12 платформи за проверу станара за поуздане станодавце

Провера станара је кључна јер разликовање добрих и лоших станара на крају одређује добробит ваше имовине.

Добри станари су тачни у плаћању кирије, одржавају контакте о важним питањима и одржавају своје станове. Лоши станари отежавају наплату закупнине, не обавештавају вас редовно о проблемима са имовином и генерално не брину о месту😢.

Срећом, платформа за скрининг станара има за циљ да спречи управо такву врсту проблема. Уз помоћ добрих платформи за скрининг станара, станодавци и менаџери имовине могу да изврше разумне, али поуздане кредитне резултате, криминалну историју, проверу посла и прихода, као и провере историје исељења.

У овом чланку ћемо видети шта су платформе за скрининг станара и како функционишу. Такође ћемо видети предности платформи за скрининг станара. На крају, погледаћемо неке од најбољих платформи за скрининг станара за самоуверене станодавце.

А за оне од вас који су нестрпљиви да дођу до тих платформи, ево згодне листе која ће вам дати кратак сажетак!

Наслов

Опис

Истражите

Паметан потез

Једноставан преглед станара у 3 корака са заштитом података.

ДоорЛооп

Софтвер за управљање имовином прилагођен кориснику, глобални досег.

Е-Рентер

Повољан преглед станара уз опсежне провере.

Аваил

Бесплатна платформа за управљање станарима са аутоматским проверама.

МиРентал

Опсежна услуга скрининга закупаца са повољним плановима.

РентПреп

Провера станара широм земље са образовним алатима.

ТурбоТенант

Бесплатна апликација за управљање некретнинама за изнајмљивање са скринингом.

Рентец Дирецт

Тренутни приступ подацима станара уз мере безбедности.

Зиллов

Провера станара, генерисање закупа и аутоматизација плаћања.

езЛандлордФормс

Управљање изнајмљивањем уз детаљну проверу и правну документацију.

Иннаго

Бесплатан софтвер за управљање имовином за ефикасно изнајмљивање.

РентРеди

Аутоматизација прегледа и изнајмљивања прилагођених мобилним уређајима.

Пошто ових дана није лако пронаћи доброг станара, хајде да сада погледамо ове платформе за скрининг станара како бисмо овај проблем елиминисали из корена!

Шта су платформе за проверу станара?

Платформе за проверу станара су онлајн алати који помажу менаџерима некретнина да испитају потенцијалне закупце пре закупа некретнине. Ови системи прикупљају податке апликација из кредитних бироа, правосудних база података и архива за изнајмљивање, комбинујући их да би пружили детаљне извештаје који покривају финансијску стабилност, историју закупа и друге информације.

Ови системи омогућавају станодавцима да пажљиво бирају своје станаре тако што тренутно пријављују непожељне записе као што су неизвршење плаћања или претходна деложација. Системи за проверу станара постали су кључни у савременом управљању имовином, обезбеђујући најбољи избор закупаца уз минимизирање могућих опасности. Они нуде поједностављен процес изнајмљивања, побољшано доношење одлука и промоцију безбедног закупа имовине.

Како они раде?

Платформе за скрининг станара интегришу прикупљање података, верификацију и анализу. Ово помаже да се станодавцима пружи детаљан увид, што им помаже у доношењу одлука уз смањење ризика. У наставку су наведени кораци које ове платформе користе за генерисање тачних извештаја о прегледу станара:

  • На портал платформе уносите информације о пријави, као што су историја послова и изнајмљивања.
  • Платформе унакрсно проверавају податке како би се увериле да су подаци тачни и потврдили идентитете.
  • Када унесете своје податке, они добијају информације из извора, укључујући криминалне базе података и кредитне бирое.
  • Платформа проверава ваш кредитни извештај да види да ли имате дуг и како сте га отплатили.
  • Они такође спроводе кривичну претрагу како би потражили све претходне кривичне евиденције у базама података.
  • Такође анализира претходно понашање приликом изнајмљивања због проблема као што су кашњење у плаћању или деложација.
  • Затим, алгоритми платформе процењују податке како би одредили ризик закупца.
  • Он пружа детаљне извештаје вама или станодавцима, укључујући резимее кредитне способности, историју изнајмљивања и финансијску стабилност.
  Роблок Банана Еатс Цодес: Искористите одмах

Стога, менаџери или закуподавци могу користити ове извештаје да мудро бирају станаре.

