Сањајте велико овог црног петка са невероватним попустима на вакуум

Овај пост спонзорише Дреаме.

Дреаме уводи значајне попусте овог црног петка са попустом до 450 УСД на бежичне и мокре/суве усисиваче и робовце. Познат по снажном усису и одличној вредности, Дреаме усисивач је идеална посластица овог црног петка, посебно ако вам је потребна надоградња да би кућни послови били још лакши за руковање.

Овог црног петка можете добити 10% попуста на све бежичне усисиваче користећи код муобф10офф, и 5% попуста на Х12 Про и асортиман роботских усисивача користећи код муобф5офф.

Олакшајте свој живот уз Дреаме иновативне усисиваче

ДреамеБот Л20 Ултра роботски усисивач

$1050 $1500 Уштедите $450

Л20 Ултра је један од најнапреднијих робоваца које ћете наћи. Не само да чисти тепихе са изузетним усисом, већ и брише подове од тврдог дрвета са задивљујућом прецизношћу. А захваљујући Дреаме-овој јединственој МопЕктенд технологији, ниједан угао неће остати непропуштен. То је високотехнолошки робовац са потпуно аутоматском базном станицом која скупља прашину, чисти и суши крпу и додаје воду и растворе за чишћење. Дакле, седите и опустите се или одредите распоред чишћења када сте напољу и вратите се у чист дом са свежим мирисом!

ДреамеБот Л10с Ултра роботски усисивач

$630 $900 Уштедите $270

Ако је Л20 Ултра инвестиција, онда Л10с Ултра овог пута излази са највећом искреношћу како би омогућио потрошачима да искусе потпуно аутоматизовани метод чишћења. Са 30% попуста овог црног петка, савршено је време да уштедите велику на моћном, потпуно аутоматски усисивач и брисање. Базна станица осигурава да имате врло мало посла са њеним аутоматским пражњењем прашине, чишћењем и сушењем крпе, као и допуњавањем воде и раствора. Можете креирати више мапа за различите собе и поставити распореде у апликацији, осигуравајући да је потребно само да опустите се када дођете кући након дугог дана.

  Како подесити брзо учитавање ВордПресс сајта на Гоогле Цлоуд-у?

ДреамеБот Д10 Плус Робот Вацуум

$280 $400 Уштедите $120

Ако тражите још већу вредност, Д10 Плус нуди врхунске карактеристике по веома приступачној цени уз 30% попуста за Црни петак. Пружа сличне аутоматске функције као и други ДреамеБотови и савршен је, џепни начин да решите своје кућне послове.

Поред аутоматског чишћења, пражњења и поновног пуњења, добијате брзо мапирање и планирање путање, заказивање у апликацији, видео контролу и гласовне команде са Алека.

Дреаметецх Х12 Про мокри и суви усисивач

$350 $560 Уштедите $210

Х12 Про је бежични усисивач и моп идеалан за домове са подовима од тврдог дрвета. Ако су купатило и кухиња ваша највећа брига, онда вам је то свакако потребно! Његова технологија чишћења са двоструком ивицом чврсто чисти до подножја и чини та тешко доступна места лаким. Са технологијом самочишћења и сушења топлим ваздухом усисивача, можете да усмерите пажњу на друго место, док његов високотехнолошки сензор прилагођава усисавање оптимизујте потрошњу енергије и управљајте нередом који чисти.

Уживајте у већим попустима на Х12 Про током Црног петка, између 24. новембра и 27. новембра, и набавите га за само 299,99 долара. Такође можете уштедети додатних 5% попуста користећи код муобф5офф, смањујући цену на само 284,99 долара. 43% попуста на оригиналну цену је апсолутно повољно!

Дреаметецх Р20 бежични усисивач

$350 $500 Уштедите $150

Р20 бежични усисивач је савршен за уклањање прашине, остатака и длака кућних љубимаца са тепиха. Са двоструком главом четкице и више додатака, добијате разноврсно чишћење на било којој површини или тешко доступном подручју.

  Како користити покрете за уређивање текста на вашем иПхоне-у и иПад-у

Плава ЛЕД светла лове прљавштину и остатке и обезбеђују да никада не пропустите место док се снажно усисавање прилагођава нереду и чини га кратким.

Дреаметецх Р10 бежични усисивач

$200 $300 Уштедите $100

За максималну уштеду овог црног петка, Р10 бежични штап усисивач доступан је по ненадмашној цени. Са снажним усисом и трајањем батерије од 60 минута, Р10 осигурава да своје дневне задатке чишћења брзо завршите.

ЛЕД светла вам помажу да издвојите прљавштину испод намештаја и у тамним деловима, док такође долази са мноштвом додатака, који вам омогућавају да очистите пресвлаке или уђете у све незгодне кутке и рупе.

Било да желите робовац, бежични усисивач или мокро и суво, Дреаме је за вас. А, уз понуде које су доступне овог црног петка, зашто не бисте много олакшали своје свакодневне послове?

Запамтите, можете добити 10% попуста на све бежичне усисиваче користећи код муобф10офф, и 5% попуста на Х12 Про и опсег роботских усисивача користећи код муобф5офф.

Ово је спонзорисани пост. Избор производа и мишљења изражена у овом чланку потичу од спонзора и не одражавају уредничке смернице МакеУсеОф-а или његовог особља.