Зашто Фацебооку треба неко време да објављује?

Као и све друге апликације за друштвене мреже и умрежавање, Фацебоок вам такође пружа платформу за отпремање фотографија, видео записа и статуса, прегледање вести и још много тога. Такође вам омогућава да делите било коју врсту информација широм света. Углавном има за циљ да учини свет отвореним за људе и може му приступити било ко у свету. Има апликацију за слање порука која омогућава људима да ћаскају једни са другима. Фацебоок има милијарде корисника, што доводи до многих проблема на мрежи као што су густ саобраћај при постављању постова, неисправан рад сервера, грешке на Фацебоок-у, кашњења приликом отпремања постова, итд. Нарочито Фацебоок апликација инсталирана на телефонима има много таквих проблема и веома је тешка и фрустрирајуће за корисника и креаторе док отпремају и користе ову апликацију за посао. Овај чланак ће вам помоћи да разумете зашто Фацебооку треба неко време да објављује и како да откажете постављање објаве на Фацебоок. Такође ћете сазнати зашто се Фацебоок заглавио у постављању и постављању видеа на Фацебоок.

Преглед садржаја

Зашто Фацебооку треба неко време да објављује?

Прочитајте овај чланак до краја да бисте сазнали зашто Фацебооку треба времена да објављује детаљан начин.

Напомена: Пошто паметни телефони немају исте опције подешавања, оне се разликују од произвођача до произвођача. Дакле, уверите се у исправне поставке пре него што промените било које на свом уређају.

  Роблок Супер Голф кодови: Искористите одмах

Има ли кашњења у објавама на Фејсбуку?

Да, понекад може доћи до малог кашњења приликом објављивања Фејсбук. До тога може доћи из много разлога, као што је можда потребно неко време да се обради ваша објава на Фацебоок-у јер је мало дужа или је квалитет објаве превисок, за шта је потребно много времена да се Фацебоок обради. Штавише, могу постојати спољни фактори као што су интернет конекција или спори мрежни услови, који су могли бити узрок овог кашњења. Обично, под одговарајућим условима, нема кашњења приликом објављивања на Фејсбуку, посебно приликом постављања фотографија.

Колико дуго траје обрада Фацебоок видеа?

Постоји мало кашњења приликом постављања видео снимка на Фацебоок јер је Фацебооку потребно неко време за обраду видеа. Кашњење такође зависи од квалитета и врсте претраживача који се користи за интернет везу, као и од брзине интернета за рад Фацебоок-а. Време потребно за обраду видео снимка зависи од дужине тог видео записа. Понекад за фотографије може бити потребно 3-4 секунде, а за видео записе величине од 3-10 МБ обично траје више од 10 секунди. За видео записе већих величина, потребно је још више времена.

Колико дуго видео можете поставити на Фацебоок?

Фацебоок подразумевано дозвољава корисницима да постављају видео записе дуге 240 минута. Људима је обично тешко да отпреме велике видео снимке јер Фацебоок поставља ограничење од 240 минута на видео снимке који се отпремају. Међутим, можете да исечете свој видео на делове пре него што их отпремите на Фацебоок. Овај метод је уобичајен међу креаторима јер они углавном објављују влогове и дуже видео записе. Дакле, овом методу је потребна брза интернет веза јер морате истовремено да отпремите много делова видео записа.

Колико је времена потребно за отпремање 20-минутног видеа на Фацебоок?

Фацебооку је потребно скоро 10-15 минута да обради 20-минутни видео. Ако је видео квалитетнији, потребно је нешто више времена, око 15-20 минута. Имајте на уму да Фацебоок дозвољава постављање видео записа краћих од 60 минута. Ако отпремате видео записе дуже време, то ће утицати на квалитет видеа, као и на време потребно за обраду.

Зашто се мој видео не отпрема на Фејсбук?

Ваш видео се можда не отпрема на Фацебоок из неколико разлога.

  • Прва ствар коју треба да проверите је ваша интернет конекција и брзина јер већина кашњења приликом објављивања настаје због лоше мреже и мале брзине интернета.
  • Чак и дужина или квалитет видео снимка такође могу бити узрок због којег се ваш видео не поставља на Фацебоок.
  • Штавише, Фацебоок можда не подржава видео формат.
  Како променити фотографију групног разговора у порукама на иПхоне-у и иПад-у

У тим случајевима можете отказати постављање објаве на Фацебоок и покушати да је отпремите поново.

