Поправите Хулу који не ради на Самсунг ТВ-у

Стримовање Хулу-а на вашем Самсунг паметном телевизору је један од најбољих начина да уживате у омиљеним Хулу оригиналним емисијама. Хулу библиотека обухвата хиљаде популарних ТВ емисија, филмова и неке од најпопуларнијих Хулу оригиналних емисија. Као што је већ поменуто, у Хулу емисијама је најбоље уживати на вашем Самсунг паметном телевизору. Међутим, понекад можете наићи на то да Хулу не ради на проблему са Самсунг ТВ-ом док покушавате да стримујете услугу стриминга. Овај проблем може бити због различитих разлога, као што је лоша мрежна веза или други проблеми са апликацијом Хулу или Самсунг ТВ-ом. У овом водичу ћемо разговарати о факторима који могу изазвати овај проблем и како их решити. Такође, приказали смо кораке за деинсталирање и инсталирање Хулу апликације на Самсунг ТВ.

Како да поправите Хулу који не ради на Самсунг ТВ-у

Могу постојати различити разлози због којих Хулу не ради на Самсунг Смарт ТВ-има. Овде су наведени неки од главних разлога за ово питање.

 • До грешака у повезивању Хулу може доћи због проблема са компатибилношћу са вашим ТВ-ом и апликацијом за стриминг.
 • Лоша мрежна веза такође може узроковати овај проблем.
 • Неправилно учитавање вашег Самсунг ТВ-а такође је понекад одговорно за овај проблем.
 • Оштећени подаци кеша апликације Хулу понекад су повезани са различитим грешкама на Самсунг ТВ-у, укључујући грешке у повезивању.
 • Блокирана ВПН услуга такође понекад може изазвати овај проблем на вашем Самсунг ТВ-у.
 • Ако Хулу сервери не функционишу исправно, можда ћете имати различите проблеме, као што је Хулу да не ради.
 • Грешке и неправилан рад Самсунг Смарт Хуб-а такође могу узроковати Хулу грешке на Самсунг телевизорима.
 • Застарела апликација Хулу такође може изазвати разне проблеме на Самсунг ТВ-у.
 • Различити проблеми са апликацијом Хулу, као што су грешке и неправилна инсталација, такође могу бити повезани са овом грешком.
 • Различити основни проблеми са Хулу или Самсунг ТВ-ом могу изазвати ову грешку.

Пре него што одлучите да деинсталирате Хулу апликацију на Самсунг ТВ-у, у овом водичу ћемо разговарати о методама да поправимо Хулу који не ради на проблему са Самсунг ТВ-ом.

Метод 1: Осигурајте компатибилност Самсунг ТВ-а са Хулу-ом

Најновије верзије апликације Хулу компатибилне су само са Самсунг Смарт ТВ-има који су лансирани након 2016. Нови модели Самсунг паметних телевизора су изграђени на Тизен оперативном систему, који је компатибилан са новом апликацијом Хулу, што значи да би требало да могу да инсталирају Хулу апликацију на Самсунг ТВ. Ако нисте сигурни у датум производње и модел вашег Самсунг паметног телевизора, можете да проверите годину производње и верзију оперативног система на званични сајт. Међутим, Самсунг паметни модели телевизора произведени између 2013. и 2015. и даље могу да приступе класичној апликацији Хулу. Ако користите стари Самсунг ТВ, можда ћете приметити следеће док стримујете Хулу.

 • Можете уживати у већини истог садржаја у класичној апликацији, али класична Хулу апликација нема неке од врхунских додатака за Хулу. Такође не подржава Хулу + Ливе ТВ услуге.
 • Такође ће вам можда бити тешко да се крећете класичном апликацијом Хулу на Самсунг паметном ТВ-у јер је интерфејс такође другачији и застарео. Такође му недостају неки од нових Хулу профила и функција као што су Моје ствари итд.

