Најбољих 11 РГБ вентилатора за савршен проток ваздуха и бољи изглед

Да би сваки рачунар радио на најбољи могући начин, неопходно је обратити посебну пажњу на проток ваздуха у рачунару.

Иако то није најатрактивнији аспект рачунара, проток ваздуха је један од виталних аспеката на који треба обратити посебну пажњу. Вентилатори играју значајну улогу у добијању савршеног протока ваздуха у било ком рачунару.

Хајде да разговарамо о томе како вентилатор помаже у протоку ваздуха у рачунару.

Како вентилатор помаже у протоку ваздуха?

Ако кућиште није довољно вентилирано, врући ваздух може довести до прегревања система, што може штетити перформансама. Да би се решио овај проблем, вентилатор, једна од најважнијих компоненти рачунара, помаже у оптималном хлађењу система.

Требало би да будете свесни неколико ствари пре него што почнете да организујете и позиционирате своје обожаваоце. Али када их имате, њихово подешавање за оптималне перформансе је релативно лако и згодно.

Нови РГБ вентилатори имају подешену брзину вентилатора до 1500 обртаја у минути и нуде прилично добре перформансе за оптимално хлађење док дају естетску и пријатну атмосферу.

Ево неколико ствари које треба да запамтите пре него што купите РГБ вентилатор.

Карактеристике које треба погледати пре него што изаберете РГБ вентилаторе

#1. Величина

Величина РГБ вентилатора се креће од 120 мм до 140 мм. Иако вентилатори величине 120 мм обезбеђују спорији рад, он се користи за производњу мање буке и за већу компатибилност.

С друге стране, вентилатори од 140 мм имају дужи век трајања јер производе оптималну количину протока ваздуха.

  Како преуредити виџете у Центру за обавештења на Мац-у

#2. Бука

Сваки потрошач би више волео бешумни вентилатор уместо бучног. Они са већом величином лопатица производе мање буке јер раде спорије, али су мало скупљи од вентилатора мање величине јер раде великом брзином.

#3. Брзина

Речено је да што је већа брзина РГБ вентилатора, то је боља услуга хлађења коју пружа. Вентилатор који се брзо ротира вероватно има мотор веће снаге и производи више вибрација док користите рачунар. Али боље је циљати на вентилатор мањи од 30 дБ ако вас бука вентилатора узнемирава.

#4. Боја

Како сам назив РГБ означава црвену, зелену и плаву, боје играју кључну улогу при одабиру РГБ вентилатора. Препоручљиво је купити модел рачунара са софтвером прилагођеним кориснику који вам омогућава да управљате овим бојама без проблема.

Хајде сада да истражимо неке од најбољих РГБ вентилатора за савршен проток ваздуха и бољи изглед.

МастерФан МФ120 Хало

Направљен од јединствених материјала који апсорбују звук и методом смањења буке, МастерФан МФ120 Хало је нова серија која нуди ваздушно хлађење за ЦПУ течне радијаторе. Пружа савршен спој хлађења и тишине у једном производу.

Састоји се од дуо-Ринг адресабилног РГБ осветљења са 24 индивидуално контролисане АРГБ ЛЕД диоде, стварајући величанствен визуелни ефекат.

Састоји се од хибридног дизајна лопатица вентилатора који производи проток ваздуха под статичким притиском у циљу борбе против повећаног отпора и импедансе.

Има контролисану, динамичку брзину која може смањити буку или повећати проток ваздуха. Даље, пружа бешумно искуство хлађења уз дуг животни век.

Антец 120мм вентилатор кућишта

Са 12В РГБ интерфејсом и високо стабилним лежајем, Антец 120мм вентилатор кућишта производи добар проток ваздуха и ефекат брзог хлађења.

Има једноставан процес инсталације јер је 12В РГБ интерфејс повезан ланцем, што олакшава управљање кабловима.

Његов живописан РГБ интерфејс омогућава вам да уживате у другачијој слици након укључивања. Површина лука вентилатора је вођена, што резултира одговарајућом вентилацијом, огромним капацитетом одвођења топлоте и добрим протоком ваздуха и ефектом хлађења. То даје мање бучно искуство.

ЦОРСАИР иЦУЕ СП120 РГБ Елите

ЦОРСАИР иЦУЕ СП120 РГБ Елите стимулише ваш систем живахним осветљењем и ефектима ниске буке. Најновији развој свог софтвера трансформише ваше комплетно подешавање у беспрекоран, потпуно импресиван екосистем.

  Поправи иМессаге треба да буде омогућен за слање ове поруке

Пружа искуство ниске буке уз високу стопу перформанси. Коришћењем анти-вортекс лопатица даје појачан ефекат хлађења.

Осам РГБ ЛЕД диода које се могу појединачно адресирати овог вентилатора нуде деликатан и изузетан ефекат осветљења. Изузетно је естетски пријатан за ваше очи.

АРЦТИЦ П12 ПВМ ПСТ А-РГБ (3 паковања)

Са 12 дигиталних А-РГБ ЛЕД диода у вентилатору, АРЦТИЦ П12 ПВМ ПСТ А-РГБ пружа контролу у пуној боји и моћан ефекат осветљења и високо је оптимизован за висок статички притисак.

