Како вратити лиценце на свој ПС5

Кључне Такеаваис

  • Враћање лиценци на ваш ПС5 решава проблеме са приступом играма или садржају који сте купили.
  • Требало би да вратите лиценце ако видите икону катанца, имате проблема са покретањем игара или наиђете на проблеме са ДЛЦ-ом.
  • Процес обнављања је брз и безбедан и може се обавити кроз подешавања конзоле у ​​одељку Корисници и налози.

Ако ваше ПС5 игре имају икону катанца поред њих или имате проблема са приступом садржају за преузимање, можда ћете морати да вратите лиценце на конзоли. Иако је процес лак, може бити и застрашујући ако не разумете у потпуности шта је укључено. Ако треба да вратите лиценце на своју ПС5 конзолу, ево како.

Шта ради враћање лиценци на мој ПС5?

Мохсен Вазири/Схуттерстоцк

Враћање лиценци на ваш ПС5 је процес који је осмишљен да помогне у решавању било каквих проблема са којима се можда суочавате са приступом играма или садржају који сте купили.

Повремено се информације у вашој библиотеци игара разликују од информација ускладиштених на серверима игара. Враћање лиценци синхронизује ове информације тако да можете поново да добијете приступ својим играма.

Постоје разни разлози због којих долази до ових неслагања. То укључује проблеме са ПлаиСтатион Нетворк-ом, грешке у верификацији лиценце, проблеме са дељењем игара између конзола, или чак промене детаља налога. Овај проблем може настати када промените своје ПСН име, на пример.

  10 најбољих произвођача трејлера за промоцију ваше књиге

Враћање лиценци на ваш ПС5 ни на који начин не омета или утиче на ваше податке. То је сигуран и једноставан процес који можете покренути кад год имате проблема са приступом својим играма и садржају.

Када треба да вратим лиценце на свој ПС5?

Требало би да вратите лиценце на свом ПС5 сваки пут када видите икону катанца поред наслова игре, када имате проблема са покретањем или играњем игара, или ако видите поруке о грешци које вас обавештавају да не поседујете садржај иако сте купио сам га.

Такође би требало да размислите о враћању ПС5 лиценци да бисте решили проблеме са ДЛЦ-ом, на пример ако не можете да пронађете преузети садржај. Враћање лиценци такође може бити корисно након преласка на нову ПлаиСтатион конзолу како бисте били сигурни да су све ваше информације ажурне.

Како вратити лиценце на ПС5

Ако имате проблема са приступом неким од својих игара и желите да вратите лиценце, то можете учинити за само неколико минута уз минималан стрес.

Прво идите на подешавања своје конзоле тако што ћете изабрати икону зупчаника у горњем десном углу и изабрати Корисници и налози.

Идите на Остало и изаберите Врати лиценце. Затим изаберите Врати да бисте започели процес.

Требало би да прође само неколико минута пре него што се процес заврши, а можете притиснути У реду да бисте наставили са играњем као и обично.

Шта урадити ако враћање лиценци на ПС5 не ради

Повремено, процес враћања лиценце можда неће функционисати због проблема или прекида са ПлаиСтатион Нетворк-ом. Ако је то случај, сачекајте мало док се мрежа не покрене и поново покрене пре него што поново покушате са процесом.

  Зашто волим свој Аппле сат

Ако сте успешно вратили своје лиценце, али и даље имате проблема са приступом својим играма, можда ћете морати да испробате друге методе за решавање проблема.

Ако покушавате да приступите својим играма на секундарној конзоли, можда неће моћи да препозна да имате приступ игри коју покушавате да играте. У том случају, омогућавање дељења игара на вашем ПС5 може помоћи у решавању ваших проблема.

Да бисте то урадили, пратите исти поступак као и раније да бисте дошли до одељка „Враћање лиценци“, али уместо тога изаберите Дељење конзоле и репродукцију ван мреже. Изаберите Омогући да бисте активирали дељење игара. То би требало да омогући вашој секундарној конзоли да се синхронизује са информацијама на примарној конзоли и врати вам приступ садржају који покушавате да репродукујете.

Враћање лиценци на ваш ПС5 може изгледати застрашујуће, али је потпуно безбедно и неће негативно утицати на податке ваше конзоле.

Процес је једноставно дизајниран да синхронизује податке ваше конзоле са подацима ускладиштеним на ПлаиСтатион мрежи, тако да можете поново да добијете приступ и наставите да играте игре на које имате право.