Повећајте своју пословну продају уз Пипедриве ЦРМ

Тражите ли све-у-једном ЦРМ за управљање продајом, маркетингом путем е-поште, пројектима, понудама и људским ресурсима? Онда морате да проверите Пипедриве.

Екосистем продаје и маркетинга је брз и конкурентан. Са једноставним пословним алатима као што су Екцел и е-пошта, можете да рукујете неколико стотина потрошача и корисника. Када желите да растете, потребна вам је аутоматизација, безбедност и удобност.

Ево га Пипедриве!

Прегледавамо Пипедриве ЦРМ за продају изнутра и представљамо сажету и сажету дискусију која ће вам помоћи да одлучите да ли је ово прави ЦРМ за вас.

Зашто је предузећима потребан ЦРМ за продају?

Компанија која се суочава са клијентима мора најбоље да користи ЦРМ за продају и маркетинг да би искористила своје потенцијалне клијенте, радну снагу и буџет.

Помоћу ЦРМ-а за продају можете креирати низ задатака које ће тим за продају и маркетинг извршити. Ви и ваши пословни лидери морате да креирате сигуран ток посла у продаји, маркетингу, корисничком сервису, продаји, стварању потенцијалних клијената итд., тако да се тимови могу фокусирати на интеракцију са клијентима.

ЦРМ за продају, попут Пипедриве-а, аутоматизује сваки задатак. Опет, тим на првој линији и теренском тиму не морају да губе време на управљање документима, брошурама, имејловима, цитатима итд. Можете доделити једног или два запослена да се баве овим са задње стране, а особље на првој линији ће приступити пословним колатералима директно са ЦРМ за продају.

Најважнија карактеристика продајног ЦРМ-а је прилагођеност мобилним уређајима. Ви и чланови вашег тима можете да користите такве ЦРМ-ове на таблету, паметном телефону, Цхромебоок-у, Мацбоок-у, Виндовс лаптопу и тако даље. Апсолутно нема ограничења за уређаје и мреже пошто је апликација заснована на облаку.

Шта је Пипедриве ЦРМ?

Пипедриве је цлоуд ЦРМ софтвер за напредне и брзе продајне и маркетиншке тимове.

То је ЦРМ за продају – или продајна платформа – и ради као централизовано продајно средиште. Дизајниран је да омогући продавцима да комуницирају, финализирају послове, сарађују, оптимизују продајне процесе и предвиђају бројке продаје.

И то није крај његових карактеристика. Пипедриве – платформа за продају у облаку, одлична је за побољшање корисничког путовања и корисничког искуства.

  Како можете опоравити избрисане ТикТок видео записе

Штавише, помаже вашем предузећу да генерише нове послове и смањи режијске трошкове управљања вишеструким продајним и маркетиншким тимовима. Бесплатно испробајте Пипедриве да бисте искусили како ЦРМ за продају на мрежи може да трансформише вашу продају, маркетинг, пројекте и процесе регрутовања људских ресурса.

Предности Пипедриве ЦРМ-а

Примарна предност Пипедриве-а је побољшање начина на који продајете и пласирате своје производе или услуге. Уместо компликованих табела подложних грешкама, премештате своје продајне и маркетиншке канале на Пипедриве ради визуелног управљања пројектима.

Такође, све пословне е-поруке можете пронаћи на Пипедриве ЦРМ алату, тако да нема потребе да прелазите између пословних апликација током фокусираног рада.

Коначно, из централизоване контроле можете да контролишете ко има приступ којим пословним подацима за које пословне сврхе. Смањите време које улажете у управљање тимовима и одељењима користећи Пипедриве. Дакле, можете се фокусирати на креирање стратегије раста пословања, појављивање на јавним догађајима како бисте промовисали свој бренд.