Стога, ако не можете да се повежете на Хулу на свом Самсунг ТВ-у, уверите се да је ваш ТВ компатибилан са најновијом верзијом Хулу-а. Такође, наставите да читате да бисте сазнали како да ажурирате апликацију Хулу на Самсунг ТВ-у.

Метод 2: Решите проблеме са мрежним везама

Један од најчешћих разлога зашто се Хулу не повезује са вашим Самсунг телевизором је лоша мрежна веза. Ако је ваша мрежа слаба и нестабилна, можда ћете имати проблема са повезивањем и стримингом Хулу-а. Стога, уместо да одлучите да деинсталирате Хулу апликацију на Самсунг ТВ-у због ових проблема, први корак који бисте требали размотрити је да поправите проблеме са мрежом који могу узроковати овај проблем.

  Како укључити двофакторску аутентификацију на Инстаграму

Корак И: Поново покрените ВиФи рутер

Поправљање ВиФи веза једна је од првих метода којом можете покушати да поправите Хулу који не ради на проблему са Самсунг ТВ-ом. Генерално, грешке у повезивању са мрежом и апликацијама на вашем паметном телевизору су узроковане неправилним повезивањем рутера. Стога, уверите се да сте правилно повезали рутер.

1. Дуго притисните дугме за напајање на рутеру.

Слика од ОпенЦлипарт-Вецторс са Пикабаи-а

2. Када је рутер искључен, искључите рутер из главног прекидача.

3. Сачекајте неколико минута, поново повежите кабл и укључите ВиФи рутер.

Проверите да ли је веза обновљена.

Корак ИИ: Надгледајте мрежну везу

Ако проблеме са Хулу везом није изазвао ВиФи рутер, то би могло бити због вашег интернет провајдера. Добра је идеја да проверите са интернет услугом коју користите да бисте били сигурни да имате довољно добре мрежне везе. Уверите се да имате активан интернет план на својим уређајима за коришћење интернет услуга. Ако и даље патите од споре интернет везе и не можете да схватите како да је поправите, требало би да проверите Споро интернет везу? 10 начина да убрзате свој интернет! Такође, наставите да читате да бисте пронашли кораке за деинсталирање Хулу апликације на Самсунг ТВ-у.

Метод 3: циклус напајања Самсунг ТВ

Понекад су проблеми са везом апликације Хулу и стримингом узроковани грешкама у софтверу Самсунг ТВ-а. Као и већина софтверских проблема, једна од првих опција за решавање проблема је поновно покретање уређаја. Најлакши начин да поправите Хулу који не ради на проблему Самсунг ТВ-а на Самсунг Смарт ТВ-у је да поново покренете цео ТВ. Међутим, важно је напоменути да када притиснете дугме за напајање на даљинском управљачу, телевизор се не искључује. Уместо тога, он ставља ваш ТВ у режим приправности и као резултат тога, апликација на вашем ТВ-у се не покреће поново. Можете принудно поново покренути Самсунг ТВ користећи два различита метода, као што је објашњено у наставку. Такође, касније у овом водичу, сазнајте како да ажурирате апликацију Хулу на Самсунг ТВ-у.

Опција И: Поново покрените ТВ помоћу даљинског управљача

Поново покретање Самсунг паметног ТВ-а помоћу даљинског управљача је једноставно и може се урадити пратећи ове једноставне кораке.

1. Уверите се да је ваш ТВ укључен (није у режиму приправности).

2. Дуго притисните дугме за напајање на даљинском управљачу и сачекајте да се напајање поново укључи.

Напомена: Када притиснете дугме за напајање, Самсунг ТВ ће се искључити, међутим, морате да држите дугме за напајање све док се напајање поново не укључи.

3. Сада притисните дугме Хоме на даљинском управљачу.

4. На крају, пронађите и отворите апликацију Хулу.

Опција ИИ: Ручно поново покрените ТВ

Још један ефикасан метод за напајање Самсунг ТВ-а је да то урадите ручно. Неће вам требати даљински управљач за ТВ да бисте извршили овај метод.

1. Искључите кабл за напајање ТВ-а из утичнице или штитника од пренапона.

