Пассворк Вс. КееПасс – који одабрати за своје пословање?

Када је у питању управљање лозинкама за предузећа, доступне су многе опције. Две од најпопуларнијих опција су Пассворк и КееПасс. Иако су обе одличне опције, дизајниране су за различите сврхе.

КееПасс је менаџер лозинки који је првенствено дизајниран за личну употребу. То је бесплатан програм отвореног кода који омогућава корисницима да чувају своје лозинке на једној безбедној локацији. Иако се може користити у пословном окружењу, није дизајниран да више корисника сарађује и дели лозинке. Такође му недостаје веб интерфејс и мобилне апликације, што отежава приступ лозинкама у покрету.

Пассворк је, с друге стране, менаџер лозинки који је посебно дизајниран за предузећа. Омогућава више корисника да сарађују и деле лозинке, што олакшава тимовима да раде заједно.

Пассворк такође има веб интерфејс и мобилне апликације, што запосленима олакшава приступ лозинкама са било ког места. Поред тога, Пассворк има много корисних функција, попут дељења лозинке, истека лозинке и историје лозинки, што га чини разноврснијим од КееПасс-а.

Један од најзначајнијих проблема са коришћењем КееПасс-а у пословном окружењу је начин на који се лозинке чувају и деле. Да бисте делили лозинке са више корисника, датотека која садржи лозинке мора да се чува у клауду, што није само незгодно већ и представља безбедносни ризик.

Пассворк решава овај проблем обезбеђивањем безбедног, веб-базираног интерфејса за дељење лозинке и сарадњу.

Још једна предност Пассворк-а је његова интеграција са ЛДАП-ом и Ацтиве Дирецтори-ом. Ово омогућава предузећима да користе своје постојеће корисничке налоге за Пассворк, што олакшава управљање и сигуран приступ лозинкама.

  Како користити препознавање звука на иПхоне-у

У закључку, ако тражите менаџер лозинки за своје пословање, Пассворк је најбољи избор. Посебно је дизајниран за предузећа, омогућава вишеструким корисницима да сарађују и деле лозинке и нуди низ функција и интеграција које га чине свестранијим од КееПасс-а. Уз Пассворк, можете бити сигурни да су лозинке вашег предузећа безбедне и лако доступне.