУ преносиви пуњач је изненађујуће богат функцијама. Захваљујући својим димензијама и перформансама, то је једно од најбољих решења за допуну вашег Стеам Децк-а ако нисте заинтересовани за ношење огромне батерије.

Пошто је ИНИУ преносиви пуњач батерија од 45 В, већ је у потпуности способан да напуни Стеам Децк, чак и док играте. У ствари, с обзиром на његов капацитет од 55,5 Вх, то је у суштини као да имате другу, потпуно напуњену Стеам Децк батерију. Такође не треба дуго да се напуни.

Што се тиче димензија, ИНИУ преносиви пуњач сигурно испуњава своје име. Нешто је дебљи од паметног телефона, али је много краћи. Нећете имати проблема да га убаците у ташну, путну торбу или џеп. У ствари, поседовање и УСБ-Ц и УСБ-А порта значи да је подједнако користан за пуњење других уређаја као што је ваш паметни телефон.

ИНИУ преносиви пуњач

Најбољи буџет

$36 $44 Уштедите
$8

ИНИУ преносиви пуњач је најбрже и најлакше решење за допуну вашег Стеам Децк-а. Не само да је лако путовати, већ је као да имате другу Стеам Децк батерију у џепу.

Прос

 • Пуни се за мање од три сата
 • Лако стаје у џеп
 • Укључује путну торбицу и УСБ-Ц кабл

Цонс

 • Није идеално за дуга путовања (без начина за допуну батерије)

Крисдониа

Без обзира да ли идете на продужено пословно путовање или уживате на отвореном неколико ноћи, пожелећете Крисдониа 60000мАх АЦ Повер Банк, посебно ако са собом носите паметни телефон и Стеам Децк.

Ако га име већ није дало, Крисдониа АЦ Повер Банк има огроман максимални капацитет батерије од 60.000 мАх. С обзиром да је капацитет батерије Стеам Децк-а само 5.313 мАх, Крисдониа 60.000 мАх АЦ Повер Банк има довољно сока да напуни Стеам Децк више пута. Оно што је такође лепо је то што можете да пратите колико енергије трошите помоћу корисног ЛЦД-а који приказује преостало пуњење.

Уз то, Крисдониа 60000мАх АЦ Повер Банк је мало претерана ако је користите искључиво за Стеам Децк. Најбоље је користити у рукама некога ко често путује и треба му више уређаја да се пуни одједном, с обзиром да има четири опције за напајање уређаја.

Крисдониа 60000мАх АЦ Повер Банк

Највећи капацитет

Са овим великим капацитетом, ваш Стеам Децк би могао да има целодневни век трајања батерије. Његов порт Типе-Ц од 20 В савршено се уклапа са вашим Валве ручним уређајем, омогућавајући Стеам Децк-у да траје дуго времена.

Прос

 • Капацитет 60.000 мАх
 • Може у потпуности напунити Стеам Децк више пута
 • Одличан сапутник за путовања

Анкер

Анкер ПоверЦоре ИИИ Елите је респектабилан повер банк који брзину и ефикасност ставља изнад свега. Има максимални капацитет од 25.600 мАх, што је више него довољно за потпуно пуњење Стеам Децк-а више пута.

Али то је начин на који Анкер ПоверЦоре ИИИ Елите испоручује снагу која га чини брзим и ефикасним. Аутоматски прилагођава своју максималну дистрибуцију снаге како би савршено одговарао уређају са којим је повезан—у овом случају, 45В да одговара оригиналном пуњачу Стеам Децк-а. А ако вам је потребно да напуните неки други уређај у најкраћем могућем року, добијате брзо пуњење до 60 В, заједно са режимом трицкле-цхарге за уређаје ниже потрошње као што су паметни сатови или слушалице.

Анкер ПоверЦоре ИИИ Елите најбоље користи своје пластично кућиште. Уместо да се одлучите за глатку спољашњост без карактеристика, повер банк има лепу текстурирану површину, што га чини много лакшим за држање и спречава случајне падове. Такође долази са удобном путном торбом за лак транспорт.

Анкер ПоверЦоре ИИИ Елите

Најбрже пуњење

Анкерова ПоверЦоре ИИИ Елите повер банка можда нема највећи капацитет на свету, али блиста у својој паметној дистрибуцији енергије и издржљивом дизајну. Ако вам је потребна струја што је брже могуће, ово је ваша опција.