Слика Бруно/Германи са Пикабаи-а

2. Сачекајте неколико минута.

3. Сада поново укључите телевизор у електричну утичницу, а затим га укључите.

4. Сада притисните дугме Почетна.

5. Идите до и изаберите апликацију Хулу.

Метод 4: Надгледање статуса Хулу сервера

Један од главних разлога за проблеме са апликацијом Хулу на вашем Самсунг ТВ-у је тај што су сервери Хулу апликација у том тренутку искључени. Ситуација пада сервера може зауставити све функције апликације и можда ћете желети да деинсталирате Хулу апликацију на Самсунг ТВ-у. У овом случају, не можете много да урадите да бисте решили проблем јер је узрокован престанком Хулу услуге. Ако желите да будете сигурни да су проблем узроковани Хулу серверима, а не вашим уређајем, можете преузети апликацију Хулу на другом уређају да видите да ли ради добро. Ако апликација Хулу не ради на другим уређајима, проблем Хулу који не ради на Самсунг ТВ-у је узрокован проблемом са сервером. Такође можете да проверите статус сервера са разних веб локација за праћење сервера, нпр Довндетецтор. Наставите са читањем да бисте сазнали како да ажурирате апликацију Хулу на Самсунг ТВ-у.

Метод 5: Ресетујте Смарт Хуб на Самсунг ТВ-у

Самсунг Смарт Хуб је напредан и интелигентан систем менија развијен за Самсунг ТВ да би вам пружио једноставно и глатко искуство опција менија. Можете да се крећете по менију вашег Самсунг ТВ-а и лако пронађете своје омиљене филмове и ТВ емисије. Међутим, ако Смарт Хуб не ради исправно, можете наићи на различите проблеме са својим Самсунг телевизором. Ове проблеме можете да решите тако што ћете ресетовати мени Смарт Хуб на свом Самсунг ТВ-у. Процес за ресетовање Смарт Хуб-а може се разликовати у зависности од датума производње вашег Самсунг ТВ-а.

  Како инсталирати Убунту Сервер 21.04 преко УСБ-а

Опција И: За Самсунг телевизоре произведене у или пре 2018

Ако је ваш модел телевизора направљен 2018. године или раније, можете користити ове једноставне кораке да ресетујете Смарт Хуб на свом Самсунг ТВ-у.

1. На вашем Самсунг ТВ-у идите на Подешавања.

2. Сада изаберите Подршка.

3. Овде изаберите Селф Диагносе.

4. На крају, изаберите Ресет Смарт Хуб.

Напомена: Током процеса ресетовања, Самсунг ТВ може тражити ваш ПИН за ТВ. Подразумевани ПИН за Самсунг ТВ је 0000. Међутим, ако сте променили ПИН, унесите тај ПИН да бисте довршили процес.

Опција ИИ: За Самсунг телевизоре направљене 2019. године или касније

Ако је ваш модел телевизора направљен 2019. или после 2019. године, можете користити ове једноставне кораке да ресетујете Смарт Хуб на вашем Самсунг ТВ-у да бисте решили да Хулу не ради на проблему са Самсунг ТВ-ом.

1. На вашем Самсунг ТВ-у идите на Подешавања.

2. Сада изаберите Подршка.

3. Овде изаберите Девице Царе.

4. Сада изаберите Само-дијагностика.

5. На крају, изаберите Ресет Смарт Хуб.

Метод 6: Ажурирајте фирмвер Самсунг ТВ-а

Сада када знате како да ажурирате Хулу апликацију на Самсунг ТВ-у, ако ажурирање Хулу апликације не реши проблем, можете покушати да ажурирате фирмвер Самсунг ТВ-а да бисте решили проблем. Ажурирања фирмвера обично решавају проблеме са ТВ апликацијом. Генерално, Самсунг паметни телевизори се ажурирају аутоматски, међутим, они такође имају опцију да ручно принудно ажурирају фирмвер за ваш Самсунг паметни ТВ.

