Поправите проблем у којем Ворлд оф Варцрафт није могао да потврди верзију игре

Будући да сте моћни херој Азеротха, можда ће бити тешко држати се подаље од игре. Шта ако је порука о грешци која каже да није могуће потврдити верзију игре ВОВ, предстојећи фактор који зауставља ваше искуство играња? Захваљујући великој популарности и разноликости магије и ликова, онлајн игра, Ворлд оф Варцрафт је једна од најчешће играних игара. Порука о грешци, не може се потврдити верзија игре Ворлд оф Варцрафт, обично се јавља због неких сметњи. Чланак се фокусира на методе за поправљање поруке о грешци ВОВ о грешци не може да потврди верзију игре.

Како да поправите Ворлд оф Варцрафт не може да потврди верзију игре

Вероватни узроци због којих се порука о грешци може приказати у ВОВ игри су наведени у наставку.

  • Оштећена датотека игре – Ако је датотека ВОВ игре или датотека за подешавање оштећена или има неке погрешне уносе, може се појавити порука о грешци.

  • Сметње од других програма – ВОВ игру могу ометати конфликтни програми који раде у позадини вашег рачунара.

  • Застарели ВОВ клијент – Ако је ВОВ игра застарела или закрпа није примењена на игру након неких промена, може се приказати порука о грешци.

  • Сервер је на одржавању – Ако је Близзард сервер на одржавању, можда ћете наићи на поруку о грешци када покушавате да играте игру.

  • ВОВ закрпе су распоређене – У неким случајевима, оперативни тим поставља закрпе игре Ворлд оф Варцрафт у периодима без одржавања да би решио хитне проблеме. Током овог времена, порука о грешци може бити приказана у апликацији.

  • Некомпатибилност са сервером за игре – Ако користите приватни сервер и нисте изменили прихваћену верзију клијента, проблем некомпатибилности са сервером у игри може довести до грешке у немогућности валидације верзије игре Ворлд оф Варцрафт. Поред тога, ако користите било коју специфичну верзију претходног приватног сервера, можда ћете се суочити са овом грешком због проблема са некомпатибилношћу.

Метод 1: Основне методе за решавање проблема

Пошто први приступ поправљању не може да потврди поруку о грешци ВОВ верзије игре, испробајте следеће методе за решавање проблема дате овде.

1А. Проверите компатибилност са сервером

У неким случајевима, приватни сервер на који се повезујете можда неће подржавати верзију игре коју користите. Можете проверити да ли приватни сервер подржава верзију игре једноставном Гоогле претрагом. На пример, ВоВФусион сервер може да подржи верзију игре закрпе 2.4к.

1Б. Проверите статус сервера

Можете проверити статус ВОВ сервера користећи везу дату овде у вашем подразумеваном веб претраживачу. Ако сервер не ради, грешка би требало да се аутоматски реши након неколико минута, или у другом случају, грешка се може појавити из неког другог разлога.

1Ц. Поправи системске датотеке

Ако је датотека игре оштећена или ако је било која друга датотека заражена вирусом у сукобу са игром, можете покушати да поправите системске датотеке. Користите линк који је овде дат да сазнате више о опцијама за поправку системских датотека.

1Д. Затворите све позадинске апликације

Као што је наведено као узрок, апликације које раде у позадини које су у сукобу са ВОВ игром могу довести до грешке у немогућности валидације верзије игре Ворлд оф Варцрафт. Можете покушати да затворите све ове апликације користећи Таск Манагер на рачунару. Кликните на линк који је овде дат да сазнате више о процесу затварања позадинских апликација.

Метод 1Е: Преименујте фасциклу ВОВ игре

Ако се суочавате са грешком ВОВ у којој није могуће потврдити верзију игре, можете покушати да преименујете фасциклу ВОВ игре у Ворлд оф Варцрафт.

1. Притисните истовремено тастере Виндовс + Е да отворите Виндовс Екплорер и идите до фасцикле ВОВ.

2. Кликните десним тастером миша на фасциклу ВОВ и кликните на опцију Преименуј.

3. Откуцајте Ворлд оф Варцрафт и притисните тастер Ентер да бисте преименовали фасциклу.

1Ф. Пријавите се користећи име налога

Ако покушавате да се пријавите користећи своју регистровану адресу е-поште, то може довести до сукоба са подацима и они не могу да потврде верзију игре, може доћи до ВОВ грешке. Можете покушати да се пријавите на свој налог користећи име налога или акредитиве налога.

