Шта је дељење Црунцхиролл налога?

Црунцхиролл је светска платформа за стриминг филмова на мрежи која посебно емитује азијске филмове и телевизијске емисије за разлику од других веб локација или апликација за стримовање филмова, као што су Нетфлик, Амазон Приме, итд. Иако је америчка компанија и има седиште у Калифорнији и Сан Франциску, њена услуга је дистрибуција азијских филмова, емисија, анимеа итд., широм света. То је резултат сарадње између Сони Пицтурес и Сони Мусиц Јапан. Слично је другим платформама за забаву на мрежи и нуди одређене планове претплате повољне за буџет док креирате налог на Црунцхиролл-у. Црунцхиролл садржи хиљаде аниме емисија, азијских филмова и још много тога. Пружа узбудљиве функције као што је дељење Црунцхиролл налога, омогућавајући корисницима да деле свој Црунцхиролл налог са пријатељима и породицом и гледају Црунцхиролл на више уређаја истовремено. Дакле, ако сте велики љубитељ анимеа и јапански филм и желите да креирате кориснички налог на Црунцхиролл-у, дошли сте на право место! Овај чланак ће пружити све информације кроз које треба да прођете пре него што добијете Црунцхиролл налог и сазнате да ли можете да имате Црунцхиролл више корисничких профила.

Шта је дељење Црунцхиролл налога?

У овом чланку ћете сазнати шта је дељење налога Црунцхиролл. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Како бесплатно добити Црунцхиролл налог?

Ако сте велики љубитељ анимеа и желите да бесплатно емитујете филмове на Црунцхиролл-у, следите било који од следећих метода:

  32 најбоље веб апликације године 2014

Метод 1: Користите Црунцхиролл бесплатну верзију

То можете учинити тако што ћете изабрати бесплатна верзија Црунцхиролл-а. Бесплатна верзија вам не нуди филмове или емисије без огласа, а постоји и многа ограничења. Дакле, нећете имати право да гледате све емисије. Штавише, ова бесплатна верзија Црунцхиролл-а је застарела и уклоњена у неким земљама од пролећа 2022.

Метод 2: Набавите 14-дневну бесплатну пробну верзију

Такође, можете се одлучити за 14-дневну бесплатну пробну верзију Црунцхиролл-а да бисте бесплатно добили Црунцхиролл налог. Црунцхиролл шаље обавештење 2 дана пре краја пробног периода. Дакле, можете отказати свој план претплате и уклонити податке о картици да бисте избегли било какве трансакције. Можете да пратите једноставне кораке да бисте добили 14-дневну бесплатну пробну верзију.

1. Посетите Црунцхиролл Страница за пријаву на вашем претраживачу ако сте га већ креирали.

2. Унесите свој регистровани имејл ИД и лозинку и кликните на ЛОГ ИН.

Напомена: Кликните на КРЕИРАЈ ЈЕДНОГ да бисте креирали нови налог ако га немате и унесите своју адресу е-поште и лозинку да бисте га успешно креирали.

3. Кликните на ТРИ ФРЕЕ ПРЕМИУМ на горњој траци.

4. Затим кликните на ЗАПОЧНИ БЕСПЛАТНУ 14-ДНЕВНУ ПРОБУ за жељени план који ће такође укључивати дељење Црунцхиролл налога.

5. Унесите податке о кредитној картици и поштански број и кликните на Започни бесплатну пробну верзију да бисте одмах искористили 14-дневну бесплатну пробну верзију.

Колико кошта Црунцхиролл месечно?

Црунцхиролл је светска платформа за стримовање аниме филмова на мрежи која нуди различите планове претплате, баш као и друге апликације за стримовање филмова. Има 3 врсте претплатничких планова, од којих су 2 месечна и 1 годишња. Цена претплатничких планова за Црунцхиролл Индија се разликује од цене Црунцхиролл УСА.

Црунцхиролл Индиа претплатнички планови су следећи:

  • Црунцхиролл такође нуди 14-дневну бесплатну пробну верзију, заједно са једним од планова месечне претплате када креирате налог на платформи.
  • Претплата ФАН кошта 79 ИНР месечно.
  • МЕГА ФАН (1-месечна) претплата кошта 99 ИНР месечно. Има неке додатне функције које нису доступне за ФАН претплату, као што је могућност стримовања филмова на више уређаја истовремено.
  • МЕГА ФАН (12-месечна) претплата кошта 999 ИНР годишње. Ово је годишњи план претплате и има још више додатних функција у поређењу са мега планом. Добићете узбудљив попуст од 16% на месечну цену која се наплаћује годишње.
  Како се криптовалута опорезује у САД: Објашњене заграде

Могу ли да делим Црунцхиролл налог?