Неке друге значајне предности Пипедриве-а су:

 • То је визуелна ЦРМ платформа без кода. Рад на алату је без напора.
 • Нуди све софтверске модуле који су вам потребни у послу. На пример, управљање цевоводом, Канбан плоче, пројекти, маркетинг путем е-поште, пословна е-порука, аналитика, извештавање и још много тога.
 • Интуитивне и лако разумљиве компоненте корисничког интерфејса и терминологија.
 • Неограничене врсте прилагођених поља како би софтвер био користан у било којој индустрији.
 • Кориснички интерфејс на који се лако можете ослонити јер подржава акције превлачења и испуштања.
 • Можете да направите професионалне и атрактивне каталоге производа, спецификације производа, предлоге, радне налоге, обим посла, итд., документе за своје пословање користећи функцију Смарт Доцс.
 • Аутоматизује скоро све фазе продајног и маркетиншког процеса. Дакле, ваш тим за продају и маркетинг прави мање грешака док претвара потенцијалног клијента у купца.

Пипедриве ЦРМ карактеристике

ЦРМ за продају у облаку компаније Пипедриве долази са неким заиста корисним функцијама које су потребне сваком предузећу, а то су:

#1. Примљено за потенцијалне клијенте

Ово је место где ће ваш продајни и маркетиншки тим управљати потенцијалним купцима. Ако тражите потенцијалне клијенте из агенција и предузећа трећих страна, онда можете да користите функцију Додај постојеће потенцијалне клијенте да бисте отпремили Екцел датотеке, ЦСВ датотеке итд.

Алтернативно, можете користити додатак Леадбоостер за прикупљање потенцијалних клијената директно са своје веб локације. Прави аутоматски цхатбот за вас да ухватите потенцијалне клијенте. Ако потенцијални клијент покаже намеру да купи током ћаскања, можете преузети персонализоване услуге.

#2. Деалс

Овај прозор је за све отворене, на чекању и уговоре у току. Можете да организујете клијенте, потенцијалне клијенте и потенцијалне клијенте у одељке као што су Квалификовани, Направљени контакти, Демо заказани, Направљени предлоги, Започети преговори итд.

  5 најбољих курсева обуке за Мицрософт Теамс за администраторе тима

#3. Пројекти

Ако планирате да покренете интерне или екстерне пројекте који се односе на ваше пословање, можете користити Пипедриве алат за управљање пројектима.

Пројектне задатке и подзадатке можете организовати у таблама или листама у стилу Канбан. Канбан табла обично долази у пет плоча. То су почетак, планирање, имплементација, преглед и затварање. Али можете прилагодити ова поља док повећавате или смањујете картице.

#4. Кампање

Модул Кампања је алатка за маркетинг путем е-поште са пуном услугом. Више не морате да плаћате додатни софтвер за маркетинг путем е-поште ако пређете на Пипедриве.

Карактеристике модула за маркетинг путем е-поште су следеће:

 • Прилагодљиви и професионални шаблони е-поште
 • Проверени шаблони е-поште
 • Персонализоване емаил кампање
 • Аналитика емаил кампање у реалном времену

#5. Пипедриве Маил

Овај модул е-поште вам омогућава да шаљете и примате пословну е-пошту директно на Пипедриве продајном ЦРМ-у. Затим можете да повежете е-пошту са аутоматизованим токовима посла да бисте долазне упите клијената претворили у потенцијалне клијенте и проследили их агенту продаје ради хитног праћења.

Такође можете да користите своју постојећу е-пошту упоредо користећи Смарт Емаил БЦЦ функцију Пипедриве Маил-а. Једноставно убаците своју Пипедриве е-пошту у поље БЦЦ кад год шаљете е-пошту пословним контактима и клијентима. Ова е-порука и сви будући одговори ће се аутоматски приказати у потенцијалним клијентима, понудама или пројектима, у зависности од тога како сте конфигурисали аутоматизовани ток посла.

#6. Активности

Активности показују холистички поглед на активности сваког члана тима. Овде такође можете заказати будуће задатке и пратити напредак у табели.