1Г. Направите нови налог

Као другу опцију, можете покушати да направите други налог у игрици ВОВ, а затим проверите да ли се порука о грешци Ворлд оф Варцрафт не може потврдити у игри.

Ако сте недавно преузели било коју другу игру и отворили налог за игру, користите подешену адресу е-поште да бисте креирали други налог у ВОВ игрици. У овом случају, можете спојити налог са другим постојећим подацима за пријаву и решити проблеме некомпатибилности.

1Х. Играјте ВОВ игру на другом рачунару

Покушајте да играте ВОВ игру на другом рачунару, по могућности друге спецификације, да бисте сазнали да ли се порука о грешци појављује на другом рачунару. Ако се не прикаже на другом рачунару, проблем је можда у вашем рачунару.

Метод 2: Преименујте извршну датотеку

Први начин да се поправи порука о грешци је преименовање извршне датотеке ВОВ игре. Ово може бити изузетно корисно ако користите Мац ОС лаптоп, јер ресетује конфигурацију и кодирање игре на ново стање.

1. Отворите Филе Екплорер притиском на Виндовс + Е тастере заједно и идите до фасцикле Ворлд оф Варцрафт.

2. Кликните десним тастером миша на извршну датотеку и кликните на опцију Преименуј на листи.

3. Унесите име датотеке као ВоВ.еке и притисните тастер Ентер да бисте преименовали датотеку.

Метод 3: Проширите број дозвољених закрпа

Ако је број закрпа које се могу применити на ВОВ игру ограничен, можда ћете се суочити са грешком немогућности да потврдите верзију игре Ворлд оф Варцрафт. У овом случају, можете покушати да проширите ограничење на примену закрпе, а затим покушајте да примените закрпу на игру.

1. Идите у фасциклу за успон користећи Виндовс Екплорер.

Напомена: Ова фасцикла одговара одређеном приватном серверу на који сте повезали своју игру.

2. Кликните десним тастером миша на датотеку логонсервер.цонф, кликните на опцију Отвори са и кликните на опцију Нотепад у суседном менију.

3. Промените макбуилд података на 9999 и притисните тастере Цтрл + С да бисте сачували датотеку.

Метод 4: Поправите ВОВ игру

Следећа опција да поправите поруку о грешци ВОВ о грешци немогућности провере верзије игре је да поправите ВОВ игру помоћу датотеке за подешавање. Ово би помогло у ресетовању грешке и кварова у игри који су можда проузроковали грешку у немогућности валидације верзије игре Ворлд оф Варцрафт.

1. Покрените Филе Екплорер и идите до инсталационе датотеке или ВоВ.еке.

2. Кликните десним тастером миша на датотеку за подешавање и кликните на опцију Покрени као администратор на листи.

3. Кликните на дугме Да у прозору Упит за кориснички налог (УАЦ) да бисте дозволили софтвер.

4. У горњем углу прозора пређите на опцију Игре.

5. Изаберите игру Ворлд оф Варцрафт са листе.

6. Кликните на Опције, а затим кликните на опцију Сцан & Репаир.

7. Кликните на дугме Почни скенирање у прозору.

8. Сачекајте да се процес заврши, а затим поново покрените ВОВ игру.

Метод 5: Вратите се на претходну верзију

Ако је ВОВ игра надограђена или ажурирана на другу верзију, можете покушати да вратите игру на неконсолидовану претходну верзију. Ово захтева да поново закрпите игру, чинећи датотеку за подешавање поништеном од ВОВ грешке не може да потврди верзију игре.

Ова метода је такође ефикасна у поправљању некомпатибилности сервера са верзијом закрпе игре и поправљању грешке у немогућности валидације верзије игре Ворлд оф Варцрафт, пошто се закрпа поново примењује на игру.

1. Идите у фасциклу Ворлд оф Варцрафт.

Напомена: Фасцикла Ворлд оф Варцрафт ће се обично налазити на путањи локације на следећи начин.

C:Program Files (x86)World of Warcraft

2. Отворите фасциклу Подаци.

3. Кликните десним тастером миша на датотеку Патцх.МПК и кликните на опцију Делете.

Напомена: Ако пронађете било коју другу датотеку са екстензијом датотеке мпк, као што је вов-0-16826-Вин-финал.мпк, избришите датотеку пратећи горе наведена упутства.

