Најбоље слушалице за играње у 2024

Ако сте играч, знаћете да је један од најбољих начина да извучете максимум из игре уз квалитетне слушалице. Уз мноштво опција које можете изабрати, можете уживати у бежичној (или жичаној) игрици без обзира на ваш буџет. Без обзира да ли тражите врхунски звук без кашњења, АНЦ, уграђене микрофоне за гласовно ћаскање, повезивање са више уређаја или једноставно желите нешто са чиме можете да играте на путу на посао, постоји савршен пар слушалица за играње за све.

Логитецх

Тхе Логитецх ФИТС Еарбудс су достојан врхунски сет бежичних слушалица за гејмере. Одличан су избор за више платформи, компатибилан са ПС5, ПС4, ПЦ, Мац, Мобиле и Свитцх. Они пружају Лигхтспеед бежично и Блуетоотх повезивање, а њихови 10-милиметарски драјвери испоручују звук пуног тела са доста баса.

Ове слушалице се могу похвалити најбољим пасивним поништавањем буке у класи захваљујући прилагођеном уклапању које нуде врхови за гел. Користећи Лигхтформ технологију, врхови слушалица ће се обликовати тако да савршено пристају у унутрашњост ваших ушију у првих 60 секунди, блокирајући већину позадинске буке. А уграђени микрофони са двоструким снопом чине их погодним и за гласовно ћаскање.

Трајање батерије вас води кроз дуге сесије играња, са седам сати које обезбеђују саме слушалице и додатних осам сати са футролом за пуњење. Пребацивање између Лигхтспеед-а и Блуетоотх-а је лепо и једноставно, чинећи играње игара на различитим платформама лаким. А ЕК и друга подешавања звука могу се прилагодити преко Логитецх апликације.

Логитецх ФИТС Труе Вирелесс Гаминг Еарбудс

Најбољи у целини

$180 $230 Уштедите $50

Логитецх ФИТС Труе Вирелесс Гаминг Еарбудс комбинују врхунски бежични звук са прилагођеним обликованим прилагодбом за импресивно аудио искуство.

Прос

 • Светлосна бежична веза
 • Нуди пасивно поништавање буке
 • Удобне слушалице за уши
 • Мулти-платформ

Цонс

 • Квалитет микрофона може бити мало недоследан

Туртле Беацх

Пар бежичних слушалица за играње који неће сломити банку су Туртле Беацх Сцоут Аир Труе Вирелесс Еарбудс. Дизајниране са режимом игре који пружа 60 милисекунди повратне информације ниске латенције, ове Блуетоотх слушалице се могу користити за ПЦ, Мац, мобилне и Свитцх.

Овде нема АНЦ-а, што није изненађујуће с обзиром на њихову релативно ниску цену. Међутим, они долазе опремљени са двоструким микрофонима за гласовно ћаскање у игри, а постоји и избор опција прилагођавања звука доступних преко апликације Аудио Хуб. Имају оцену ИПКС4 за отпорност на зној и воду и обезбеђују 20 сати звука (пет из слушалица и додатних 15 из кућишта за пуњење).

Квалитет звука је пристојан за тражену цену, иако није у истој лиги као више премиум опција. Контроле на додир на уху су једноставне за руковање, лагане су и удобне за ношење. Овде се нема шта замерити, с обзиром на цену.

Туртле Беацх Сцоут Аир Труе бежичне слушалице

Најбољи буџет

Туртле Беацх Сцоут Аир Труе бежичне слушалице вам омогућавају да уживате у слободи бежичног играња без да вас коштају богатство.

Прос

 • Приступачно
 • ИПКС4 водоотпоран
 • Неке опције прилагођавања
 • Брзо пуњење

Стеел Сериес

Ако је мобилно играње ваш проблем, СтеелСериес Туск Ин-Еар мобилне гаминг слушалице пружају функционалност слушалица за игре у преносивијем облику. Лагани дизајн ослањања преко ушију пружа трајну удобност и функцију двоструког микрофона, са уграђеним микрофоном на каблу и одвојивим микрофоном, што олакшава разговор са својом екипом када играте игрице у покрету.

Ове жичане слушалице нуде практично коришћење на више платформи захваљујући 3,5 мм прикључку за слушалице. Плус, динамички композитни звучни драјвери значе да можете уживати у врхунском звуку играња у покрету, без обзира на окружење. Са три сета силиконских слушалица и торбицом од меке тканине за комплетирање овог комплета, Туск слушалице пружају одличну вредност за новац.

СтеелСериес Туск мобилне слушалице за играње у уху

Бест Виред

Са уграђеним микрофоном и одвојивим микрофоном, СтеелСериес Туск мобилне слушалице за играње у ушима су најбољи начин да разговарате са својим тимом када сте у покрету.

Прос

 • Приступачно
 • Погодност на више платформи
 • Лаган и удобан
 • Пружа квалитетан звук играња
 • Дуал микрофон функционалност

ЕПОС Аудио

Уз бежично повезивање са малим кашњењем и Блуетоотх, ЕПОС ГТВ 270 Хибрид Труе Вирелесс Гаминг Еарбудс укључују УСБ-Ц аптКс кључ за играње игара на више платформи и нуде звук без кашњења са малим кашњењем. Затворен акустични дизајн филтрира нежељену позадину, омогућавајући вам да се концентришете на акцију.

