Желећете да пуните своју опрему све време

Кључне Такеаваис

  • Ацефаст З4 ПД218В ГаН пуњач нуди футуристичку естетику са чистим пластичним лицем и ЛЦД екраном.
  • Омогућава вам да ручно подесите режиме напајања и ограничите излаз сваког порта, дајући вам контролу над одређивањем приоритета уређаја.
  • Пуњач може истовремено да напаја до четири уређаја, са три УСБ-Ц порта и једним УСБ-А портом, али ефикасност је нешто нижа него код других мањих пуњача.

Иако Ацефаст није толико популаран као други брендови, они и даље праве висококвалитетне пуњаче које можете безбедно користити код куће. Да би се истакла на већ препуном тржишту УСБ пуњача, Ацефаст З4 ПД218В ГаН Десктоп Повер Статион има јединствен дизајн, предњи ЛЦД инфо панел и нови начин управљања брзим пуњењем између уређаја.

Ацефаст З4 ПД218В ГаН пуњач

Ацефаст З4 ПД218В ГаН пуњач је модеран, брз пуњач који можете поставити на свој сто. Може да прими до четири уређаја истовремено, што вам омогућава да брзо допуните своју опрему.

Бренд Ацефаст

Улаз АЦ 110-240В

Излазна снага 218В

Боја сива

Кабл укључен 5 стопа

Портови за пуњење 3к УСБ-Ц, 1к УСБ-А

Тежина 525 г

Димензија 102 к 94 к 45 мм

Радна температура -20 до 40 степени Ц

Смарт Феатурес ЛЦД екран од 1,33 инча

Модел З4 ПД218В

Прос

  • Долази са ЛЦД статусним екраном
  • Променљиви режими напајања
  • Пуни до четири уређаја истовремено

Цонс

  • Енергетска ефикасност је нешто нижа од конкуренције

Футуристичка естетика на вашем столу

Јови Моралес / МакеУсеОф

Ацефаст З4 ПД218В ГаН пуњач долази такав какав јесте — правоугаона сива кутија од 525 г (18,5 оз) са каблом за напајање од 5 стопа. Такође има само 102 к 94 к 45 мм, тако да неће заузимати превише простора на вашем столу. Али оно што овај пуњач чини јединственим је његова предња плоча.

  Како пријавити поруке на Фацебоок Мессенгер-у

Уместо само празне пластичне плоче са изрезаним прикључцима, Ацефаст З4 ПД218В ГаН пуњач има прозирну пластичну површину која открива црни ПЦБ испод. Иако ништа не додаје перформансама, нарушава монотон изглед и боју пуњача, пружајући вам визуелну посластицу.

ЛЦД екран у боји и квадратно сиво дугме налазе се поред пластичне плоче, употпуњујући његов футуристички изглед на вашем радном столу. Када укључите уређај, екран светли, приказујући белу позадину и четири статусна маркера у зеленој, плавој, наранџастој и црвеној боји.

Визуелна потврда пуњења и режими напајања

Јови Моралес / МакеУсеОф

Екран од 1,33 инча приказује статус пуњења сваког порта, при чему се Ц1 до Ц3 односи на три УСБ-Ц порта, а А1 се односи на један УСБ-А порт. Такође показује стварне вати и напон који сваки порт испоручује, плус његов максимални капацитет.

Јединствено, када притиснете једно дугме са десне стране екрана, променићете режим напајања. Ово су максимални резултати сваког порта по режиму:

УСБ-Ц1

УСБ-Ц2

УСБ-Ц3

УСБ-А

Режим А

100В

65В

30В

18В

Режим Б

65В

65В

65В

18В

Режим Ц

100В

100В

18В

Режим Д

100В

100В

18В

Ово је занимљива карактеристика, јер већина других брзих пуњача то аутоматски ради за вас. Ипак, ова поставка има своје предности. Као прво, можете ручно ограничити излаз сваког порта. Дакле, ако имате два уређаја велике снаге која се такмиче за ресурсе, али желите да дате приоритет једном, можете да прикључите приоритетни уређај на Ц1, а други на Ц3. Чак и ако други уређај велике снаге жели да се брзо пуни, Ацефаст уређај то неће дозволити, ограничавајући га на 30В. Штавише, имате визуелну потврду о стопи пуњења, тако да знате тачно колико енергије сваки уређај црпи из пуњача.