4. Покрените услужни фајл репаир.еке у фасцикли.

5. Кликните на дугме Ресетуј и провери датотеке.

6. Сачекајте да се процес заврши, а затим поново примените датотеку закрпе на игру.

Метод 6: Ажурирајте ВОВ игру

Ако је ВОВ игра застарела или ако закрпа није ажурирана на верзији игре, можете покушати да пратите кораке дате овде да бисте ажурирали игру.

1. Идите у фасциклу Ворлд оф Варцрафт користећи Виндовс Екплорер као што је објашњено у претходном методу 4.

2. Двапут кликните на датотеку Лаунцхер.еке да бисте покренули датотеку за ажурирање.

3. Кликните на дугме Плаи, а затим се пријавите на свој налог користећи своје акредитиве налога.

Метод 7: Поново инсталирајте ВОВ игру

Као крајње средство да поправите поруку о грешци која не може да потврди верзију игре ВОВ, можете покушати да поново инсталирате ВОВ игру на рачунару. Ако се проблем ни на који начин не реши, можда је то због грешке у игри. Поновно инсталирање игре изнова може помоћи у решавању свих проблема.

Корак И: Деинсталирајте ВОВ игру

Први корак за решавање проблема не може да се потврди верзија игре ВОВ порука о грешци није могуће потврдити верзију игре Ворлд оф Варцрафт користећи овај метод је деинсталирање ВОВ игре инсталиране на вашем рачунару. Можете пратити упутства на линку датом овде да бисте научили како да деинсталирате игру са рачунара.

Корак ИИ: Уклоните именике ВОВ игре

Као следећи корак, уклоните директоријуме ВОВ игре на рачунару.

1. Идите до фасцикле ВОВ користећи Виндовс Екплорер пратећи упутства дата раније.

2. Кликните десним тастером миша на фасциклу ВОВ и кликните на опцију Делете.

3. Кликните на дугме Да ако се прикаже прозор УАЦ промпта.

Корак ИИИ: Поново инсталирајте ВОВ игру

Следећи корак који треба да исправите грешку која не може да потврди верзију игре ВОВ је да поново инсталирате ВОВ игру користећи подразумевани веб прегледач. Ово би избрисало оштећене уносе података извршне датотеке ВОВ игре.

1. Притисните тастер Виндовс, откуцајте Гоогле Цхроме и кликните на Отвори.

2. Отворите званичну веб страницу Мећава и кликните на игру Ворлд оф Варцрафт у одељку ИГРЕ БЛИЗЗАРД.

3. Кликните на дугме Преузми за Виндовс.

4. Отворите Виндовс Екплорер тако што ћете одједном притиснути тастере Виндовс+ Е и идите до фасцикле Преузимања користећи путању локације.

5. Двапут кликните на датотеку за подешавање да бисте је покренули и пратите упутства на екрану да бисте поново инсталирали игру.

Метод 8: Контактирајте тим за подршку Близзард-а

Ако ниједан од метода није био ефикасан у поправљању поруке о грешци, можете покушати да контактирате Близзард тим за подршку. Ако до грешке дође због неких неидентификованих грешака или грешака, тим може одмах бити обавештен о проблему.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Шта је ВОВ игра?

Анс. Игра Ворлд оф Варцрафт, скраћено ВОВ, је онлајн игра, коју је издао Близзард Ентертаинмент 2004. То је видео игра за више играча на мрежи која је стекла популарност и такође освојила многе награде. Игра долази у комбинованој понуди претплате, у којој играч може да игра игру бесплатно до Нивоа 20, а за играње било ког лика изнад Нивоа 20 потребна је претплата која се не понавља.

К2. Који су вероватни узроци грешке Немогуће да се потврди верзија игре у игрици ВОВ?

Анс. Обично се грешка јавља ако је извршна датотека игре или датотека за подешавање ВОВ игре оштећена или има неке погрешне уносе података. Ово се такође може догодити ако неки програми ометају игру.

***

Методе за поправљање поруке о грешци у којој се наводи да није могуће потврдити верзију игре Ворлд оф Варцрафт су дати у чланку. Одвојите неколико минута да нас обавестите о вашим драгоценим сугестијама и упитима у одељку за коментаре. Поред тога, користите поље да поделите најбољу опцију која је помогла у чишћењу ове поруке о грешци у ВОВ игрици.