Уграђени И-раздјелник на вентилатору и А-РГБ жице олакшавају инсталацију и управљање додатним вентилаторима. Има висок статички притисак, осигуравајући повећан отпор ваздуха и ефикасан ефекат хлађења.

4-пински конектор помаже да се ефикасно регулише број обртаја, чинећи цело искуство мање бучним. Пружа максималне перформансе својом најновијом технологијом.

АСУС ТУФ Гаминг ТФ120 АРГБ вентилатор кућишта

Пружајући до 250.000 радних сати са својим напредним флуидно-динамичким лежајем, АСУС ТУФ гаминг ТФ120 АРГБ вентилатор шасије вам пружа најбоље искуство.

Обезбеђује добру циркулацију ваздуха. Антивибрациони јастучићи помажу у смањењу нивоа буке.

Веома широк опсег обртаја обезбеђује оптимално хлађење система. У поређењу са традиционалним РГБ вентилаторима, двослојни ЛЕД низ у овом вентилатору пружа бољи ефекат осветљења.

НЗКСТ АЕР РГБ 2

Комбинацијом два Хуе 2 окружења, НЗКСТ АЕР РГБ 2 обезбеђује најбољи проток ваздуха уз свеобухватне конфигурације осветљења.

Уз доследну дисперзију светлости, прилагођени светлосни водич производи визуелне ефекте који одузимају дах.

Користи динамичке лежајеве (ФДБ) направљене од бакра, што помаже у одржавању уједначеног подмазивања и смањује буку лежаја. Користећи врхове крила, вентилатор обезбеђује побољшани ефекат хлађења. Дигитално се контролише помоћу ЦАМ софтвера.

Асиахорсе ФС-9002 Про

Са персонализованом контролом и моћним ефектом хлађења, Асиахорсе ФС-9002 Про је несумњиво истакнуто тржиште производа.

Вентилатор може задржати изузетну стабилност у свом окружењу чак и када се ротира на највишој висини. Висококвалитетни хидраулички мотор са лежајевима помаже у одржавању стабилне брзине, повећавајући његов век трајања.

  Шта је „шифровање војног нивоа“?

Долази са 4-пинским контролером, који помаже у промјени брзине и одржавању буке вентилатора. Можете флексибилно да комбинујете најбољи светлосни ефекат користећи три РГБ боје на начин без муке.

УпХере Ц8123 РГБ ЛЕД кућиште Вентилатор

Састоји се од дизајна бежичног даљинског управљача, УпХере Ц8123 РГБ ЛЕД вентилатор кућишта чини да се кућиште вашег рачунара истиче усред гомиле својим интензивним варијацијама боја и суптилним ефектима.

Долази са разноврсним спектром трансформација боја. У поређењу са стандардним вентилаторима у кућишту, ово обезбеђује боље перформансе.

Најбоље за рачунаре за игре јер пружа најбоље искуство хлађења за њихово одржавање. Такође, пружа мање бучно искуство.

Тхермалтаке Пуре 20 АРГБ синхронизациони вентилатор радијатора

Опремљен хидрауличним лежајевима, компресијским лопатицама и ЛЕД прстеном од 16,8 милиона боја са девет програмабилних ЛЕД диода, Тхермалтаке Пуре 20 АРГБ синхронизациони вентилатор радијатора обезбеђује одговарајућу покривеност и осветљеност.

Он синхронизује вашу играчку станицу и олакшава промену ЛЕД режима са АРГБ контролером.

Хидраулички лежајеви пружају искуство ниске буке. Обезбеђује конзистентан спектар боја.

Лиан Ли УНИ ФАН СЛ В2

Лиан Ли УНИ ФАН СЛ В2 пружа оку угодан естетски поглед уз побољшани проток ваздуха у систему.

Одвојиви међусобно закључани кључеви побољшавају зазор радијатора. За сваку групу вентилатора потребан је један кабл. Тише окружење се постиже уз помоћ старт/стоп вентилатора РПМ. Ланац Даиси помаже у повезивању два кластера вентилатора.

ДеепЦоол ФЦ120 ПЦ вентилатори

ДеепЦоол ФЦ120 ВХИТЕ 3У1 Перформанце РГБ ПВМ троструки вентилаторски пакет је посебно дизајниран на начин који може повезати више вентилатора за поједностављено, шарено хлађење.

Мали оквир оквира ФЦ120 нуди већу површину за боље одвођење топлоте.

Коришћење софтвера матичне плоче уместо засебног АПП контролера вентилатора може лако да управља РГБ-ом.

Вентилатори са ланчаним ланцима обезбеђују боље управљање кабловима. Својим карактеристикама ствара прелеп свет светла.

Завршне речи

Стога, ако тражите РГБ вентилатор који пружа најбољи проток ваздуха, бешумно искуство и естетски поглед, размислите о овим РГБ вентилаторима као савршеном проналаску.

Затим можете да проверите РГБ напајање за ваш лични рачунар.