Двоструки микрофони обезбеђују да је квалитет звука леп и јасан за гласовно ћаскање, уз врло мало цурења звука. Бочни тон се аутоматски укључује кад год је микрофон укључен тако да можете да чујете себе, али иначе, смањење звука је прилично добро, с обзиром да овде нема АНЦ-а. Можете да играте до пет сати са овим пупољцима и узмите додатних 20 сати са футролом за пуњење. Отпорност на воду ИПКС5 значи да ће ове слушалице бити заштићене од зноја и да се осећају удобно за ношење.

ЕПОС ГТВ 270 Хибрид Труе Вирелесс Блуетоотх затворене акустичне слушалице за играње

Најбоља мулти-платформа

$135 $169 Уштедите $34

Са својим УСБ-Ц аптКс кључем ниске латенције, ЕПОС ГТВ 270 Хибрид Труе Вирелесс Гаминг Еарбудс нуде врхунски звук на било којој платформи.

Прос

 • Компатибилност са више платформи
 • Затворени акустични дизајн за смањење буке
 • Мало кашњење
 • ИПКС5 водоотпоран

АСУС

Приступачнија опција за играче који траже пар бежичних слушалица, АСУС РОГ Цетра Труе Вирелесс Гаминг Еарбудс нуде обиље вредности за новац. Опремљени су хибридним АНЦ-ом и пружају бежичну везу са малим кашњењем за већу аудио синхронизацију. Ове слушалице могу да се користе са ПС5, ПЦ, Мац, Свитцх и мобилним уређајима и користе 10-милиметарске драјвере за испоруку чистог звука са пристојним басом.

Они нуде максимално 27 сати трајања батерије (пет сати без АНЦ-а, са 21,5 додатних сати из кућишта за пуњење) и подржавају брзо пуњење. Ако сте у невољи, можете да обезбедите 90 минута игре са 15-минутним пуњењем. Могу се пунити и бежично, што даје бонус поене за практичност. ИПКС4 водоотпорност значи да било која посебно напета кампања не би требало да изазове оштећење зноја.

На кућишту се налази РГБ осветљење што је лепо, мада ни у ком случају није неопходно. Нажалост, не може се прилагодити, иако еквилајзери и звучни профили могу бити преко апликације Армори Црате. Само кућиште је мало незгодно за отварање, али изгледа цоол. И иако ове слушалице имају мало кашњење, оне вероватно нису погодне за такмичарску игру.

АСУС РОГ Цетра Труе бежичне гаминг слушалице

Најбоље брзо пуњење

$90 $100 Уштедите $10

Са 27 сати трајања батерије у понуди, АСУС РОГ Цетра Труе Вирелесс Гаминг Еарбудс вас држе дуже уроњеним у акцију.

Прос

 • Има АНЦ
 • Добар век трајања батерије
 • Компатибилан са бежичним пуњењем

Цонс

 • Кућиште за пуњење може бити мало тешко отворити

ФАК

П: Које су разлике између нормалних слушалица и слушалица за играње?

И слушалице за играње и обичне слушалице за уши могу бити добар избор за играње игара у покрету или за бежично играње без главе комплетних слушалица за играње.

Слушалице за играње имају тенденцију да буду ергономски дизајниране од обичних слушалица, пружајући дуготрајнију удобност. Такође могу да имају наменски режим за игре за звук ниске латенције који се боље синхронизује са вашом игром, а већина има функције активног поништавања буке (АНЦ) које пружају импресивније аудио искуство за играње игара.

П: Зашто неки професионални играчи користе слушалице за уши уместо слушалица?

Избор између слушалица за уши или слушалица се у великој мери своди на личне преференције, и не постоји дефинитиван одговор зашто би професионални играчи дао предност једном другом. Међутим, како слушалице стварају директнији пут до ушију играча, постоји аргумент да то ствара мање шансе за цурење звука и мање наметљив бели шум. Ово може бити одлучујући фактор за професионалне играче који се ослањају на потпуно урањање у своју игру.

П: Шта је активно поништавање буке (АНЦ)?

Активно поништавање буке је функција која је постала распрострањена у многим модерним слушалицама и слушалицама. Користи микрофоне за слушање звукова из звучника слушалица, као и спољашњих звукова из окружења.

Функција АНЦ делује тако да инвертује звучне таласе из унутрашњости и споља слушалица и поништава спољашњу буку тако што неутралише њене звучне таласе.

П: Могу ли да користим АирПодс за играње игара?

Кратак одговор је да, можете користити АирПодс за играње игара. Дужи одговор је да да бисте то урадили (у зависности од платформе коју изаберете) можда ћете морати прво да купите посебан Блуетоотх адаптер пошто тренутна генерација конзола за игре нема изворну подршку за Блуетоотх.

Добра вест је да постоји много пристојних Блуетоотх адаптера које можете изабрати, а они су релативно јефтини за куповину. Са адаптером прикљученим на вашу конзолу, требало би да буде једноставно упаривање ваших АирПод-ова са конзолом пре него што будете спремни за роцк анд ролл.

За играње на рачунару, требало би да будете у могућности да једноставно упарите АирПодс са Блуетоотх везом вашег рачунара.