Желите да гледате Супер Бовл 2024. бесплатно? Пробајте Парамоунт Плус

Кључне Такеаваис

  • Парамоунт Плус је најлакши начин да гледате Супер Бовл 2024, посебно за нове претплатнике који могу да искористе 7-дневну бесплатну пробну верзију.
  • Кабловски претплатници могу да гледају игру на ЦБС-у, док други могу да користе кабловске алтернативе као што су ИоуТубе ТВ или Хулу + Ливе ТВ.
  • Постоје два плана за Парамоунт Плус – Ессентиал и „витх Сховтиме“ – са ценама у распону од 5,99 УСД до 11,99 УСД месечно.

Постоји више начина да се гледа Супер Бовл 2024, али најлакши начин би могао бити Парамоунт Плус. Нарочито ако сте нови претплатник и можете добити 7-дневну бесплатну пробну верзију. Само запамтите да откажете када се велика утакмица заврши.

Више начина за гледање Супер Бовла ЛВИИИ

Супербоул ЛВИИИ ће се одржати у недељу, 11. фебруара 2024, са почетком у 18:30 по источном времену. Сан Франциско 49ерс и Канзас Сити Чифси ће се такмичити за Трофеј Винса Ломбардија, а Ашер ће обезбедити забаву на полувремену.

Постоји безброј начина за љубитеље фудбала у САД и шире да гледају Супер Бовл 2024. са или без кабла. Кабловски претплатници могу једноставно да се укључе у ЦБС како би ухватили сву акцију, док сви остали могу да гледају игру преко једне од кабловских алтернатива као што је ИоуТубе ТВ или Хулу + Ливе ТВ.

  11 најбољих бесплатних Екцел шаблона за личне финансије за буџет

Међутим, најједноставнији начин за све који немају кабл је да претплатите се на Парамоунт Плус за месец дана.

Парамоунт Плус нуди 7-дневну бесплатну пробну верзију

Парамоунт Плус нуди ЦБС као стандард свим својим претплатницима, а тренутно нуди два плана:

  • Парамоунт+ Ессентиал нуди хиљаде филмова и ТВ емисија, ЦБС Невс, и НФЛ и УЕФА Лигу шампиона. Све са ограниченим огласима који ометају гледање.
  • Парамоунт+ са Сховтиме-ом нуди све што је укључено у Ессентиал, плус Сховтиме Оригиналс, више ТВ канала уживо, могућност преузимања емисија и недостатак огласа осим неколико изузетака.

Ессентиал кошта 5,99 УСД месечно, док „са Сховтимеом“ кошта 11,99 УСД месечно. Међутим, ако сте нови претплатник на Парамоунт Плус, такође можете добити 7-дневну бесплатну пробну верзију да бисте започели. И ту се појављује опција да бесплатно гледате Супер Бовл 2024.

Ако се пријавите за бесплатни пробни период пре Супер Бовла ЛВИИИ, а затим откажете пре истека једнонедељног бесплатног пробног периода, моћи ћете да уживате у целој недељи Супер Бовла без плаћања ни новчића.

Чак и ако сте се претходно претплатили на Парамоунт Плус, по цени од 5,99 УСД месечно и са могућношћу да откажете у било ком тренутку, ово је и даље приступачан начин да гледате један од највећих спортских догађаја у години.

Не заборавите да откажете или ризикујете да будете наплаћени

Без обзира да ли искористите бесплатну пробну верзију Парамоунт Плус или се одлучите да се претплатите на месец дана да бисте гледали Супер Бовл 2024, само не заборавите да откажете пре следећег датума обрачуна. У супротном, биће вам наплаћена привилегија да видите Патрика Махомеса и Брока Пурдија како се суочавају један против другог.

  Како уклонити картицу Продавница са Инстаграма

Као додатни бонус за љубитеље фудбала, можете гледати старе Супер Боулс на Плуто ТВ до 21. фебруара 2024.