4 најбоља места за музичке лекције за почетнике и професионалце

Прављење музике је једна од најугоднијих забава за људе свих узраста. Док практично сви уживају у слушању музике, уобичајено је веровати да је учење инструмента ван домашаја. Међутим, за оне који не планирају да постану мајстори музичари, учење да свирају музику на нивоу почетника је далеко достижнији циљ него што можете замислити.

Да бисмо вам помогли на музичком путу, саставили смо најбоље веб-сајтове за лекције музике за почетнике који желе да поквасе ноге, као и за средње и напредне играче који желе да побољшају своје музицирање.

Предности лекција на веб-сајту за учење музике

Важно је напоменути да лични наставници пружају висок ниво инструкција који се не може постићи само учењем са веб локација. Персонализација и фино подешавање технике које нуди изванредни учитељ је идеално за подизање вашег свирања на напредни ниво.

У исто време, животи људи су заузети, а финансијска средства такође могу бити оскудна. Многи од нас немају довољно слободног времена да похађају редовне часове, а камоли да вежбају довољно често да би се исплатило.

Ако желите да научите инструмент својом брзином и у погодно време, лекције на веб локацији су идеално место за почетак. А за напредне музичаре, коришћење онлајн ресурса је одличан начин да побољшате своје свирање учењем нових акорда, техника, ритмова или теоријских принципа.

Иако постоји много веб локација које нуде часове музике, пажљиво смо одабрали најбоље. Почевши од лекција намењених почетницима и прелазећи на напредне ресурсе, надамо се да ће вам ови сајтови пружити обиље инспирације и знања.

Марија Милер великодушно нуди бесплатне часове намењене пијанистима почетницима. Иако је веб локација првенствено намењена деци, као што је илустровано у називу ПианоЛессонс4Цхилдрен.цом, лекције су такође одличан избор за одрасле који тек почињу.

  Како избрисати Упворк налог

Родитељима може бити изазов да смисле начине да забављају своју децу. Учење инструмента може деци пружити продуктиван хоби који може довести до доживотне забаве у стварању музике.

Један од многих изванредних аспеката ових лекција је навођење ученика да скоро одмах почну да свирају једноставне песме. Иако неки наставници могу инсистирати да ученици прво науче значајну количину теорије, овај приступ често доводи до незаинтересованости.

Брзим ускакањем у песме, ове лекције илуструју релативну лакоћу свирања једноставне музике на клавиру, што ће сигурно инспирисати почетнике и истовремено обезбедити тренутно уживање у процесу.

Веб страница води ученике кроз основе свирања клавира и укључује многе популарне дечје песме, са ресурсима који укључују видео снимке и нотне записе.

Да ли желите да побољшате своје основне способности бубњања? Или сте бубњар који жели да учврсти основне рудименте инструмента? У оба случаја, ОнлинеДруммер вас покрива.

Ова веб страница нуди 17 страница бесплатних лекција за бубњаре почетнике и средњег нивоа. Уз видео записе са објашњењима и нотне записе, ови ресурси пролазе кроз све, од подучавања 26 стандардних рудимената бубња до сложенијих ритмова.

ОнлинеДруммер пружа мноштво вредних лекција за бубњаре почетнике и средњег нивоа, са фокусом на учење како да свирају низ популарних песама.

Поред бесплатних часова, ОнлинеДруммер продаје велики избор нотних записа за оне који уче да читају ноте бубњева и желе да свирају делове које су прославили њихови омиљени музичари.

Видео снимци су направљени у стилу лаком за праћење, а истовремено пружају одлична основна упутства и савете за побољшање вашег играња. Од једноставних техника пуњења бубња до учења тактова у неуобичајеним временским размацима, ове лекције ће сигурно донети уживање и напредак широком спектру ентузијаста бубњева.

  Како променити Нетфлик регион и гледати било коју Нетфлик земљу (сваки уређај)

Гуитар Трицкс је диван ресурс за оне који никада нису свирали гитару и музичаре средњег нивоа који желе да прошире своје способности.

Ако тек почињете, можда ћете желети да погледате бесплатне понуде пре него што се обавежете на плаћено чланство. Одељак за лекције гитаре за почетнике ће вас научити називима жица и два једноставна акорда, који ће бити основа за свирање ваше прве песме!

Када се ваше самопоуздање подигне, можете бесплатно уживати у додатним лекцијама тако што ћете отворити бесплатан налог. Овај други ниво инструкције ће вам пружити увод у бирање прстију, шеме за дрндање и арпеггиацију.

Бесплатно чланство обезбеђује укупно 24 лекције, што је одличан почетак. За оне који желе да наставе своје студије, претплата са пуним приступом доступна је за 19,95 УСД месечно.

Са више од 11.000 лекција, Гуитар Трицкс је одличан избор за почетнике и музичаре средњег нивоа.

Соундфли је врхунски ресурс за напредне музичаре или почетнике који планирају да своје свирање подигну на висок ниво. Веб локација нуди многе бесплатне опције инструкција плус широк спектар премиум курсева доступних за 39 УСД месечне претплате.

Соундфли је дубински ресурс намењен првенствено онима који су професионални музичари или озбиљни хобисти. Курсеви су организовани по категоријама, укључујући свирање на инструментима, продукцију, писање песама, музички бизнис и разне инспиративне материјале.

Премијум курсеве предају професионалци музичке индустрије на врхунцу свог заната. А ниво детаља је невероватан. На пример, у одељку за музичку продукцију можете похађати курсеве о емоционалној снази акорда, модерним техникама миксања, хип-хоп продукцији, дизајнирању инструмената заснованих на узорцима и још много тога.

  Офф-лине генератор лозинки и трезор

За оне који су заинтересовани да побољшају своје инструменталне способности, Соундфли вас покрива. Бубњари могу похађати јединствене курсеве као што су Варпед Рхитхмс & Абстрацт Беатс. Гитаристи ће сигурно побољшати своје свирање узимајући алтернативне мелодије за креативног гитаристу.

Кеис, Цхордс, & Беатс, премиум курс који је креирао добитник Гремија Кифера, учи студенте како да удруже теорију, импровизацију и стварање ритмова како би постали врхунски пијанисти и продуценти.

За музичаре који желе да постану боље упућени у посао, курсеви као што су Посао бескомпромисне уметности, Турнеја на шпаги и Како да добијете све накнаде за које нисте знали да постоје су изванредни ресурси за подизање ваше каријере на виши ниво.

Уживајте у предностима стварања музике

Музика је универзална радост. Било би вам тешко пронаћи некога ко не ужива у музици. И док је слушање музике дивна активност, свирање инструмента је невероватан начин да персонализујете своја музичка искуства. Ако тражите нови начин да изразите своју креативност или једноставно тражите нови хоби, размислите о испробавању неких лекција.

За оне који су већ музичари, ове веб странице нуде мноштво ресурса за побољшање ваших вештина и учење нових техника или инструмената. Једном када будете проучавали инструмент, вероватно ћете желети да своје лекције пропратите упутствима о основама теорије музике да бисте развили свеобухватне способности.