Савршено преносиви звучник са просечним звуком

Кључне Такеаваис

  • Вондербоом 3 има робустан, преносив дизајн са једноставним контролама и добрим трајањем батерије.
  • Нуди простран звук са изненађујуће дубоким басом, али му недостаје прави стерео.
  • Трајање батерије може да достигне и до 14 сати, али застарело микро УСБ пуњење задржава звучник.

Без обзира на то коју величину или тип Блуетоотх звучника тражите, велике су шансе да сте видели угледну серију Ултимате Еарс Боом, која је доступна у многим облицима, величинама и бојама. Ултимате Еарс Вондербоом 3 је најновија верзија најпреносивијег модела бренда, и иако не додаје много, задржава све оно што је претходне верзије учинило тако популарним.

Ултимате Еарс Вондербоом 3

Преносиви звучник мора да иде где год да радите, а робусно преносиви Ултимате Еарс Вондербоом 3 је одличан кандидат за посао. Са солидним трајањем батерије, лаким контролама и водоотпорном конструкцијом која чак и плута, овај звучник може да вас прати било где.

Прос

  • Изненађујуће дубок бас за ту величину
  • Потпуно водоотпоран и чак плута
  • Једноставне контроле на броду
  • Може радити у паровима за прави стерео
  • Добар век трајања батерије

Цонс

  • Мицро УСБ пуњење је застарело
  • Може да се изобличи при великој јачини звука

Цена и доступност

Вондербоом 3 се продаје за 99 долара, али иако је то најновија верзија овог модела, повремено ћете га наћи у продаји.

Гледам у звучник у његовој активној црној боји, али ћете такође пронаћи опције боја за Хипер Пинк, Јоиоус Бригхтс Греи и Перформанце Блуе. Две друге боје, Дигитал Лавендер и Спруце Греендоступни су само преко веб локације Ултимате Еарс.

Спецификације

Бранд Ултимате Еарс

Максимална излазна снага 5В

Повезивање Блуетоотх

Тежина 14,8 оз

Димензије 10,4 к 9,53 к 9,53 цм

Батерија 14 сати

Кодеци СБЦ, ААЦ

Портови Мицро УСБ

Звучници 2к 40мм драјвера, 2к пасивни радијатори

Отпорност на воду и прашину ИП67

Преносива, плутајућа конструкција

Серхио Родригуез / МакеУсеОф

Као и многи звучници у линији Боом годинама, Вондербоом 3 има спољашњост од пластике и тканине, доступна у свим бојама које су горе поменуте. Довољно је танак да стане у неке држаче за чаше, али довољно дебео да не стане у све њих.

Спољашњост Вондербоом 3 не изгледа посебно робусно, али то не значи да није. Као и код претходних модела, Вондербоом 3 има ИП67 отпорност на прашину и воду. То не значи да је отпоран на оштећења, али ће издржати више од многих звучника у свом ценовном рангу.

Најкориснији трик Вондербоом 3 је способност лебдења, што је била новина и за претходни модел. Ово није функција која вам је често потребна или чак желите да користите, али ће вам омогућити да се осећате угодније са звучником поред базена или чак малог језера.

За разлику од многих Блуетоотх звучника, укључујући и друге моделе Ултимате Еарс, за Вондербоом 3 није доступна ниједна апликација. Овде лепота лежи у једноставности контрола, или барем треба да буде. Добијате велике плус и минус дугмад на предњој страни за јачину звука, мултифункционално дугме на врху, дугме за напајање и дугме за омогућавање режима звука на отвореном.

Простран звук, али помало недостаје

Серхио Родригуез / МакеУсеОф

Као што сте можда претпоставили по облику, Вондербоом 3 обећава звук од 360 степени, што је помало чудно јер заправо користи пар звучника. Ово додаје димензионалност звуку, али не баш стварни стерео. Ако желите прави стерео, мораћете да упарите два Вондербоом 3 звучника заједно.

Краљице каменог доба “Негативе Спаце” је звучао стегнуто у поређењу са слушањем на већим звучницима. Чују се чудни звуци удараљки који вребају у позадини током песме, па чак и благо гурнути напред, али песма звучи слабо, чак и ако појачате јачину звука.

Слушање „Авасх” од илл.Гатеса и Миссинг Линка, бас је био моћнији него што сам очекивао за величину. Звук са чичак траком који се скоро цепа, који је део малог бубња на почетку песме, ефикасан је на слушалицама и већим системима звучника, али га једва примећујете на Вондербоом 3. Акорди синтисајзера звуче релативно пространо, али не добијате било који стерео наговештај.

На многим Блуетоотх звучницима, Оутдоор режим функционише скоро као дугме Лоуднесс на старијим стерео уређајима, додајући мало компресије за ефикасно повећање јачине звука. Спољно дугме на Вондербоом 3 углавном мало осветљава високе тонове док смањује бас фреквенције.

Морам да се запитам да ли је то зато што Ултимате Еарс зна да је већа вероватноћа да ће људи појачати звучник када су напољу. Покрените га у нормалном режиму и почиње да се чујно изобличава преко отприлике 75% јачине звука. Режим Оутдоор је мало ублажио ово питање, али не онолико колико бих желео.

Добар век трајања батерије, застарело пуњење

Серхио Родригуез / МакеУсеОф

Ултимате Еарс захтева максимално време репродукције од 14 сати за Вондербоом 3. Ово није било толико изненађење, јер је само један сат дуже од трајања батерије Вондербоом 2. Наравно, можете очекивати да ће ово варирати на основу јачине звука коју слушате.

Склон сам да слушам музику на нижој јачини, посебно када слушам преко звучника уместо слушалица. У мом случају, прилично сам сигуран да сам добио више од наведеног времена репродукције од 14 сати, макар само за 30-ак минута.

Када отпакујете Вондербоом 3, наћи ћете кабл за пуњење. Ово је добра ствар, јер Вондербоом 3 користи микро УСБ прикључак за пуњење уместо УСБ-Ц портова на које се остатак света определио као стандард. Ово вероватно неће бити проблем за свакога ко размишља да узме овај звучник, али не могу да замислим да ће многи људи бити одушевљени и због тога.

Да ли треба да купите Ултимате Еарс Вондербоом 3?

Ултимате Еарс Вондербоом 3 има много тога да вам се допадне. Његова чврста природа и способност да лебде значе да ћете провести далеко мање времена бринући се о њему од неких других јефтинијих звучника. Ово, у комбинацији са општом преносивошћу, чини га одличном опцијом за звучник који се повлачи.

Чуо сам више звучника у серији Ултимате Еарс’ Боом током година, и чини се да никада не звуче тако добро за моје уши као за друге. Ово је такође случај са Вондербоомом 3. Мислим да звучи добро, али не нарочито боље од већине његових конкурената које сам чуо, али ово је једноставно моје мишљење, а ваше се може разликовати.

Немојте ме погрешно схватити, Вондербоом 3 је солидан звучник и одлична опција за много људи. Само се немојте плашити да погледате друге опције.

Ултимате Еарс Вондербоом 3

Преносиви звучник мора да иде где год да радите, а робусно преносиви Ултимате Еарс Вондербоом 3 је одличан кандидат за посао. Са солидним трајањем батерије, лаким контролама и водоотпорном конструкцијом која чак и плута, овај звучник може да вас прати било где.