Предности платформи за управљање станарима

За менаџере некретнина и станодавце, платформе за скрининг станара имају неколико предности. Ове платформе дају детаљне информације о могућим закупцима, омогућавајући боље информисане одлуке. Ове платформе помажу у смањењу ризика повезаних са непоузданим станарима и гарантују сигурније окружење за изнајмљивање тако што уочавају знакове упозорења као што су проблеми са плаћањем и криминалне историје.

Они убрзавају процедуру скрининга, смањујући време и трошкове рада, док истовремено одржавају усаглашеност са законима и подстичу униформност. Платформе за скрининг станара побољшавају доношење одлука и привлаче одличне станаре, обезбеђујући тако безбрижност станодавцима, а све то промовише ефикасно и профитабилно управљање имовином.

На крају крајева, док станодавци треба да воде рачуна о одржавању имовине и одржавају системе управљања имовином за несметан рад, помаже ако су станари пријатељски, плаћају своје обавезе на време и не наносе штету имовини намерно.

Сада, хајде да истражимо најбоље платформе за скрининг закупаца.

Паметан потез

ТрансУнион’с Паметан потез је високо оцењена платформа за проверу станара која пружа једноставан приступ у три корака за добијање свеобухватног извештаја о прегледу станара.

Станодавац би само требао да се пријави за бесплатан налог и позове будућег изнајмљивача на проверу прошлости. Потенцијални закупац мора прихватити позив на пројекцију изнајмљивања и предати своју пријаву.

СмартМове платформа ће верификовати извештаје о провери прошлости станара, кривичним делима, деложацији и финансијским увидима и послати их станодавцу. Кредитни резултат и лични подаци заинтересованих страна су у потпуности заштићени на овој платформи.

Закупац може да преда своје личне податке у СмартМове систем, који накнадно саставља и шаље резултате скрининга станодавцу путем безбедног онлајн процеса. Цела процедура је лака и некомпликована, што СмартМове чини најпожељнијим алатом за проверу станара.

ДоорЛооп

ДоорЛооп је софтвер за управљање имовином који највише одговара кориснику, који помаже у управљању десетинама хиљада јединица у више од 100 земаља.

Њихов циљ је да вам поједноставе живот тако да можете постићи више за мање времена и повећати профитабилност и попуњеност уз смањење радног оптерећења и исцрпљивања. Мобилна апликација има скоро све екране и функције десктоп верзије ДоорЛооп-а.

ДоорЛооп је идеалан за појединце који тек почињу са једном имовином или велика предузећа која управљају хиљадама, јер нуди неограничено прилагођавање и флексибилност.

Дизајниран је за свакога ко управља некретнином било где широм света, укључујући менаџере имовине, компаније за управљање, власнике, станодавце, инвеститоре и изнајмљиваче. Најбоља ствар је што свако може да користи ДоорЛооп, без обзира на године или познавање рада на рачунару.

Е-Рентер

Е-Рентер помаже власницима у ефикасном управљању некретнинама за изнајмљивање тако што пружа услуге детаљног прегледа закупаца. Услуге Е-Рентер-а су брзе и брзе, са 24/7 онлајн директним приступом потрошачким и пословним кредитним датотекама. Његови планови укључују сваки детаљ од кредитних извештаја и историје деложација до пресуда и историје адреса. Сајт такође пружа обрасце и откривања која су корисна за поједностављење процеса.

У поређењу са другим платформама за скрининг закупаца, Е-Рентер је приступачнија опција. Нуди потпун приступ Интернету базама података за ствари као што су евиденција о вожњи, евиденција о деложацији, кривична евиденција и кредитна историја.

Услуга скрининга компаније укључује темељне провере, као што су валидност ССН-а, несолвентности, деложације и кривични случајеви.

  Шта је ВПН и како функционише?

Аваил

Аваил идеалан је за мале и средње станодавце који траже бесплатну платформу за управљање станарима. Ова платформа укључује услуге економског прегледа закупаца и аутоматске провере референци.