#7. Пословни контакти

Модул Контакти има три под-функције: Људи, Организације и Временска линија контаката.

У књизи контаката људи можете да ускладиштите све пословне и професионалне контакте. Затим можете да користите књиге контаката организације да сачувате податке својих запослених, добављача и спољних сарадника.

Временска линија контаката је нови додатак Пипедриве-а. Показује детаљан приказ контаката и начина на који се ваша организација односи према њима у временским линијама.

Временска линија може да приказује иконе које представљају радње као што су предлози, први контакт, послата е-порука, послате брошуре, затворене понуде, пауза за ручак итд.

#8. Увиди и извештавање

Овај одељак садржи подфункције као што су Контролна табла, Циљеви и Извештаји. Можете да креирате професионалне контролне табле као што су прогноза прихода, конверзија договора, понуде које су освојене током времена, итд., да бисте пратили здравље пословања.

Користећи функцију Извештаји, можете да правите извештаје спремне за пословање као што су потенцијални клијенти које су креирали корисници, конверзија потенцијалних клијената према изворима, конверзија понуде, напредак понуде и још много тога.

  Како одабрати која се проширења појављују на траци са алаткама Едге

#9. Интеграције пословних апликација

Интеграције Пипедриве вам омогућавају да повежете друге пословне апликације које морате да користите за неке специфичне техничке потребе. На пример, са Пипедриве Маркетплаце-а, можете додати следеће апликације независних произвођача:

 • Гоогле Меет
 • Мицрософт Теамс
 • Деалбот за Слацк
 • Зоом Меетингс
 • ХубСпот
 • Смарт Доцс
 • Понедељак
 • Трелло

А има их много више!

Како се Пипедриве ЦРМ разликује од других

Пипедриве се разликује од конвенционалних ЦРМ-ова, па чак и других ЦРМ конкурената за продају у облаку на следеће начине:

Расте уз ваше пословање

Пипедриве ЦРМ се повећава као и ваше пословање. Ако сте сада мала, средња или стартуп фирма и проширите се у будућности, не морате да мигрирате на други ЦРМ у облаку. Пипедриве нуди све функције које су вам потребне, заједно са могућностима обраде у облаку за руковање хиљадама корисника.

Једноставност

Пипедриве има практично нулту криву учења. Запослени може самостално да научи алат без проласка кроз било какве обуке које смањују продуктивне сате.

Сваки елемент корисничког интерфејса (УИ) је управо онакав какав име сугерише. За разлику од других ЦРМ-ова који користе компликован пословни жаргон који запосленима приправницима треба до годину дана да схвате.

Штавише, све је визуелно и има нулти код. Дакле, сви запослени могу са сигурношћу да користе ЦРМ без већих грешака.

Софтверска подршка

Тим за развој и безбедност Пипедриве ради даноноћно како би апликација у облаку радила без икаквих безбедносних рупа.

Такође, Пипедриве одржава огроман тим стручњака за ЦРМ алатку за продају у облаку. Ако вама или вашим запосленима затреба помоћ, можете се обратити тиму. Тим је доступан на цхату 24/7 за енглески и португалски језик. За друге језике и регионе, погледајте страницу Контактирајте подршку.

Завршне речи

Коришћење ЦРМ-а заснованог на облаку, као што је Пипедриве ЦРМ за продају, може имати велики позитиван утицај на вашу организацију и њен резултат.

Пипедриве централизује и аутоматизује задатке који се понављају, тако да се ваш тим може усредсредити на ствари које су критичне за пословање као што су доле наведене:

 • Проводите више времена говорећи и убеђујући клијенте
 • Решавање корисничких упита
 • Посезање за потенцијалним клијентима
 • Сарађујте интерно и екстерно

Продаја у облаку и ЦРМ маркетинг, Пипедриве, подстичу пословни замах и раст прихода чинећи пословне податке безбедно доступним онима који су им потребни када им затребају.

Такође можете истражити нека најбоља ЦРМ решења у облаку за растућа предузећа.