Popravka LinkedIn greške Nešto je pošlo po zlu

Поправка грешке на LinkedIn-у „Нешто је пошло по злу“

Увод

LinkedIn је једна од највећих професионалних мрежа на свету, са преко 960 милиона чланова. То је одлично место за повезивање са другима у вашој индустрији, проналажење посла и унапређење ваше каријере. Међутим, као и свака друга веб локација, LinkedIn није имун на проблеме. Један од најчешћих проблема са којима се корисници сусрећу је грешка „Нешто је пошло по злу“.

Ова грешка се може појавити када покушавате да се пријавите, објавите нешто или извршите било коју другу радњу на веб локацији. Може бити веома фрустрирајуће, посебно ако покушавате да завршите нешто важно.

На срећу, постоји неколико ствари које можете учинити да бисте решили ову грешку и вратили се коришћењу LinkedIn-а.

Х2 Зашто се јавља грешка „Нешто је пошло по злу“?

Грешка „Нешто је пошло по злу“ обично је узрокована једним од следећих проблема:

* Проблем са вашим интернет конекцијом
* Проблем са вашем прегледачем
* Додаци или проширења прегледача која ометају LinkedIn
* Застарели садржај кеша или колачића
* Проблем са самим LinkedIn-ом

Х2 Како поправити грешку „Нешто је пошло по злу“?

Постоји неколико ствари које можете учинити да бисте решили ову грешку:

Х3 Освежите страницу

Прва ствар коју треба да урадите јесте да освежите страницу. То можете учинити кликом на дугме Освежи у вашем прегледачу. Ако то не реши проблем, покушајте да очистите кеш и колачиће прегледача.

Х4 Очистите кеш и колачиће прегледача

Кеш и колачићи су привремене датотеке које ваш прегледач користи да убрза учитавање веб локација. Међутим, понекад ове датотеке могу постати оштећене или застареле, што може довести до проблема са веб локацијама.

  Како да зипујете (и распакујете) датотеке користећи ПоверСхелл

Да бисте очистили кеш и колачиће у Chrome-у, кликните на три тачке у горњем десном углу прозора прегледача и изаберите „Више алата“, а затим „Очисти податке прегледања“. У одељку „Временски опсег“, изаберите „Све време“ и уверите се да су означене кућице поред опција „Кеширане слике и датотеке“ и „Колачићи и други подаци сајта“. На крају, кликните на дугме „Очисти податке“.

Х5 Онемогућите додатке и проширења прегледача

Додаци и проширења прегледача могу побољшати ваш доживљај прегледања, али понекад могу и да ометају веб локације. Да бисте искључили додатке и проширења у Chrome-у, кликните на три тачке у горњем десном углу прозора прегледача и изаберите „Више алата“, а затим „Проширења“. Затим, искључите сва проширења која сте инсталирали.

Х6 Проверите своју интернет конекцију

Ако сте испробали све горе наведене кораке и још увек добијате грешку „Нешто је пошло по злу“, могуће је да је проблем у вашој интернет вези. Проверите да ли сте повезани на интернет и да ли вам је интернет веза стабилна. Можете да урадите тест брзине интернета да бисте проверили брзину и стабилност ваше интернет везе.

Х7 Контактирајте подршку LinkedIn-а

Ако сте испробали све наведене кораке и још увек добијате грешку „Нешто је пошло по злу“, могуће је да проблем лежи у самом LinkedIn-у. Можете контактирати LinkedIn подршку за помоћ у решавању проблема.

Х2 Закључак

Грешка „Нешто је пошло по злу“ може бити фрустрирајућа, али постоји неколико ствари које можете учинити да бисте је решили. Ако сте испробали све кораке наведене у овом чланку и још увек имате проблема, можете се обратити LinkedIn подршци за помоћ.

  Можете ли се вратити на стари изглед Инстаграма?

Х2 Често постављана питања (ФАК)

Х3 Шта значи грешка „Нешто је пошло по злу“ на LinkedIn-у?

Грешка „Нешто је пошло по злу“ је генерална грешка која се може појавити када покушавате да се пријавите, објавите нешто или извршите било коју другу радњу на веб локацији.

Х3 Шта узрокује грешку „Нешто је пошло по злу“?

Ову грешку обично узрокује проблем са вашом интернет конекцијом, проблем са вашим прегледачем, додаци или проширења прегледача која ометају LinkedIn, застарели кеш или колачићи или проблем са самим LinkedIn-ом.

Х3 Како да решим грешку „Нешто је пошло по злу“?

Постоји неколико ствари које можете учинити да бисте решили ову грешку:

1. Освежите страницу
2. Очистите кеш и колачиће прегледача
3. Онемогућите додатке и проширења прегледача
4. Проверите своју интернет конекцију
5. Контактирајте LinkedIn подршку

Х3 Шта да радим ако сам испробао све кораке за решавање проблема и још увек добијам грешку „Нешто је пошло по злу“?

Ако сте испробали све кораке за решавање проблема и још увек добијате грешку, могуће је да проблем лежи у самом LinkedIn-у. Можете контактирати LinkedIn подршку за помоћ у решавању проблема.

Х3 Како да контактирам LinkedIn подршку?

Можете контактирати LinkedIn подршку на следећи начин:

1. Посетите LinkedIn центар за помоћ
2. Кликните на дугме „Контактирајте нас“
3. Одаберите тему за коју вам је потребна помоћ
4. Упишите своје име и адресу е-поште
5. Унесите кратак опис свог проблема
6. Кликните на дугме „Пошаљи“

Х3 Да ли је грешка „Нешто је пошло по злу“ на LinkedIn-у честа?

  Колико времена је потребно да се Дисцорд налог избрише?

Грешка „Нешто је пошло по злу“ је релативно честа грешка, али обично се може лако решити праћењем корака за решавање проблема наведених у овом чланку.

Х3 Да ли грешка „Нешто је пошло по злу“ на LinkedIn-у индикатор да је мој налог хакован?

Не, грешка „Нешто је пошло по злу“ обично није индикатор да је ваш налог хакован. Међутим, ако сте забринути за безбедност свог налога, можете предузети неколико корака да га заштитите, као што је омогућавање двофакторске аутентификације и коришћење јаке лозинке.

Х3 Да ли LinkedIn подржава решавање проблема са грешкама?

Да, LinkedIn пружа подршку за решавање проблема са грешкама. Можете контактирати LinkedIn подршку посетом LinkedIn центру за помоћ и кликом на дугме „Контактирајте нас“.