Најбољи УСБ-Ц пуњачи у 2024

УСБ-Ц пуњачи су практични и ефикасни—али је и даље потребан прави пуњач са правом снагом и стандардом пуњења за ефикасно и безбедно пуњење ваших уређаја. Ево неких од најбољих УСБ-Ц пуњача које можете купити, у распону од повољних избора до оних који долазе по исплативој цени.

УГРЕЕН

Нећете имати проблема са напајањем својих уређаја са УГРЕЕН Некоде 200В пуњачем. Овај моћни пуњач за више уређаја има пуну снагу, истовремено пуни до шест уређаја снаге између 10В и 100В. Захваљујући уграђеној ГаН технологији, Некоде пуњач је бржи и сигурнији од својих претходника, а истовремено је релативно компактан.

За разлику од УСБ-Ц пуњача реномираних брендова, УГРЕЕН Некоде укључује заштиту од пренапона, препуњавања, прекомерне струје и кратког споја. ГаН чипови минимизирају топлоту коју производи јединица, док адаптивни портови осигуравају да можете пунити било који уређај, а да притом не оштетите. Иако је Некоде скупа куповина, брзо се показује вредним.

Угреен Некоде 200В пуњач са 6 портова

Најбољи у целини

Напуните до четири УСБ-Ц уређаја помоћу УГРЕЕН Некоде пуњача од 200 В. Захваљујући прилагодљивим снагама Некоде-а, можете безбедно да пуните било који уређај, од лаптопа до паметних телефона и таблета. Искористите даље предности Некоде пуњача тако што ћете повезати до два класична УСБ-А уређаја.

Прос

 • Безбедан за употребу
 • Подржава пуњење од 10В до 100В
 • Ефикасно остаје хладан
 • Пуните до шест уређаја истовремено

Цонс

 • Скупо
 • Тешка и велика

Анкер

Не морате да правите компромисе између квалитета и цене када се одлучите за Анкер 30В Нано пуњач. Овај реномирани УСБ-Ц пуњач долази у пет стилских боја и веома је приступачан. Док помоћу Анкер Нано можете пунити само један уређај истовремено, подршка за УСБ-Ц од 30 В гарантује да можете ефикасно да пуните скоро сваки телефон или таблет.

Анкер Нано је невероватно добро направљен за своју цену и долази са гаранцијом од 24 месеца и бесплатном корисничком услугом. Захваљујући чињеници да је Нано дебео само 1,12 инча, практичан је за понети у покрету и као основни део ваше свакодневне торбе за ношење. Не очајавајте ни ако заборавите пуњач за лаптоп—у тренутку, Нано је идеалан за пуњење МацБоок Аир-а или малог Цхромебоок-а.

  Како сакрити плаву квачицу на Кс.цом (раније Твиттер)

Анкер Нано 3 30В ГаН пуњач

Најбољи буџет

$20 $23 Уштедите
$3

Прекините везу свог телефона помоћу пуњача Анкер Нано 3 од 30В. Овај пуњач је довољно мали да га лако понесете у покрету и има довољно велику снагу за пуњење ваших уређаја у року од само неколико сати. Ваши таблети, телефони и мали лаптопови никада више неће остати без батерије када купите Анкер Нано 3.

Прос

 • Доступан у пет привлачних боја
 • Изузетно приступачан
 • Довољно моћан за мале лаптопове
 • Подржава брзо пуњење

Цонс

 • Пуни само један уређај у исто време

СПИГЕН

Ако сте вољни да потрошите мало више на свој нови УСБ-Ц пуњач за иПхоне, Спиген 40В Дуал УСБ-Ц пуњач је одличан трошак. Овај пуњач са два порта је такође погодан за пуњење вашег иПад-а. Захваљујући адаптивној излазној снази, способан је да емитује 30В снаге са једног порта или 20В истовремено са два порта.

Овај УСБ-Ц адаптер за напајање је такође погодан за уређаје као што су МацБоок Аирс и Нинтендо прекидачи. Спиген УСБ-Ц пуњач је моћан због својих ГаН чипова и ефикасног одвођења топлоте, и нећете имати проблема са пуњењем свог уређаја пуном снагом. Најбоље од свега, његова Арцстатион Про функција минимизира оштећење кондензатора вашег уређаја.

Дуал УСБ-Ц пуњач Спиген 40В

Најбоље за иПхоне и иПад

$30 $36 Уштедите
$6

Пуните свој иПхоне и иПад при највећим брзинама помоћу Спиген 40В Дуал УСБ-Ц пуњача. Овај импресивни пуњач може да испоручи 30В на један уређај или 20В на два уређаја истовремено. Бирајте између елегантне црне или модерне беле шасије и будите сигурни да ће се ваши уређаји безбедно пунити са ГаН Спиген пуњачем.

Прос

 • Пуните до два уређаја истовремено
 • Могућност пуњења малих лаптопова или МацБоок Аир-а
 • ГаН технологија
 • Јефтино и поуздано

Цонс

 • Светла ЛЕД лампа није погодна за пуњење ноћног ормарића
 • Преслаб за пуњење моћних лаптопова или таблета

Ханнах Стрикер / МакеУсеОф

Пуните до пет уређаја велике снаге истовремено са УГРЕЕН Некоде 300В пуњачем. Захваљујући својим потпорним ногама и структури торња, УГРЕЕН Некоде пуњач испоручује до 140В једном уређају без прегревања. Замените свој МацБоок УСБ-Ц пуњач и пуните своје мање уређаје на 45В или 22,5В док сте већ код тога.

