7 најбољих онлајн алата за купце аутомобила

Куповина аутомобила није мали подвиг и може довести до низа компликација. Поправке, позајмице, гаранције и репутација продавца овде долазе у обзир и тешко је све држати под контролом ако немате велико искуство.

Али не брини. Користећи неколико сјајних веб локација, можете бити сигурни да купујете аутомобил који желите од продавца коме можете веровати. Дакле, хајде да разговарамо о најбољим онлајн алатима за купце аутомобила.

Ако купујете половно возило, кључно је да проверите његову историју да бисте били сигурни да не улажете неразумно. Постоји много могућих замки које треба избегавати приликом куповине половних аутомобила, укључујући непотпуне отплате финансија, историју поправки и власништво.

Са Екпериан АутоЦхецк извештајем о историји возила, можете бесплатно да читате о историји датог возила. Ово укључује колико је власника возило имало, претходне несреће или отписе, и преостала финансијска средства (тј. сва финансијска плаћања која садашњи или претходни власник још није извршио).

Ако купујете аутомобил уз помоћ кредита, важно је да знате како ће зајам утицати на вас финансијски. Колико ће времена бити потребно за отплату кредита, како ће изгледати месечне отплате и које камате ћете имати? Вреди узети у обзир све ове факторе.

Можете одговорити на многа од ових питања користећи калкулатор зајма за аутомобиле Банке Америке. Ова веб страница вам омогућава да одредите како ће се одвијати отплате кредита за аутомобил, иу смислу износа и трајања. Можете да унесете износ који желите да позајмите, колико дуго желите да га отплаћујете и колико ће наплаћивати ваша постављена каматна стопа.

  7 Софтвер за препознавање запослених за награђивање најбољих радника

Када купујете половни аутомобил, морате обавити много провера пре него што потврдите било коју куповину. РАЦ нуди веома корисну свеобухватну контролну листу на којој треба да се ради када купујете половни аутомобил, као и црвене заставице на које треба обратити пажњу. Овде су покривене различите области, укључујући…

  • Како физички проценити аутомобил.
  • Како тестирати аутомобил.
  • Где купити половни аутомобил.
  • Провера историје незгода.
  • Провера историје сервиса.
  • Избор начина плаћања.

Ова листа може бити посебно корисна ако први пут купујете половни аутомобил, али може вам дати храну за размишљање чак и ако сте искусан купац.

Ако изнајмљујете аутомобил уместо да га директно купујете, вреди мало истражити колико ће вас то коштати и да ли је лизинг који тражите добра идеја.

Помоћу алата за поређење лизинга Цар Леасинг-а можете добити процену колика ће бити ваша плаћања за закуп скоро сваког возила. Након што наведете марку и модел аутомобила који желите да изнајмите, Цар Леасинг ће вам показати месечну цену вашег лизинга, као и потребан почетни депозит.

Поврх овога, можете видети различите цене између личног и пословног закупа и видети различите износе отплате на основу дужине уговора о закупу који тражите. Ако се очекује да ће ваша годишња километража бити преко 10.000 миља, ово такође можете подесити на већи износ.

Чак и ако размишљате о лизингу једног од великог броја аутомобила, Цар Леасинг вас покрива. Можете да сачувате прорачуне закупа возила које сте претходно тражили да бисте их лако упоредили.

Чак и ако је аутомобил потпуно нов, ако његов дизајн и спецификације не одговарају вама, то је проблем. Због тога би требало да проверите рецензије возача о вашем жељеном возилу пре него што се нешто посветите.

  Како проверити да ли је уређај УСБ 3.0 или УСБ 2.0

Користећи рецензије возила и возила возача, можете погледати детаљне прегледе хиљада аутомобила. Једноставно унесите марку, модел и годину производње аутомобила који вас занима и можете видети предности, недостатке, цену, спецификације и перформансе да бисте стекли представу о томе шта се нуди.

Куповина ЕВ-а може се значајно разликовати од куповине ИЦЕ-а. На крају крајева, купујете сасвим другачији производ. ЕВ-ови немају конвенционалне моторе или мењаче и не ослањају се на бензин или дизел да би функционисали. Међутим, они и даље имају своју цену.

Да бисте утврдили колико ћете трошити на струју уместо на гориво, погледајте Запмапов калкулатор ЕВ вс. ИЦЕ трошкова рада. Помоћу овог сјајног алата можете да проверите колико ће више или мање коштати ЕВ у поређењу са типичним возилом на бензин или дизел.

Да бисте то урадили, прво морате да наведете марку и модел вашег тренутног ИЦЕ, а затим марку и модел ЕВ-а који гледате. Затим наведите раздаљину коју желите да упоредите, као што је свакодневно путовање. На крају, унесите колико кошта бензин или дизел у вашој области и цену електричне енергије у вашем дому. Са овим информацијама, Запмап вам може рећи колико бисте уштедели (ако уопште) када користите ЕВ уместо ИЦЕ.

У аутомобилској индустрији не недостаје мутних и отворених криминалних дилера. Хиљаде људи купило је аутомобиле под лажним претпоставкама, од којих многи нису могли да добију надокнаду. Због тога је паметно проверити рецензије дилера.

То можете учинити са оценама и рецензијама дилера Царс.цом. Једноставно унесите име продавца у приложену кутију, као и ЗИП и марку аутомобила који желите да купите, и моћи ћете да прочитате стотине или чак хиљаде позитивних, негативних и мешовитих рецензија.

  Како да добијете Бингове дневне фотографије као позадину на Андроиду

Такође можете оставити рецензију дилера на Цар.цом ако желите да поделите своје искуство.

Куповина аутомобила није шетња у парку

Аутомобили су сложене машине које могу имати низ изазова и проблема. Да не бисте упали у финансијску јаму приликом куповине аутомобила, размислите о коришћењу горе наведених алата како бисте направили прави избор. На крају крајева, они су бесплатни, лаки за коришћење и могу вам пружити невероватно вредне информације којих можда раније нисте били свесни.