Врхунски алат за поправку видео записа

Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир је алатка која се користи ако сте зависни од видео записа или волите да чувате те успомене да бисте их гледали током времена. Прочитајте да бисте сазнали зашто!

Видео снимци су један од најбољих медија који помажу у очувању наших успомена. Било да је у питању ваше венчање, рођенданска забава вашег детета или пејзажи са вашег путовања у Париз – видео снимци су одличан начин да забележите тренутак у коме живите и да им се касније обрадујете. А са свима са паметним телефонима у рукама, прављење видео снимака је постало права шетња.

Међутим, с времена на време ствари могу кренути на југ и можда ћете пронаћи своје видео датотеке у оштећеном стању😟. Такви видео снимци се не репродукују и могу вас оставити забринутим да ћете заувек изгубити драгоцене успомене сачуване у тим видео клиповима.

Срећом, Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир је ту да спаси дан. Апликација вешто обавља своје задатке и помаже вам у поправљању и опоравку оштећених видео записа. Читајте даље да бисте пронашли више детаља.

Шта је Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир?

Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир је згодан алат који омогућава корисницима да узму оштећену или немогућу репродукцију видео датотеку и поправе је како би поново могла да се репродукује. Без обзира да ли сте првобитно снимили видео – било да је у питању ДСЛР паметни телефон или ДЈИ дрон – он ефикасно поправља све видео записе.

Тенорсхаре-ов 4ДДиГ алат за поправку видеа може бити идеалан партнер за све који траже чврсто решење за своје проблеме у вези са видео записима. Својим корисницима доноси мноштво епских предности. Неки од њих су:

 • Поред основне поправке, апликација може да врати и боји старе црно-беле видео записе користећи најсавременије АИ алгоритаме.
 • Побољшава видео записе уклањањем замућења, зрнатости, мрља итд. из ваших видео снимака како би били визуелно пријатни.
 • У случајевима када ваш видео не може да репродукује звук у њему или се аудио и видео на неки начин не подударају, Тенорсхаре-ов 4ДДиГ Видео Репаир алат такође ради као шарм. Поправља звук како би ваше видео записе довео у њихово непрекинуто стање и омогућио вам беспрекорну репродукцију.
 • Скоро сви смо се суочили са једним или више досадних кодова грешака при репродукцији видео записа, као што су 232011, 0кц00д36ц4, итд., који ометају наше искуство гледања видео записа. Апликација се брине о томе и отклања ове поруке о грешци.
 • Понекад се видео датотеке заглаве на одређеном оквиру и не пролазе поред њега, иако звук наставља да напредује током стримовања. Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир решава такве проблеме како би осигурао да све ваше репродукције буду непрекидне.
 •   15 најбољих алата за повећање слике заснованих на вештачкој интелигенцији за побољшање квалитета фотографија вдзвдз

  Како функционише Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир?

  Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир је вешт у ономе што ради. Узима видео запис од свог корисника и користи своје напредне АИ алгоритме да открије присуство проблема у тој датотеци.

  Тенорсхаре темељно проверава видео да би открио да ли је изобличен, да се не може репродуковати, да ли му недостаје звук, да ли звук и видео нису синхронизовани, да ли су оквири заглављени и тако даље. Штавише, тражи кодове грешака при репродукцији видео записа, лош квалитет видеа, споре репродукције итд.

  Када утврди шта није у реду са вашом видео датотеком, користи своју врхунску вештачку интелигенцију да је аутоматски поправи и понуди вам излаз без проблема.

  Како користити Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир?

  Процес коришћења Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир алат је прилично једноставан. Не захтева пуно техничког знања од корисника. Ево водича корак по корак за поправку и опоравак оштећених видео датотека:

  • Прво, отпремите оштећену видео датотеку на Тенорсхаре сервере тако што ћете притиснути дугме „Поправи видео грешке“.

  • Затим кликните на „Започни поправку“ и апликација ће почети да процењује ваш видео и покушаће да пронађе које проблеме видео има.

  • Након што апликација заврши истрагу, аутоматски ће започети процес поправке.

  • Када се поправи, добићете преглед фиксног видеа. Ако сте задовољни резултатом, преузмите га директно на свој уређај.

  Напомена: Да бисте користили напредне функције апликације, морате да купите претплату на 4ДДиГ Адванцед Репаир почевши од 39,99 УСД уз бесплатну пробну верзију.

  Карактеристике Тенорсхаре 4ДДиГ

  Оно што чини Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир звер каква јесте су њене цоол карактеристике. У наставку ћемо погледати неке од његових најтраженијих карактеристика:

  #1. Широка компатибилност подршке

  Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир сервис за поправку оштећених видео датотека функционише, без обзира са ког уређаја су ваши видео снимци настали. Поред паметних телефона, подржава све водеће, познате брендове као што су Сони, ГоПро, Никон, ДЈИ Дронес, ВИОФО, БлацкВуе итд.