Да, можете да делите свој Црунцхиролл налог са својим пријатељима и познатим. Пошто вам мега претплата за обожаваоце омогућава да стримујете филмове на 4 екрана или уређаја истовремено, можете да делите свој Црунцхиролл налог са још 3 корисника.

Могу ли да активирам дељење Црунцхиролл налога?

Да, можете активирати дељење вашег Црунцхиролл налога користећи своје податке за пријаву на Црунцхиролл налог. Ако се одлучите за план претплате на Мега фан, имаћете предност да свој налог делите са другим корисницима, или другим речима, можете имати више корисника за један Црунцхиролл налог и то можете да урадите тако што ћете поделити своје акредитиве за пријаву са свима корисника са којима желите да делите свој Црунцхиролл налог.

Шта је дељење Црунцхиролл налога?

Као и свака друга апликација за стримовање филмова на мрежи, као што је Нетфлик, Црунцхиролл такође промовише дељење налога тако да можете уживати у гледању филмова и емисија истовремено са својим пријатељима и вољенима. Дељење Црунцхиролл налога значи коришћење једног Црунцхиролл налога и његових података за пријаву међу више корисника. Омогућава нам да гледамо филмове на више уређаја истовремено.

Можете ли гледати Црунцхиролл на више уређаја одједном?

Да, Црунцхиролл можете гледати на више уређаја одједном. Ако имате МЕГА ФАН или годишњи план, Црунцхиролл можете гледати на више уређаја одједном. Али ако сте се одлучили за ФАН претплату, нећете моћи да играте Црунцхиролл на више уређаја истовремено.

Можете ли имати више корисника на Црунцхиролл-у?

Да, можете имати више корисника за један Црунцхиролл налог, под условом да не одаберете ФАН претплату. Као што је раније поменуто, ако се одлучите за мега фан или годишњи план претплате, можете да делите свој Црунцхиролл налог, тако да имате више корисника за један налог.

  7 бесплатних онлајн ресурса за обуку

Могу ли да имам више профила на Црунцхиролл-у? Могу ли да имам Црунцхиролл вишеструке корисничке профиле?

Не, нажалост, не можете имати више корисничких профила на Црунцхиролл платформи. Ово одсуство више профила на Црунцхиролл-у доводи до збрке на листама за праћење.

Колико уређаја може Црунцхиролл?

Као што је раније поменуто, ако планирате да се одлучите за МЕГА ФАН или годишњу претплату, максималан број уређаја на којима Црунцхиролл може истовремено да ради је четири. То је максималан број уређаја на којима може да се репродукује и не може да пређе ово ограничење.

Шта је Црунцхиролл МЕГА ФАН?

Као и друге апликације за стриминг на мрежи, Црунцхиролл вам нуди три врсте планова претплате. Црунцхиролл МЕГА ФАН је врста месечног плана претплате који има додатне функције у поређењу са планом претплате ФАН. Кошта 99 ИНР месечно и пружа функције као што су дељење Црунцхиролл налога, преузимање филмова за гледање ван мреже, итд. Овај план долази заједно са 14-дневном бесплатном пробном верзијом.

Колико кошта Црунцхиролл породични план?

План Црунцхиролл Фамили укључује план МЕГА ФАН, крајњи ФАН план и годишњи план. Цене Црунцхиролл претплате су различите за САД и Индију.

У САД, трошкови породичних планова претплате су следећи:

  • План МЕГА ФАН кошта 7,99 УСД месечно
  • План Ултимате Фан кошта 14,99 УСД месечно

За апликацију Индиан Црунцхиролл, породични план укључује претплату МЕГА ФАН и годишњи план претплате МЕГА ФАН. Трошкови су следећи:

  • План МЕГА ФАН кошта 99 ИНР месечно
  • Годишњи МЕГА ФАН кошта 999 ИНР годишње

***

Надамо се да вам је овај чланак био од велике помоћи и да вам је пружио потребне информације пре него што креирате Црунцхиролл налог и Црунцхиролл налог за дељење и Црунцхиролл вишеструке корисничке профиле. Слободно нас контактирајте са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам о којој теми желите да научите у нашем следећем чланку.