1. На даљинском управљачу за ТВ притисните дугме Почетна да бисте отворили Смарт Хуб.

2. Овде изаберите Подешавања из менија паметног чворишта.

3. Сада пронађите и изаберите картицу Ажурирање софтвера.

4. Сада кликните на опцију Упдате Нов.

5. Сачекајте да се преузимање заврши.

6. Инсталирајте ажурирање фирмвера пратећи упутства на екрану на вашем Самсунг ТВ-у.

Метод 7: Обришите Хулу кеш

Често овај проблем може изазвати сама апликација Хулу. Када апликација има сачуване оштећене кеш податке, може доћи до кварова и изазвати разне проблеме. Самсунг ТВ вам омогућава да обришете кеш меморију апликације да бисте решили проблеме изазване оштећеним подацима кеша. Ово је један од најбољих метода за решавање овог проблема и често ће решити случајне грешке у апликацији и Самсунг ТВ-у. Можете да пратите ове једноставне кораке да обришете кеш апликације Хулу на свом Самсунг ТВ-у.

1. Притисните дугме Почетна на даљинском управљачу за Самсунг ТВ да бисте отворили опције Смарт Хуб-а.

2. Овде изаберите Подешавања.

3. Сада идите до и изаберите картицу Апликације.

4. Сада изаберите Системске апликације.

5. Овде пронађите и изаберите апликацију Хулу.

6. Сада изаберите опцију Цлеар Цацхе.

7. На крају, притисните ОК да потврдите процес.

Метод 8: Ажурирајте апликацију Хулу

Застарела верзија апликације Хулу на вашем уређају такође може изазвати овај проблем. Стога, ажурирање Хулу апликације на вашем Самсунг паметном телевизору може да реши овај и разне друге проблеме. Процес ажурирања Хулу-а на вашем Самсунг ТВ-у зависи од модела вашег телевизора. Постоје два начина да ажурирате апликацију Хулу на вашем Самсунг ТВ-у.

Опција И: На новим моделима Самсунг ТВ-а

Можете да пратите ове једноставне кораке да бисте ажурирали апликацију Хулу на новијим моделима Самсунг телевизора.

1. На даљинском управљачу за ТВ притисните дугме Почетна.

2. Овде изаберите Апликације, а затим изаберите Подешавања.

3. Сада укључите аутоматско ажурирање са горње десне стране ТВ екрана.

4. Ако је ажурирање на чекању, биће аутоматски преузето и инсталирано.

Наставите са читањем да бисте пронашли кораке за деинсталирање Хулу апликације на Самсунг ТВ-у.

Опција ИИ: На старим моделима Самсунг ТВ-а

Можете да пратите ове једноставне кораке да бисте ажурирали апликацију Хулу на старијим моделима Самсунг телевизора.

1. На даљинском управљачу притисните дугме Смарт Хуб.

2. Овде изаберите Истакнуто и идите до Хулу апликације.

3. Сада притисните дугме Ентер.

  Како делити игру на Нинтендо Свитцх-у

4. Овде се померите надоле и изаберите опцију Ажурирај апликације.

5. Сада изаберите Изабери све, а затим Ажурирај.

6. Сачекајте да се апликација заврши ажурирање.

Метод 9: Онемогућите ВПН услугу (ако је применљиво)

Ако користите ВПН услугу, проблем са апликацијом Хулу на вашем Самсунг ТВ-у може бити узрокован ВПН-ом. Генерално, већина видео апликација и сервиса за стримовање покушава да блокира ВПН саобраћај како би спречила неовлашћено стриминг. Ако је Хулу блокирао ваш ВПН, вероватно нећете моћи да приступите свом стриминг садржају. Да бисте избегли ове проблеме, можете покушати да онемогућите ВПН услугу коју користите. Ако нисте сигурни шта је ВПН, можете да погледате Шта је ВПН? Како то ради? водич да знате све о ВПН услузи и како је можете користити за боље сурфовање интернетом.

Ако уклањање ВПН-а не реши проблем, следите следећи метод да деинсталирате и инсталирате Хулу апликацију на Самсунг ТВ.

