Скуп начин за пуњење у покрету

Кључне Такеаваис

  • Мопхие 3-у-1 пуњач за путовања пуни АирПодс, Аппле Ватцх и иПхоне истовремено у компактном облику.
  • Пуњач за Аппле Ватцх подржава режим ноћног ормарића и брзо пуњење.
  • Упркос својој преносивости, висока цена чини Мопхие опцију мање привлачном за свакодневну употребу.

Ако сте обожаватељ Аппле-а, вероватно користите иПхоне, Аппле Ватцх и АирПодс на дневној бази. Путни пуњач Мопхие 3-у-1 пружа леп начин да истовремено напуните сва три ова уређаја док сте ван куће. Иако се компактно склапа када се не користи и смањује потребне каблове, због цене је целокупно паковање тешко прогутати.

мопхие 3-у-1 пуњач за путовања са МагСафе-ом

Мопхие 3-у-1 пуњач за путовања пружа одличан начин да истовремено напуните иПхоне, АирПодс и Аппле Ватцх. Можете да пуните иПхоне са МагСафе технологијом на најбржих 15В. Пуњач за Аппле Ватцх се подиже и компатибилан је са режимом ноћног ормарића, иако МагСафе иПхоне пуњач није.

Направљен за путовања, пуњач се склапа у компактну форму и ставља у приложену торбицу. УСБ-Ц кабл и зидни адаптер су такође укључени.

Бренд Мопхие

Ки-сертификовано Да

Димензије 0,4 к 11,7 к 3,1 инча (10 к 297 к 79 мм)

Тежина 11,2 оз (318 г)

Адаптер укључен Да

Прос

  • Пуни АирПодс, Аппле Ватцх и иПхоне у исто време
  • Подршка за ноћни штанд за Аппле Ватцх
  • УСБ-Ц кабл и зидни адаптер су укључени
  • Склапа се у малом, компактном паковању
  • Путна торбица укључена
  Како пребацити Цхроме апликацију на Цхромецаст

Цонс

  • Скупо за оно што нуди
  • Путна торбица привлачи прашину и косу

Дизајниран да напаја све ваше Аппле уређаје

Ханнах Стрикер / МакеУсеОф

Када се развију, постоје три одвојена места за ваш Аппле Ватцх, АирПодс и Аппле Ватцх. Сви пуњачи се налазе на мекој и флексибилној тамној тканини.

На левој страни је пуњач за АирПодс. Иако је правоугаони облик дизајниран за АирПодс Про, такође можете лако да поставите било који АирПодс са футролом за бежично пуњење.

У средини је МагСафе пуњач који може напунити иПхоне максималном компатибилном брзином од 15 В. Пошто ваш иПхоне лежи равно, нећете моћи да користите режим приправности који је стигао у иОС 17, који приказује време и друге корисне информације на екрану док пуните слушалицу.

На десној страни налази се пуњач за Аппле Ватцх, који је такође компатибилан са брзим пуњењем Аппле Ватцх серије 7 или новијег или било ког Аппле Ватцх Ултра уређаја. Уз то, можете повећати носиви уређај са 0 до 80 процената за око 45 минута. То је велика предност у односу на претходну верзију Мопхие-овог путног пуњача.

Ханнах Стрикер / МакеУсеОф

Као леп додир, сат за пуњење може да лежи равно или да се ротира под углом од 90 степени. Када је под углом, пак поставља ваш Аппле сат у режим ноћног ормарића и показаће време и друге информације, на пример када је аларм подешен нежним додиривањем екрана. Угаони пак ће такође прихватити Аппле Ватцх каишеве који се не откопчавају као Соло Лооп.

Мораћете да прикључите УСБ-Ц кабл на мали урез на Аппле Ватцх пуњачу, а затим га прикључите у зидни пуњач УСБ-Ц ПД од 30 В. Оба су укључена.

  18 најбољих бесплатних анонимних провајдера е-поште

Узео сам Мопхие 3-у-1 путни пуњач на неколико путовања и нисам имао проблема са пуњењем својих уређаја. Све што ми је требало је равна површина са утичницом у близини. Моја једина замерка је што је укључен само оскудан УСБ-Ц кабл од три стопе. То ограничава постављање пуњача на утичницу у непосредној близини. Иако можете купити дужи кабл, то повећава ионако скупе трошкове.

Склопиви: заузима минималан простор док сте у покрету

Ханнах Стрикер / МакеУсеОф

У ствари, када завршите са пуњењем, Мопхие-јево решење заиста заблиста. Захваљујући сету магнета у пуњачу, све можете саставити у мали и компактан облик, мало већи од шпила карата за играње.

Затим можете ставити пуњач у приложену путну торбу, која је мало краћа од иПхоне 15 Про Мак. Путна торба такође има мали простор за кабл за пуњење и зидни адаптер. Постоји чак и џеп слободан за додатне предмете попут другог кратког кабла или мањег предмета.

Путна торбица са патент затварачем је направљена од меког и црног материјала који је сличан филцу. Иако изгледа лепо, чинило се да кућиште привлачи прашину и псећу длаку из мог дома и торбе у рекордним количинама за само кратко време. Иако имам само два краткодлака пса, морао сам више пута да користим свој ваљак за длачице на торби.

Ханнах Стрикер / МакеУсеОф

Користио сам бројне пуњаче за више уређаја за кућну употребу, али Мопхие-јева опција је била прва коју сам испробао и која је дизајнирана посебно за путовања. Код куће, више волим пуњач са уграђеним местом за АирПодс. Али постављам питање да ли одређени АирПодс спот има смисла. Све док ваша футрола за АирПодс подржава бежично пуњење, можете напунити слушалице на МагСафе пуњачу за иПхоне.

  Како аутоматски скенирати безбедносне пропусте веб локације?

Све у свему, највећи проблем који имам је малопродајна цена од 150 долара. То је прилично скупа цена за нешто што није дизајнирано да се користи свакодневно. Многи Мопхие-јеви пуњачи за више уређаја дизајнирани за кућну употребу коштају знатно мање.

Мопхие 3-у-1 пуњач за путовања: преносивост и једноставност, али по превисокој цени

За све који често путују и желе да смање додатне каблове и пуњаче, Мопхие 3-у-1 путни пуњач са МагСафе-ом је скоро савршена опција која заузима скоро мало простора у торби за ношење.

Али за све остале, малопродајна цена га чини тешком продајом, јер заиста не чини добар кућни пуњач са својим лаганим дизајном и недостатком СтандБи подршке за иПхоне. Постоје и друге опције ван бренда за много мање. А ако вам вучење додатних каблова не смета, куповина УСБ-Ц зидног адаптера, Аппле Ватцх пуњача и МагСафе пуњача искључиво за путовања коштала би мање од 60 долара.

мопхие 3-у-1 пуњач за путовања са МагСафе-ом

Мопхие 3-у-1 пуњач за путовања пружа одличан начин да истовремено напуните иПхоне, АирПодс и Аппле Ватцх. Можете да пуните иПхоне са МагСафе технологијом на најбржих 15В. Пуњач за Аппле Ватцх се подиже и компатибилан је са режимом ноћног ормарића, иако МагСафе иПхоне пуњач није.

Направљен за путовања, пуњач се склапа у компактну форму и ставља у приложену торбицу. УСБ-Ц кабл и зидни адаптер су такође укључени.