Станодавци могу да искористе предности опсежних алата за управљање имовином, укључујући синдициране огласе, наплату кирије на мрежи и праћење одржавања, а да не плате ни новчића својим бесплатним чланским планом.

Аутоматске провере референци које нуди Аваил су још једна карактеристична карактеристика. Аваил аутоматски позива бивше станодавце потенцијалних изнајмљивача да се распита о томе да ли су платили закуп на време и одржавали имовину за изнајмљивање након што су послали онлајн образац за пријаву закупца.

Платформа такође омогућава станодавцима да предузму верификацију прихода и папирологију како би се гарантовало да потенцијални закупци могу платити закуп на време.

МиРентал

МиРентал пружа опсежну услугу скрининга станара, укључујући детаљне провере кривичне евиденције, кредитне извештаје, исељење и историју боравка, као и стопе прихватања станодавца. На неколико веб локација за преглед софтвера, рангиран је као један од најбољих услуга прегледа закупаца.

МиРентал помаже у лоцирању квалификованог изнајмљивача за станодавце уз помоћ свог доброг извештавања и обимне базе података.

Да би помогао станодавцима и компанијама којима није потребно свеобухватно решење, МиРентал такође пружа услуге индивидуалног праћења и скрининга станара поред пакета прегледа закупаца.

Они пружају буџетске планове који су препуни уобичајених и корисних функција, као што су низ избора плаћања и стопе прихватања станодаваца.

РентПреп

Поред традиционалних услуга скрининга закупаца као што су провера кредита и историја адреса, РентПреп пружа извештаје о деложацији, пресуде и заложна права широм земље. Овај софтвер за скрининг станара извршио је преко два милиона прегледа.

Нуди образовне алате за помоћ менаџерима некретнина и станодавцима у њиховој процедури прегледа закупаца, као што су аудио снимци, видео предавања и упутства.

Корисници РентПреп-а имају приступ неколико вредних елемената који поједностављују процесе изнајмљивања и управљања имовином, као што су обрасци станодавца, подкасти и други корисни материјали.

Станодавци такође могу дозволити подносиоцу захтева да плати користећи РентПреп-ов ТрансУнион Фулл Цредит Репорт пакет. Пружа свеобухватне алате за помоћ станодавцима у навигацији кроз процес изнајмљивања. РентПреп пружа посебне цене за предузећа са неколико некретнина.

ТурбоТенант

ТурбоТенант идеалан је за независне изнајмљиваче који траже једноставну, бесплатну апликацију за управљање некретнинама за изнајмљивање и идентификацију квалификованих апликација. Можете приступити читавим кредитним, кривичним извештајима и извештајима о деложацији, као и претходним референцама станодавца преко његове бесплатне функције прегледа закупаца.

Поред тога, омогућава вам да оглашавате слободна места за изнајмљивање, прихватате пријаве на мрежи, прикупљате уплате за кирију, водите рачуна о потрошњи, па чак и управљате захтевима за одржавање без трошкова.

ТурбоТенант је позната компанија која опслужује преко 450.000 станодаваца и агенција за изнајмљивање. Апликација за рачуноводство имовине садржи синхронизацију трансакција, праћење прихода и расхода и финансијско извештавање.

Апликација за паметне телефоне ТурбоТенант олакшава станарима да ћаскају са станодавцима, подносе захтеве за одржавање, а такође плаћају кирију на мрежи. Нуди детаље о проценама закупнине, прописима између станодаваца и закупаца и податке о тржишту закупа.

Рентец Дирецт

Рентец Дирецт је водећи алат за управљање имовином који вам даје тренутни приступ кредитном извештају станара, кривичном досијеу и историји деложација без учешћа станара.

Покрива финансијско извештавање и рачуноводство главне књиге, са опционом Куицкбоокс синхронизацијом.

Рентец је поставио солидне безбедносне захтеве банкарског ранга за заштиту података клијената. Ова платформа има двофакторну аутентификацију, безбедносну аутентификацију треће стране и тренутну безбедну резервну копију података.

Са својом веб локацијом и апликацијом закупаца, Рентец Дирецт омогућава станарима да врше онлајн плаћања. Његов власнички портал омогућава власницима приступ информацијама о перформансама њихове имовине. Да бисте рекламирали своје пословање и имовину на мрежи, такође нуди веб локацију и хостинг веб локација по мери. Ова апликација је компатибилна са свим мобилним уређајима и оперативним системима Виндовс и Мац.