Прос

 • Пуни се за мање од два сата
 • Аутоматски прилагођава напон тако да одговара уређају
 • Није много већи од паметног телефона

Цонс

 • Јефтина путна торба на везице

Најбољи Повер Банк за више уређаја: Цраве ПоверПацк

Цраве

Цраве ПоверПацк је батерија великог капацитета која, при пуном напуњењу, обезбеђује 50.000 мАх енергије за било који уређај. У случају Стеам Децк-а, моћи ћете у потпуности да напуните ручни уређај за играње више пута пре него што потпуно испразните банку за напајање. А са толиким капацитетом, не би требало да имате проблема са пуњењем паметног телефона и других уређаја.

Заштита хардвера унутра је тврдо пластично кућиште које је прилично издржљиво; Цраве ПоверПацк има снагу да издржи неколико удараца и падова без оштећења унутрашње електронике. Међутим, превелика је и гломазна за ношење слободном руком, тако да је боље да у потпуности избегнете ствар тако што ћете је чувати у приложеној путној торбици за чување.

Цраве ПоверПацк има укупно четири УСБ порта за пуњење вашег Стеам Децк-а или, алтернативно, за пуњење четири уређаја одједном, што свакако добро дође током дугог путовања или нестанка струје. Такође има користан ЛЕД индикатор за приказ преосталог века батерије.

Цраве ПоверПацк

Најбоље за више уређаја

Цраве ПоверПацк може да напуни ваш Стеам Децк више пута пре него што се потроши. Ако треба да пуните паметни телефон или додатну опрему уз Стеам Децк, ПоверПацк има укупно четири УСБ порта за три додатна уређаја.

Прос

 • Огроман капацитет
 • Може да пуни Стеам Децк више пута
 • Одличан избор за авантуре на отвореном и нестанке струје

Цонс

 • Недостаје пролазно пуњење

ФАК

П: Шта значи пролаз у вези са повер банковима?

Технологија пролаза је једноставна: ако повер банк има ту функцију, може истовремено да пуни уређаје и да се пуни преко утичнице.

То је веома згодна карактеристика, да не спомињемо невероватно ефикасна. Зашто пунити оба уређаја одвојено када можете оба? Међутим, немају све повер банке технологију пролаза, па ако је то функција коју желите да имате при руци, прво проверите спецификације производа.

П: Шта значи мАх?

Брзо ћете приметити да све батерије имају број праћен ‘мАх’. То значи милиампер сати, мерење које одређује максимални капацитет повер банке.

Када бирате повер банк, што је већи њен мАх, то више снаге може да обезбеди уређај пре него што се потроши. Након тога, повер банк се мора напунити да би поново могао да буде у употреби.

П: Колико дуго траје батерија Стеам Децк-а?

Оригинални Стеам Децк ће вам потрошити око два до осам сати батерије, док Стеам Децк ОЛЕД то повећава на било које између три и 12 сати. Имајте на уму да ће варирати у зависности од игре, јер ће графички интензивнији наслови брже исцрпљивати Стеам Децк.

П: Зашто батерија Стеам Децк ОЛЕД издања траје дуже?

Једноставно речено: Стеам Децк ОЛЕД је далеко ефикаснији на 50Вх за разлику од оригиналне батерије од 40Вх.

П: Могу ли да користим повер банк са својим Стеам Децк-ом?

Наравно! Када тражите повер банк, уверите се да је њен капацитет најмање 5.313 мАх (капацитет Стеам Децк-а) и да испоручује 45 В снаге.

П: Да ли је повер банк од 65 В у реду за мој Стеам Децк? Ако не, која снага ми је потребна?

Да, сасвим је у реду користити банку за напајање од 65 В за ваш Стеам Децк или Стеам Децк ОЛЕД. Међутим, имајте на уму да се ваш Стеам Децк неће пунити брже јер може да искористи само 45В.

П: Који тип кабла ми треба да напуним Стеам Децк?

Без обзира да ли имате оригинални Стеам Децк или Стеам Децк ОЛЕД, требаће вам УСБ-Ц кабл за пуњење уређаја.