Како додати везу на ТикТок Био

Кинеска корпорација БитеДанце је власник ТикТок-а, познатог и као Доуиин у Кини, који је платформа за видео хостинг кратке форме. Нуди избор кратких видео снимака креираних од стране корисника који трају од 15 секунди до десет минута и спадају у категорије комедије, плеса, трикова, шала и забаве. Страна варијанта Доуиин-а се зове ТикТок. Лако је представити се новим пратиоцима у својој биографији, што олакшава људима да лоцирају вашу страницу када користе функцију претраживања апликације. Оно што желите да кажете свету у својој ТикТок биографији ће одредити колико је добро написано. Слично као на Инстаграму и Твиттеру, добра биографија ТикТок-а треба да пружи корисницима укус о томе ко сте или шта радите. Ако сте неко ко тражи савете о истом, доносимо вам користан водич који ће вас научити како да додате везу у ТикТок биографију и делите везу на ТикТок-у. Такође, научићете зашто не можете да ставите везу у своју ТикТок биографију и како да додате везу у своју ТикТок биографију без пословног налога.

Како додати везу на ТикТок Био

За компаније и предузећа, ТикТок нуди мноштво опција. Укључивање ТикТок-а у ваш маркетиншки план има смисла јер може повећати ангажовање, изложеност бренду, па чак и продају. Ваше присуство на друштвеним мрежама је моћна техника за досезање нове публике и претварање у клијенте који плаћају. Ако нисте побољшали свој ТикТок профил или ставили везу своје компаније на своју биографију, можда губите хиљаде долара потенцијалног прихода. Веза на коју се може кликнути у биографијама ваших друштвених мрежа олакшава слање пратилаца на вашу веб локацију, где их можете подстаћи да сазнају више о вама, прегледају ваше производе, па чак и да купе. Научићете како да додате везу на ТикТок био даље у овом чланку. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Где је Линк у ТикТок Био?

Веза израза у биографији и хештег #ЛинкИнБио су уобичајени. Ово сугерише да биографија корисника има везу. Мораћете да одете до жељеног профила и видите везу у биографији профила. Та веза може бити до њихове веб странице или било које друге платформе друштвених медија.

Како добијате ТикТок линк?

Постоје два начина да копирате УРЛ налога из ваше апликације ТикТок:

Опција И: Кроз подешавања

1. Отворите апликацију ТикТок на свом Андроид или иОС мобилни уређај.

2. Додирните на Профил картицу са доње траке.

3. Додирните икону хамбургера у горњем десном углу.

4. Затим додирните Подешавања и приватност.

5. Додирните Дели профил.

6. Додирните Копирај везу.

Опција ИИ: Кроз одељак за уређивање профила

1. Покрените ТикТок апликацију и додирните картицу Профил > Уреди профил.

2. Додирните икону копирања поред везе вашег профила испод вашег корисничког имена.

Како делите везу на ТикТок-у?

Прочитајте даље да бисте сазнали како да поделите везу на ТикТок-у. Дељење свог материјала са вољеним особама, пријатељима или пратиоцима на ТикТок-у је гарантована стратегија за повећање гледаности и проширење базе обожавалаца, посебно ако желите да зарадите новац са свог налога. Ево како да поделите везу на ТикТок-у:

1. Отворите апликацију ТикТок на свом телефону.

2. Сада отворите жељени ТикТок видео са којим желите да поделите.

3. Додирните икону Дели.

4. Додирните Копирај везу да бисте копирали везу до овог видеа.

5. Налепите везу где год желите да делите.

Како додати везу на ТикТок Био?

Јавите нам како да додамо везу у ТикТок биографију. Слично Инстаграму, ТикТок вам омогућава да укључите везе у своју биографију. Можете лако да додате везу на коју се може кликнути на свој профил користећи ову функцију. Пратите ове кораке да бисте додали везу до биографије ТикТок-а:

1. Отворите апликацију ТикТок на свом телефону.

2. Додирните на Профил картицу у доњем десном углу да бисте приступили екрану профила.

3. Додирните Уреди профил.

4. Додирните Био.

5. Откуцајте или налепите жељену везу у дато поље.

6. Затим додирните Сачувај.

Како направити везу на коју се може кликнути у ТикТок Био?

Мораћете да се региструјете за пословни налог да бисте могли да кликнете на везу у биографији. Ево како то можете да урадите корак по корак:

1. Покрените ТикТок и додирните картицу Профил > икона хамбургера > Подешавања и приватност.

2. Затим додирните Налог.

3. Додирните Пребаци на пословни налог.

4, Затим пратите упутства на екрану да бисте довршили процес преласка на пословни налог.

5. Вратите се на свој профил да бисте видели везу на коју можете кликнути у свом профилу.

Зашто не можете ставити везу у своју ТикТок биографију?

Сада када знате како да додате везу у ТикТок биографију, да видимо зашто не можете да ставите везу у своју биографију. Можда постоји неколико разлога зашто не можете да додате везу до веб локације у своју биографију.

  • Немате пословни налог: Тренутно само корисници пословних налога могу да приступе функцији повезивања на веб локацију. Идентификујте свој пословни налог верификацијом.

  • Ваши пратиоци су испод 1.000: Пословним налозима са мање од 1.000 пратилаца више није дозвољено да укључују везе до своје биографије због надоградње која је постала доступна у јануару 2022. Да бисмо смањили нежељену пошту, ово ажурирање је направљено.

  • Ваша земља пребивалишта нема приступ функцији везе до веб локације: На крају, али не и најмање важно, ако испуњавате претходне услове, али и даље не можете да користите функцију везе до веб странице, могуће је да процедура регистрације предузећа још није завршена. Само Сједињене Државе, Уједињено Краљевство, Русија, Индонезија и Канада имају приступ везама за пословни налог.

Колико пратилаца треба да додате везу на ТикТок?

Потребно вам је више од 1000 пратилаца да додате везу на ТикТок. Пословни налози се могу регистровати само ако имају најмање 1000 пратилаца, па се везе не могу додати ако је број пратилаца мањи.

Да ли вам треба 1000 пратилаца да додате везу на ТикТок?

Да, потребно вам је 1000 пратилаца да додате везу на ТикТок.

Како можете додати везу у своју ТикТок биографију без пословног налога?

Без пословног налога, не можете да се повежете на другу веб локацију у вашој ТикТок биографији. Пословни налог је основни услов за додавање везе на веб локацију у вашу биографију.

Не, не можете стављати везе у ТикТок коментаре. Ваши коментари на ТикТок-у ће сада бити избрисани ако садрже одређене фразе као што су продавница, линк, биографија или Инстаграм.

***

Надамо се да сте научили како да додате везу у ТикТок биографију. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.