  Самсунг надувава све са МцАфее-ом — чак и паметне телевизоре

Зиллов

Зиллов менаџер за изнајмљивање је софтвер за управљање станарима намењен да помогне компанијама у сектору некретнина у прегледу станара и наплати закупнине на једној платформи. Укључивање информација о имовини и слика омогућава станодавцима да направе листе за изнајмљивање које се могу објавити на различитим веб локацијама.

Уз помоћ Зиллов-а, станодавци могу да верификују позадину потенцијалних изнајмљивача и сачине бројне извештаје. Поред тога, омогућава брокерима за некретнине да генеришу или уређују уговоре о закупу користећи унапред направљене шаблоне, а затим их пошаљу закупцима.

Зиллов Рентал Манагер омогућава интеракцију АПИ-ја са разним апликацијама трећих страна за преузимање података као што су хипотекарне стопе, повратне информације купаца и још много тога. Софтвер омогућава станарима да поставе систем аутоматског плаћања за периодична плаћања, као и директне депозите закупнине на банковне рачуне станодавца.

езЛандлордФормс

За новог станодавца, езЛандлордФормс је платформа на једном месту за управљање изнајмљивањем. Ова платформа омогућава станодавцима приступ прегледима закупаца и папирологији за најтемељнију проверу прошлости. Они такође нуде алат за изградњу закупа који помаже власницима некретнина у креирању закупа који су компатибилни са државним прописима.

Корисници могу да изврше провере станара, генеришу обрасце и модификују вашу папирологију како би заштитили вас и вашу имовину.

Можете лако да креирате правне документе који су вам потребни помоћу езЛандлордФормс за делић трошкова адвоката. Ово осигурава да никада нећете морати да се носите са скупим избацивањем проблематичног станара.

Иннаго

Иннаго је бесплатно и једноставно софтверско решење за управљање имовином које има за циљ да вам уштеди време и новац. То олакшава власницима да ефикасније и приступачније управљају својом имовином за изнајмљивање, пружајући разне алате и услуге.

Ове услуге укључују наплату станарине, преглед станара, заказивање радних налога, е-леасинг, комуникацију и још много тога.

Иннаго има за циљ да постепено и органски води станодавце до решења које смањује њихов труд и побољшава управљање станарима.

Станодавци могу да управљају својим закупом користећи алате које нуди, на основу онога што најбоље функционише за њихов конкретан посао. За власнике свих величина, ова платформа чини изнајмљивање лаким, приступачним и разумним.

РентРеди

РентРеди је идеалан за станодавце који траже лакоћу мобилне технологије док процењују потенцијалне закупце. Можете лако да пошаљете захтеве за проверу станара користећи његову мобилну апликацију богату функцијама, а подносилац захтева може да одобри захтев директно са свог телефона.

РентРеди такође пружа кључне функције које вам помажу да аутоматизујете своје процедуре изнајмљивања, као што су онлајн прикупљање и рачуноводство закупнине, провера станара и пријаве за формуларе.

РентРеди нуди свеобухватне податке о кредитима, криминалу и деложацији као део њихове услуге провере станара.

Поред тога, РентРеди има алат за тренутну проверу станара који омогућава станодавцима да добију готов извештај о прегледу станара чим потенцијални закупац поднесе пријаву. Ове карактеристике помажу станодавцима у управљању тренутним изнајмљивачима, прегледању квалификованих апликација и заштити њихових улагања у некретнине.

Закључак

Индустрије управљања некретнинама и имовином стављају велики приоритет на преглед закупаца. Изнајмљивање куће поред финансијских има и безбедносне импликације. Платформе за скрининг закупаца анализирају поузданост, што промовише финансијску стабилност и повећава промет.

Ове платформе за скрининг подржавају развој безбедних и мирних подешавања за изнајмљивање. То чини кроз ефикасне процесе, поштовање закона и посвећеност правди. Да бисте били сигурни да је ваша имовина у исправним и поузданим рукама, уверите се да користите одговарајућу платформу за управљање станарима!

Следећи, најбољи софтвер за управљање објектима за поједностављење операција.