Како добити студентски попуст за ИоуТубе Премиум

Кључне Такеаваис

 • Студенти могу да уштеде новац на ИоуТубе Премиум-у тако што ће се регистровати за студентски план, који нуди исте функције по сниженој цени.
 • Да би се пријавили, студенти морају да верификују свој статус уписа тако што ће дати своје личне податке и отпремити релевантне документе као доказ.
 • Студентски попуст је доступан до четири године, а студенти морају поново да потврде свој статус сваке године да би наставили да примају попуст.

Да ли сте студент и не можете да приуштите ИоуТубе Премиум индивидуални план? Можете добити пристојан попуст и уштедети нешто новца тако што ћете се пријавити за ИоуТубе Премиум студентски план.

Ево како да се региструјете за ИоуТубе Премиум студентско чланство.

Како да се региструјете за ИоуТубе Премиум студентско чланство

Пријављивање за студентско чланство је једноставно, једноставно отворите ИоуТубе у свом веб прегледачу и пратите кораке у наставку:

 • Кликните на свој профил у горњем десном углу и померите се надоле до Куповине и чланства.
 • Изаберите Сазнајте више под Премиум.
 • Кликните на дугме које каже Испробајте бесплатно, изаберите Студентски план и притисните Потврди. У супротном, померите страницу надоле и изаберите опцију Испробајте бесплатно испод Студентског плана.
 • Сада морате да потврдите свој статус студента тако што ћете унети све своје податке укључујући своје име, презиме, датум рођења, адресу е-поште, земљу и назив универзитета или колеџа. Нажалост, ако ваша школа није на листи опција, то значи да не испуњавате услове за студентски план.
 • Када унесете све своје податке, изаберите Верификуј мој статус ученика.
 • Затим ћете морати да се пријавите на веб локацију свог универзитета да бисте доказали да сте заправо студент.
 • Поред тога, да бисте завршили верификацију, добићете имејл за отпремање докумената као доказ о упису. Документ мора да садржи ваше пуно име, школу и датум уписа. Распоред часова, школска лична карта или рачун за школарину су неки примери докумената које СхеерИД предлаже.
 • Када пронађете одговарајућа документа која доказују да сте верификовани студент, отпремите их и кликните на Настави.
 •   Како додати поуздане веб локације у прегледач

  Сада све што треба да урадите је да сачекате да ИоуТубе прегледа све и пошаље е-поруку са потврдом. Ако сте успешно верификовани, идите на ИоуТубе, пратите првих неколико корака и додајте своје податке о плаћању да бисте довршили куповину.

  Шта студенти треба да знају о ИоуТубе Премиум студентском чланству

  Прво, ако желите да се региструјете за ИоуТубе Премиум студентско чланство, морате да се уверите да сте уписани на један од верификованих универзитета или колеџа. Од сада, студентски план је доступан на више од 70 локација широм света, укључујући Сједињене Државе.

  Када се региструјете за студентско чланство, оно укључује све исте функције као и редовно индивидуално ИоуТубе Премиум чланство, али по сниженој цени. Поред тога, ако се први пут региструјете за ИоуТубе претплату, чак ћете добити и једномесечну бесплатну пробну верзију.

  Пријављивање значи да ћете моћи да гледате видео снимке и слушате музику без реклама и преузимате ИоуТубе видео снимке за гледање ван мреже. Осим тога, можете да уживате у преузимањима ван мреже и приступу ИоуТубе Мусиц-у, а да сте и даље студент који води рачуна о буџету.

  Важно је имати на уму да морате да верификујете статус студента на годишњем нивоу да бисте задржали свој студентски план. Да бисте потврдили статус студента, обавезно потражите обавештење пред крај свог годишњег плана. Одавде ћете морати да поновите исте кораке користећи СхеерИД да бисте верификовали и потврдили да сте и даље квалификовани за студентски попуст.

  Штавише, имаћете приступ студентском попусту само четири године. Дакле, ако завршите школу или студирате дуже од четири године, мораћете да се одлучите за редовно ИоуТубе Премиум чланство или без чланства.

    12 најбољих платформи за улагање у анђеле за улагање у стартапе у раној фази

  ИоуТубе даје студентима попуст на премијум план

  На крају крајева, добијање студентског попуста за ИоуТубе Премиум чланство је једноставан процес који студентима даје прилику да приступе ИоуТубе Премиум функцијама по приступачнијој цени.

  Зато обавезно следите наведене кораке да бисте започели ИоуТубе Премиум студентско чланство да бисте побољшали ИоуТубе искуство и почели да штедите новац као студент за трен ока.