  Штавише, подржава све главне медијуме за складиштење као што су СД картице, чврсти дискови, УСБ-ови итд. Ово је повећало удобност корисника. Дакле, можете користити те видео произвођаче до миле воље!

  #2. Подршка за више формата

  Апликација даје својим корисницима више слободе подржавајући све главне видео формате, укључујући .мп4, .ави, .3гп, .м4в, .мов, .3г2 и многе друге. Без обзира на формат видео записа, 4ДДиГ Видео Репаир вам помаже да вратите датотеку без да се знојите.

  #3. Брза, напредна поправка

  Алат користи врхунски АИ алгоритам како би корисницима понудио брзе видео исправке које трају највише неколико минута. Штавише, напредни алгоритам омогућава апликацији да врати видео датотеке са изузетно озбиљном корупцијом коју многе сличне апликације боре да поправе.

  #4. Батцх репаир

  За враћање једног по једног великог броја видео снимака потребно је време. Апликација елиминише овај проблем тако што вам пружа могућности за групне поправке. Користећи ову функцију, постаје лако поправити и вратити бројне видео датотеке одједном, ефикасно смањујући време и потрошњу енергије.

  #5. Згодни прегледи

  Алат за поправку видео записа Тенорсхаре 4ДДиГ даје корисницима преглед поправљеног видеа након завршетка процеса рестаурације. Ово омогућава корисницима да кратко завире у излаз како би одлучили да ли одговара њиховим очекивањима пре него што га преузму локално.

    14 најбољих софтвера за обуку за праћење и управљање вашим клијентима [2022]

  #6. Колоризација и побољшања

  Апликација користи врхунски АИ алгоритам који изводи темељну процену црно-белог видео садржаја и аутоматски им додаје боје. Боје су природне и реалистичне тако да не оптерећују око. Добро обучени АИ модели такође помажу у побољшању и оптимизацији квалитета видеа до 8К.

  Занимљиво је да његов општи модел побољшава видео записе који припадају различитим сценаријима, аниме модел се бави аниме видео записима, модел лица побољшава детаље лица у видео снимцима фокусираним на портрет, а детекција лица прецизно детектује лица у црно-белим видео записима ради правилне колоризације.

  #7. Нема ограничења величине и броја видеа

  Тенорсхаре-ова 4ДДиГ алатка за поправку видеа не намеће ограничења својим корисницима у погледу величине видео датотеке за отпремање и броја видео записа које може да врати у датом временском оквиру.

  Примери случајева употребе Тенорсхаре 4ДДиГ

  Хајде сада да скренемо пажњу на неколико случајева употребе Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир оруђе:

  #1. Поправљање замућених видео записа

  Ако се ваш видео састоји од зрнаца, пахуљица, трзавих покрета, исецканости итд., репродукција постаје напорна за очи. Повремено снимамо видео записе у журби и видео снимци не излазе како се очекивало; видео се превише тресе, визуелна јасноћа је достигла дно или су субјекти пикселизовани.

  Укратко, видео је лошег квалитета, али га није могуће поново снимити. У овим случајевима, алатка Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир је корисна, посебно када имате групне интерактивне видео записе да бисте се припремили за друштвене медије!

  Користећи вештачку интелигенцију, он процењује видео до своје сржи и открива неслагања. Након откривања, решава ове проблеме за неколико секунди да би видео био глаткији, као да проблеми уопште нису постојали. Без снимања целе сцене од нуле, одмах добијате жељене резултате.

  #2. Додавање боје старим видео записима

  Стари видео снимци из доба када је све било црно-бело могу нас одвести на места која никада нисмо посетили и чине нас носталгичнима.

  Ови филмови, документарни снимци, снимци, итд., могу бити драгоцени које не можемо приуштити да их изгубимо, или можда имамо старе СД снимке које треба ремастерисати.

  Алат за поправку видео записа Тенорсхаре 4ДДиГ помаже у очувању ових старих видео записа тако што их не само повећава на вишу резолуцију, већ их и боји како би им понудио новију перспективу. Гледати видео снимке из прошлости и добити нови живот је заиста посластица.

  Тенорсхаре 4ДДиГ цене

  Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир алат има следеће планове цена засноване на вашем оперативном систему, тј Виндовс или Мац.

