10 најбољих бунџија за миша за боље искуство играња

Повлачење кабла је досадно за играче, зар не? Па, овде смо са неким од најбољих банџи за миша који ће вам помоћи да олакшате ваше искуство играња.

Страствени ФПС играч је можда приметио утицај коришћења повлачења кабла у игри. Да бисте избегли такве ситуације у будућности, можете да пређете на банџи за миша или бежични миш. Нажалост, добар бежични миш је прилично скуп.

Банџи за миша представљају иновативан и креативан приступ питању повлачења кабла. Банџи за миша подиже ваше искуство са мишем.

Уз банџи за миша за игре, реците збогом свом збрканом столу и досадним искуствима превлачења каблова.

У овом чланку ћемо укратко говорити о банџи за миша, ко може да их користи и њиховим предностима, и навести неке од најбољих банџи за миша, заједно са кратким описом зашто смо их изабрали.

Шта су Моусе Бунгеес?

Посебно за играче са жичаним мишем, повлачење кабла је досадно. Понекад повлачење кабла проузрокује прекид уроњавања док играте своје омиљене игре. У таквим случајевима, банџи за миша може бити савршено решење. Банџи за миша спречавају ломљење урањања тако што подижу жице у ваздух.

Банџи за миша су компјутерски додаци који се користе као држачи жице. За жичани миш за игре, банџи су као благослов. Бунгеес спречавају да се кабл заглави и вуче по столу. Осим тога, банџи омогућава мишу да се слободно креће. Дакле, банџи су уздигнути држачи који држе кабл жичаног миша да би спречили даље прекиде.

Ко може да користи Моусе Бунгеес?

Банџи за миша су најједноставнији и најприступачнији начин да решите проблем са повлачењем кабла. Понекад залихе жице у угловима стола узрокују лом. Штавише, прекида појединца, посебно страствене играче, док игра игрице. Одсецањем жица које вас муче, можете их се решити.

Штавише, не постоји тачан одговор на питање ко може да користи банџи за миша. Људи који се суочавају са потешкоћама док користе жичани миш могу имати банџи за миша.

Нарочито играчи без бежичног миша могу се пребацити на банџи за миша. За конзистентност и искуство без трења, банџи за миш би требало да буду део рачунарске опреме.

Предности банџија за миша

Куповина доброг бунџија за миша обезбеђује вам неометано и глатко искуство играња. Банџи за миша су изводљива опција за кориснике жичаних мишева—заплитање жица се може избећи коришћењем банџија за миша.

Међутим, банџи за миша су дизајнирани на такав начин да се избегне ова безобзирна сметња током играња игрица на рачунару.

  7 мобилних ЦРМ алата који ће помоћи вашем пословању у покрету

Обично су банџи за миша направљени од пластике, метала или материјала од силикона како би се каблови лакше и уредно управљали. Дакле, банџи за миша је додатак који је потребан сваком играчу миша.

Како користити Моусе Бунгеес?

Главни циљ дизајнирања бунџија за миша је подизање кабла жичаног миша како би се избегло даље заплитање. Бунгеес подижу кабл миша у ваздух да би спречили било какав тренутак ударца жице.

Смањењем тренутака вучења кабла, банџи побољшава конзистентност покрета. Конзистентност покрета и искуство без трења су кључ за подизање искуства играња.

Штавише, након што изаберете банџи за миша за ваше подешавање, морате да следите неколико једноставних корака да бисте га поставили. Прво, поставите банџи за миша чврсто изнад миша на одговарајућој удаљености.

Морате да залепите жицу у копчу банџи миша након што оставите одговарајућу дужину жице за лакше кретање. На крају, покушајте да утврдите да ли можете удобно да користите миш или не. Неодговарајуће и неправилно подешавање може успорити ниво вашег искуства.

Одабир банџи за миша понекад може бити главобоља. Постоји много фантастичних бунџија за миша доступних на мрежи. Навели смо неке од најбољих банџи за мишеве како бисмо вам помогли да сузите своју процену о избору једног.

Кратак опис ће вам омогућити да сазнате више о овим банџи за мишеве и њиховим функцијама. Сада је на вама да изаберете онај који вам највише одговара.

Глориоус Моусе Бунгее

Глориоус ПЦ Гаминг Раце је најбољи бренд познат по производњи додатака који су играчи потребни за срећно играње. Глориоус Моусе Бунгее је за оне који желе да задрже жице миша да се хватају.

Његова флексибилна опруга повећава ниво флексибилности овог бунџија за миша. Можете се прилагодити различитим висинама које вам одговарају.

Штавише, копча која држи кабл је направљена од гуме за боље приањање. Пондерисана основа побољшава стабилност модела бунџија за миша. Компактан, флексибилан и стабилан модел покрива потребе корисника.

Оно што је најважније, ово је јефтин додатак. Уз то, овај банџи за миша ће значајно побољшати вашу игру.

Разер Моусе Бунгее

Овај Разер Моусе Бунгее побољшава ваше искуство играња и спречава запетљавање и заглавке чак и ако користите жичани миш. Међутим, његова тешка база и стопала против клизања држе базу стабилном без икаквог померања.

Штавише, коришћење висококвалитетних материјала приликом пројектовања обезбеђује дуготрајан период. Опружна рука је направљена од материјала отпорног на рђу.

На крају, али не и најмање важно, банџи рука је компатибилна и са дебљим кабловима за миш. Његов једноставан и једноставан дизајн даје му професионални изглед који упада у очи.

Дакле, ако тражите банџи за миша да бисте побољшали своје перформансе, сигурно можете покупити Разер Моусе Бунгее.