Метод 10: Поново инсталирајте Хулу

Ако претходне методе не помогну да Хулу не ради на проблему са Самсунг ТВ-ом, можете размислити о поновној инсталацији Хулу апликације на вашем Самсунг ТВ-у. Можете пратити ове једноставне кораке да деинсталирате и затим инсталирате Хулу апликацију на Самсунг ТВ.

1. Притисните дугме Почетна.

2. Овде изаберите Апликације из менија на екрану.

3. Сада изаберите Подешавања.

4. Сада идите до апликације Хулу.

5. Овде изаберите Избриши.

6. Сада притисните Делете у искачућем прозору да потврдите процес. Након што уклоните апликацију, следите доле наведене кораке да бисте инсталирали Хулу апликацију на Самсунг ТВ.

7. Затим притисните дугме Почетна.

8. Изаберите Апликације из менија.

9. Овде изаберите икону лупе на екрану апликација.

10. Унесите Хулу у поље за претрагу.

11. Изаберите Хулу из резултата, а затим притисните дугме Инсталирај.

Тако можете да инсталирате Хулу апликацију на Самсунг ТВ.

Метод 11: Користите Хулу на другом уређају

Ако ниједна од претходних метода не ради и не можете да пронађете решење за овај проблем, можете размислити о испробавању Хулу-а на другом уређају. Ова метода ће вам такође помоћи да дијагностикујете узрок проблема. Ако Хулу добро ради на другом уређају, онда проблем може бити због вашег Самсунг ТВ-а. Међутим, ако Хулу не ради на другом уређају, проблем може бити у вашем Хулу налогу.

Метод 12: Контактирајте Самсунг ТВ или Хулу подршку

Ако ниједна од претходних метода не функционише и и даље имате проблема, можете размислити о комуникацији са Самсунг ТВ-ом или Хулу-ом да бисте пронашли решење. Ако је проблем узрокован ваш Самсунг ТВ, можете покушати да посетите Самсунг подршка страницу да бисте пронашли могуће решење за ваш проблем. С друге стране, ако су проблем изазвале Хулу услуге, можете се повезати са Хулу корисничком службом из Хулу ЦЕНТАР ЗА ПОМОЋ страна.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Шта је Самсунг паметни ТВ?

Анс. Самсунг паметни телевизори су неке од најнапреднијих и најинтелигентнијих ТВ линија. Паметни телевизори вам омогућавају не само да имате искуство гледања ТВ-а светске класе, већ вам дају и приступ другим услугама као што су стриминг, интернет и искуство кућног биоскопа.

К2. Могу ли да стримујем Хулу на свом Самсунг ТВ-у?

Анс. Да, разни Самсунг паметни телевизори су компатибилни за инсталирање и покретање Хулу сервиса за стриминг.

К3. Могу ли да инсталирам Хулу на свој Самсунг ТВ?

Анс. Да, корисници могу да инсталирају Хулу на своје Самсунг паметне телевизоре да гледају своје омиљене Хулу емисије и филмове.

К4. Како да обришем кеш апликације Хулу на свом Самсунг ТВ-у?

Анс. Оштећена Хулу кеш меморија може изазвати различите проблеме са Самсунг телевизорима. Можете да обришете кеш податке тако што ћете отићи до подешавања.

К5. Шта да радим ако не могу да отворим Хулу на свом Самсунг ТВ-у?

Анс. Можете да испробате различите методе да решите овај проблем који може довести до тога да Хулу не ради на Самсунг ТВ-у, као што је брисање кеша или поновно инсталирање Хулу апликације.

***

Надамо се да вам је овај водич био од помоћи и да сте успели да поправите Хулу који не ради на проблему са Самсунг ТВ-ом. Такође, можда знате како да инсталирате Хулу апликацију на Самсунг ТВ. Обавестите нас која метода вам је најбоље функционисала. Ако имате било какве предлоге или питања за нас, обавестите нас у одељку за коментаре.