  Како додати средства у Метамаск

Некоде је скуп, али његова издржљивост осигурава да је вредна куповине. Два интегрисана ГаН чипа и висококвалитетни УСБ-Ц портови поуздано испоручују снагу без икаквог ризика од прекомерног пуњења, док елегантно кућиште расипа топлоту коју производи јединица. Ослободите се блокова пуњача који вам затрпају живот уз 300В УГРЕЕН Некоде.

УГреен Некоде 300В ГаН стони пуњач

Најбоље за више уређаја

Угреен Некоде 300В ГаН стони пуњач омогућава вам да одбаците све друге цигле за пуњење да напајате све своје електронске уређаје. Има четири УСБ-Ц и један УСБ-А порт, испоручујући до 140 вати снаге са једног порта — довољно за брзо пуњење лаптопа. Његов максимални капацитет од 300 вати значи да можете брзо напунити до три уређаја истовремено.

Прос

 • Могућност брзог пуњења лаптопа
 • Подржава пуњење ниже снаге
 • Елегантан и издржљив
 • Упакован са каблом за напајање од 6,5 стопа

Најбољи бежични УСБ-Ц пуњач: Мосхи Отто К

Мосхи

Проширите даље од традиционалног пуњења уз Мосхи Отто К. Овај бежични пуњач испоручује 15 В снаге преко уграђене Ки завојнице, осигуравајући да је пуњење телефона или таблета једноставно као и одлагање. Нема потребе да компромитујете ни своју естетику — елегантни поклопац од тканине и елегантни сиви УСБ-Ц кабл упарени са Мосхи Отто К чине одличну минималистичку естетику.

За разлику од многих јефтинијих бежичних пуњача, Мосхи Отто К интегрише силиконски прстен против клизања и базу који држе ваш телефон и пуњач безбедно на месту. Такође је способан да прође кроз навлаке за телефоне дебљине до 5 мм. Захваљујући 10-годишњој глобалној гаранцији пуњача, можете са сигурношћу да одвојите свој уређај наредних неколико година.

Моши Ото К

Најбољи бежични УСБ-Ц пуњач

Беспрекорно пуњење је могуће уз модеран Мосхи Отто К. Овај елегантни сиви бежични пуњач користи Ки Цоил за пуњење паметног телефона или таблета до 15 В. Уграђена детекција страних предмета у пуњач и пасивно хлађење повећавају безбедност и чине пуњење без ризика.

Прос

 • Могућност брзог пуњења
 • Прикључивање телефона није потребно
 • Модеран дизајн
 • Укључује силицијум против клизања са обе стране

Цонс

 • Не могу пунити уређаје као што су лаптопови
 • Већи од типичних пуњача за телефон

ФАК

П: Шта је УСБ Типе-Ц напајање и како функционише?

УСБ-Ц (ревизија 2) преноси напајање користећи стандард који се зове Повер Деливери. Када повежете пуњач са паметним телефоном, оба уређаја договарају пренос снаге који варира у амперажи и напону. Већина пуњача може да испоручи једну до шест комбинација – множење струје и напона једнаки су снази. На пример, ако пуњач користи 5В на 3А, он гура 15В. Ако користи 15В на 3А, то је 45В за ваш уређај.

Када бирате пуњач за уређај, само треба да знате максимални напон и амперажу које може да користи. Ако узмете пуњач од Амазона који има максималну снагу од 5В и 3А, можда неће ни напунити ваш уређај. Ако ради, испоручиваће снагу испод максималне снаге, што значи спорије.

П: Која је разлика између УСБ-А и УСБ-Ц?

УСБ-Ц брзо замењује УСБ-А јер је то побољшање у неколико области. УСБ-Ц је компактнији од УСБ-А и способан је за пуњење уређаја и пренос података много већим брзинама.

П: Зашто Аппле прелази на УСБ-Ц пуњење?

Аппле прелази на УСБ-Ц пуњење због закона Европске уније који захтева од произвођача мобилних телефона да пређу на универзалне УСБ-Ц пуњаче до 2024. Иако је промена значајна, Лигхтнинг и УСБ-Ц сами по себи нису толико различити — оба су потпуно реверзибилни конектори способни за брзи пренос података и брзо пуњење.

П: Да ли су сви УСБ-Ц пуњачи исти?

Нису сви УСБ-Ц пуњачи исти. Модерни УСБ-Ц пуњачи користе ГаН чипове, док старији пуњачи користе силиконске чипове. Новији УСБ-Ц пуњачи су безбеднији за употребу и мања је вероватноћа да ће се прегрејати, а често нуде функције попут брзог пуњења или подршке за пренос података. УСБ-Ц пуњачи такође долазе у различитим снагама, у распону од 140 В који је погодан за лаптопове велике снаге до практичних 10 В за пуњење мобилних додатака.