  Како затражити мобилну локацију у Цхроме Мобиле-у

Међутим, један могући недостатак је заборављање да сте искључили одређени порт. Ако сте претходно изабрали режим Ц или Д, тада је или УСБ-Ц3 или УСБ-А порт искључен. Чак и ако укључите уређај у њега, он се неће пунити осим ако се не вратите у режим А или Б. То би могло да вас наведе да мислите да је уређај или кабл покварен.

Пуни четири уређаја одједном

Јови Моралес / МакеУсеОф

З4 ПД218В може пунити три до четири уређаја истовремено. И УСБ-Ц1 и Ц2 могу да испоруче 100 вати, али само ако искључите УСБ-Ц3 или А. УСБ-Ц3 може достићи чак 65 вати, али само ако ограничите и УСБ-Ц1 и Ц2 на 65 вати .

Када смо тестирали пуњач са различитим уређајима, ово ограничење важи. На пример, поставили смо Ацефаст на режим Д и прикључили 15-инчни МацБоок Аир на УСБ-Ц3. Иако може да црпи чак 70 вати из УСБ-Ц1 или Ц2 у време тестирања, успео је да добије само 16 вати од УСБ-Ц3 због овог ограничења. А када смо пуњач пребацили у режим Ц, Ц3 порт је потпуно престао да пуни лаптоп.

Повлачење снаге скоро нуле и просечна енергетска ефикасност

Јови Моралес / МакеУсеОф

Због свог ЛЦД екрана, очекивали смо да ће Ацефаст З4 ПД218В трошити енергију чак и без оптерећења. Међутим, били смо пријатно изненађени када смо га без оптерећења укључили у наш тестер јер је био толико низак да је регистрован као нула, чак и са укљученим екраном.

Међутим, прави тест долази када смо четири уређаја укључили у пуњач. Имамо 15-инчни МацБоок Аир прикључен на УСБ-Ц1, који троши око 49 вати, М1 МацБоок Аир 46 вати, иПхоне 14 Про Мак који троши 6 вати и иПад 6. генерације који добија 10 вати.

Ово долази до укупно 111 вати потрошено преко четири УСБ порта. С друге стране, наш ват тестер је избројао 133,8 вати потрошено преко наизменичне струје. Дакле, губимо око 22 вата на грејање, док се пуњач на неким местима загрева на скоро 50 степени Ц. То такође значи да је његова ефикасност око 82%.

  9 апликација за КИЦ и верификацију идентитета за беспрекорно укључивање

Јови Моралес / МакеУсеОф

Температура коју достиже је прилично просечна, а други уређаји у категорији сличне величине достижу исте нивое. Међутим, његова ефикасност од 82% је неколико поена нижа од осталих мањих пуњача, иако је и даље већа од других великих пуњача велике снаге које смо претходно прегледали.

218 вати никада није изгледало боље

Ако вам је потребан пуњач на вашем столу, укупна снага Ацефаст З4 ГаН пуњача од 218 вати би требало да буде више него довољна да напаја све што имате. Његова три УСБ-Ц порта могу да допуне ваш лаптоп, паметни телефон или таблет, и паметни сат или слушалице, док преостали УСБ-А порт можете резервисати за старије уређаје.

Не би изгледао неприкладно на већини столова, а његов ЛЦД екран ће вам показати статус пуњења сваког уређаја, осигуравајући да нећете завршити дан (или се пробудити ако одлучите да ово ставите на свој ноћни ормарић) са празна батерија јер нисте правилно прикључили УСБ кабл у пуњач.

Иако су његови режими напајања помало неортодоксни, то је корисна карактеристика, посебно ако треба да максимизирате излаз прва два УСБ-Ц порта. Дакле, ако тражите брзи пуњач доброг изгледа, не тражите даље од Ацефаст З4 ПД218В ГаН пуњача.

Ацефаст З4 ПД218В ГаН пуњач

Ацефаст З4 ПД218В ГаН пуњач је модеран, брз пуњач који можете поставити на свој сто. Може да прими до четири уређаја истовремено, што вам омогућава да брзо допуните своју опрему.

Бренд Ацефаст

Улаз АЦ 110-240В

Излазна снага 218В

Боја сива

Кабл укључен 5 стопа

Портови за пуњење 3к УСБ-Ц, 1к УСБ-А

Тежина 525 г

Димензија 102 к 94 к 45 мм

Радна температура -20 до 40 степени Ц

Смарт Феатурес ЛЦД екран од 1,33 инча

Модел З4 ПД218В