  Једномесечна лиценца: За лиценцу од 1 месеца која је доступна за 1 рачунар, требало би да платите 35,95 УСД за Виндовс уређај и 59,99 УСД за Мац уређај. У срцу овог плана су функције поправке које раде на видео записима, фотографијама, аудио записима, документима и Адобе датотекама. Такође можете да побољшате или бојите видео записе и фотографије помоћу лиценце.

  Једногодишња лиценца: По цени од 45,95 УСД за 1 Виндовс и 69,99 УСД за 1 Мац уређај, овај план има много више смисла од куповине једномесечне лиценце. Што се тиче функција, добијате углавном исте функције као и са једномесечном лиценцом.

    Како пренети унапред кроз заштитни зид на Убунту

  Доживотна лиценца: Куповина доживотне лиценце коштала би вас 79,95 УСД за један Виндовс ПЦ и 99,99 УСД за Мац уређај. Пошто скуп функција остаје скоро исти као са лиценцом од 1 месеца или 1 године, требало би да користите овај план само ако често треба да поправљате датотеке. Пошто постоји значајна разлика између годишње и доживотне лиценце, предлажем да темељно тестирате алат за поправку пре него што донесете одлуку.

  Алтернативе Тенорсхаре 4ДДиГ

  Када размишљате о сличним апликацијама Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир, два имена нам падају на памет – Стеллар Репаир фор Видео и Вондерсхаре Репаирит. Обоје су опремљени неким јединственим карактеристикама и могу ићи прст до пете са 4ДДиГ Видео Репаир:

  #1. Стеллар Репаир фор Видео

  Стеллар Репаир фор Видео је ефикасан алат који поправља оштећене/немогуће репродукције видео записа један по један или у групама у више формата, као што су .мп4, .вебм, .асф, .ави, .авцхд, .мјпег и још много тога.

  Осим тога, пружа подршку за 4К, 8К, 12К, 16К, па чак и ВР видео записе. Корисници могу да постављају видео записе за поправку са свих врста уређаја, укључујући паметне телефоне, ДСЛР, ЦЦТВ итд.

  Као и 4ДДиГ Видео Репаир, Стеллар Репаир фор Видео анализира нејасне, скраћене, замрзнуте, зрнасте, црне екране и више врста неисправних видео записа и враћа их.

  Осим тога, његова функција напредне поправке поправља најтеже оштећене видео записе у трену.

  Тренутно, апликација нуди све своје премиум функције за цене почевши од једнократне уплате од 49,99 УСД.

  #2. Вондерсхаре Репаирит

  Вондерсхаре Репаирит’с Видео Репаир решава широк спектар проблема у вези са видеом као што су црни екран, замагљени/мутни видео снимци, оштећење звука, недостатак видео кодека, итд., у року од неколико тренутака.

  Пружа подршку за бројне видео формате, укључујући .мп4, .мов, .флв, .мпег, .асф, .м2тс, итд., и обиље медија за складиштење, укључујући паметне телефоне, видео камере, СД картице, УСБ-ове и многе друге.

  Има и брзе и напредне режиме скенирања за које корисници могу да се одлуче на основу нивоа оштећења видеа.

  Слично 4ДДиГ Видео Репаир-у, Вондерсхаре Репаирит не поставља ограничења у погледу величине датотеке и броја видео записа који се могу поправити.

  Цене Вондерсхаре Репаирит-а почињу од 69,99 УСД месечно.

  Закључак

  Закључити, Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир је неопходна за сваког појединца који тражи лако, ефикасно решење за све своје искривљене, оштећене или оштећене видео датотеке. Без бриге о величини датотеке, броју видео записа или медију за складиштење са којег долази, корисници могу брзо вратити видео у његово неоштећено стање.

  Осим поправке, 4ДДиГ Видео Репаир може побољшати резолуцију и обојити видео. Иако је алат способан да поправи чак и најозбиљније оштећење видео записа, превенција је увек боља од лечења. Дакле, запамтите ове мале савете да бисте избегли оштећење видеа у будућности:

  • Инсталирајте само поуздане антивирусне програме на уређај на којем се налазе ваши видео снимци.
  • Никада не мењајте оригиналне видео датотеке. Уместо тога, извршите све неопходне измене на копијама наведених датотека.
  • Док је у току пренос видео записа између два уређаја, пазите да ни на који начин не прекидате процес.
  • Немојте уметати спољне драјвере у свој уређај из непоузданих извора.
  • Чувајте резервне копије својих видео датотека на више локација.

  Дакле, када су у питању сјајни видео снимци, не заборавите Тенорсхаре 4ДДиГ Видео Репаир.

  Следеће, сада када сте сортирали те видео снимке, хајде да радимо на тим сликама! Погледајте овај софтвер за поправку слика који може учинити чуда са вашим сликама.