Зашто је потребно толико дуго да се постави видео на Фејсбук? Зашто Фацебоок-у треба неко време да објављује видео снимке?

Као што је раније поменуто, у овом случају може бити много разлога. Највероватније, Фацебоок-у је потребно доста времена да обради видео који ће бити постављен. Ако Фацебоок-у треба неко време да објави видео записе, то може бити зато што је ваш видео предугачак, квалитет видеа је висок или је брзина интернета спора.

Зашто је отпремање видеа на Фацебооку заглављено при завршетку?

Веома лоша мрежа и спора брзина интернета су неки од главних фактора за кашњење при отпремању и заглављивање док се завршава процес отпремања видео записа. Понекад постоји велики саобраћај на мрежи на Фацебоок-у током отпремања. Због тога може потрајати много времена за обраду. Поред тога, требало би да једном проверите величину, формат и квалитет видео записа пре него што га отпремите на Фацебоок. Такође би требало да редовно чистите колачиће и кеш меморије Фацебоок-а како бисте избегли да вас Фацебоок удари приликом објављивања.

Зашто моја објава траје тако дуго на Фејсбуку?

Као што је већ поменуто, постоји неколико фактора везаних за то што је потребно много времена да се ваш пост постави на Фацебоок.

Зашто Фацебоок каже да је потребно мало времена за објављивање?

Ако Фацебоок приказује да порука треба неко време да се објави, то значи да је потребно много времена да обрада објаве пре него што је отпреми на платформу. Приликом обраде обично проверава формат поста, тип поста, компатибилност поста са смерницама и многе друге ствари.

Зашто се мој пост не објављује на Фејсбуку?

Ваша објава или видео се не отпремају на Фацебоок због одређених разлога, као што је раније поменуто, као што је можда потребно више времена за обраду, формат објаве није подржан, проблеми са интернетом и мрежом, итд. Морате да деинсталирате, а затим поново инсталирате Фацебоок да бисте радиће како треба.

  Како играти Деад Рисинг 4 на Линуку

Зашто је мој Фацебоок пост заглављен након завршетка? Зашто је Фацебоок заглављен приликом објављивања?

Густ онлајн саобраћај, грешке сервера, неправилан формат, тип видео записа и дужина видео записа, неприкладни претраживачи који се користе за рад, интернет конекција и брзина су неки од узрока због којих се ваш Фацебоок заглавио док је завршио отпремање. Можете отказати постављање објаве на Фацебоок-у и поново покушати да отпремите објаву.

Зашто Фацебооку треба времена да објави фотографију?

Исти узроци могу се појавити и приликом постављања фотографије као и код постављања видео записа. Пошто је Фацебоок онлајн платформа и захтева одговарајућу интернет конекцију и мрежу да би функционисао, може доћи до многих грешака приликом постављања фотографије или видеа или било које објаве.

Зашто Фацебооку треба неко време да објављује на иПхоне-у?

Ако Фацебоок апликација има грешке, то ће изазвати проблеме на Фацебоок апликацији за Андроид и иПхоне.

Зашто не можете да објављујете док медији постављају Фацебоок?

Не можете да објављујете док се медији отпремају на Фацебоок из истих разлога као што је раније поменуто, као што су неприкладан формат, дуга дужина видео снимка, висок квалитет видеа или слике и лоша интернет веза. Можете покушати да објавите своју оригиналну фотографију једном пре него што објавите уређену јер измењени формат можда није подржан на Фацебоок-у.

Како отказати отпремање објаве на Фејсбуку?

Ако се при постављању објаве заглавио док се сам отпремао на Фацебоок, онда можете пратити доле наведене кораке:

1. Идите на Подешавања телефона.

2. Додирните Апликације и обавештења.

3. Додирните на Фејсбуку.

4. Изаберите опцију Стораге.

5. Додирните опцију ОБРИШИ СКЛАДИШТЕ.

6. Затим додирните ОК да потврдите упит.

Можете да пратите ове кораке ако се заглавите док постављате објаву на Фацебоок. Ови кораци ће вам помоћи да се решите заглављеног поста и можете покушати да га поставите поново.

Пошто Фацебоок ради користећи интернет и хиљаде корисника користи ову платформу у исто време, постаје тешко за Фацебоок да рукује са толико података одједном. То је разлог зашто понекад постаје непредвидиво сазнати тачан разлог кашњења приликом постављања постова на Фацебоок.

***

Надамо се да сте сазнали зашто Фацебооку треба неко време да објављује. Слободно нас контактирајте са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.