  10+ најбољих оперативних система за хаковање (ОС) за сајбер безбедност 2023 – [Ethical List]

Глориоус Гаминг Моусе Бунгее

Глориоус Гаминг Моусе Бунгее је лансиран од стране најбољег бренда за производњу рачунарске опреме и класично је дизајниран. Уклоните повлачење каблова и држите жице вашег миша распетљане. Флексибилна рука је фиксирана да смањи оптерећење на каблу вашег миша.

Штавише, гума је фиксирана на дну овог бунџија за миша. Гума обезбеђује приањање за побољшање стабилности банџија за миша.

Играчи који још увек користе жичани миш могу изабрати Глориоус Гаминг Моусе Бунгее. Глориоус испуњава сваки аспект, од побољшања перформанси до бриге о удобности корисника. Све у свему, ниво перформанси је фантастичан са овим.

БенК Зовие ЦАМАДЕ ИИ Бунгее

Најбољи међу свим банџи за еспорт миш је БенК Зовие ЦАМАДЕ ИИ. Пирамидални дизајн са квадратном базом је дизајниран да максимизира стабилност. Рука заснована на жицама подстиче флексибилност и стабилност. Штавише, овај банџи за миш нуди две опције подесиве висине.

Тежа подлога држи овај бунџи стабилним чак и током снажних и брзих покрета миша. Поред тога, овај бунџи за миша се може спаковати и погодан за путовања. Метална опруга се увлачи за мању потрошњу површине.

Међутим, било да сте професионални играч или играч који жели да игра, можете изабрати БенК Зовие ЦАМАДЕ ИИ.

Хотлине Гамес Моусе Бунгее

Хотлине Гамес Моусе Бунгее је још један пожељнији банџи за миша међу играчима. Дизајнирани су тако да изгледају пристојно за кориснике.

Дизајн кабла је уграђен како би се спречило да се кабл миша заплете. Штавише, гумена копча је коришћена за брзо и чврсто држање свих каблова миша. Тешка тежина од око 220 г обезбеђује одличну стабилност и чврст хват.

Модел има пирамидални облик у основи. Као резултат, тежина се може равномерно распоредити дуж дна. Веома је згодно за еспорт игре.

Овај је посебно погодан за ФПС играче за боље искуство играња. Најбољи део Хотлине Гамес Моусе Бунгее-а је његово уграђено усмеравање жица и погодно за путовања.

Кабл за Бунгее за миш

Моусе Бунгее Цабле Цорд Манагемент је савршен уређај за играче и канцеларијске кориснике. Дизајнирани су на такав начин да држе неред жица даље од вас.

Естетски дизајн чини да изгледа елегантно и истиче се. Опружна рука отпорна на рђу обезбеђује дуготрајну способност. Међутим, његова контрола кабла без повлачења чини овај банџи за миш савршеним избором.

Штавише, пондерисана основа чини га стабилним и отпорним на сваки покрет. Флексибилна опружна рука чини Моусе Бунгее Цабле Цорд Манагемент склопивим и компатибилним.

Шта је потребно појединцу, а не јефтин бунџи за миша са много функција уграђених у њега? Овај држач је један од најбољих бунџија за миша који одговара вашем џепу.

БУЗИФУ Моусе Бунгее

Један од истакнутих банџи за миша је БУЗИФУ Моусе Бунгее. Његов елегантан и дизајниран модел неометано подстиче вашу игру.

  Како нанети термалну пасту на ЦПУ

Легуре алуминијума се користе за прављење копчи за каблове БУЗИФУ Моусе Бунгее-а. Оно што је најважније, његов магнетни блок је фиксиран, што спречава да се жичани кабл миша запетља.

Међутим, његов мали и компактни дизајн штеди простор на столу и пружа уредну завршну обраду. Садржи самолепљиву подлогу која се може прати и вишекратно користити.

Његово лепљиво дно за вишекратну употребу спречава даље кретање БУЗИФУ Моусе Бунгее-а. Дакле, лако преносив док путујете и погодан за играње било које игре на рачунару.

Гаминг Моусе Бунгее

Гаминг Моусе Бунгее је савршен уређај за држање кабла вашег миша без пада или померања. Генерално, дизајнирано за играче да остану без ометања током игре.

Неклизајућа и фиксирана основа спречава даље кретање банџија миша. Подесиве опруге вам омогућавају да подигнете кабл на жељену висину.

Међутим, његов чист и елегантан минималистички дизајн чини га атрактивним. Стабилност овог бунџија за миша је одлична. Поред тога, овај банџи за миша чини да се миш осећа бежичним.

Набавите овај бунџи за миша ако имате мало простора за сто да понудите; иначе, ако желите нискобуџетни банџи за миша. Дакле, то је један од најбољих уређаја које можете купити за ПЦ игре или употребу у канцеларији.

КИВИФОТОС Моусе Бунгее

Класично дизајниран и добро направљен, КИВИФОТОС Моусе Бунгее је банџи који обара рекорде. Компактан и преносив дизајн омогућава да се банџи за миша уклопи у сваки сто.

Уз врхунско управљање кабловима, овај држач пружа одлично корисничко искуство. Дизајн попут паука чини изглед модела јединственим.

Штавише, овај бунџи има неклизајућу гумену подлогу како би се избегло гребање. Направљен је од еколошки прихватљивих материјала и погодан је за животну средину.

Промовише поуздану употребу дуго времена без икаквих оштећења. Овај бунгее је углавном намењен играчима за професионално искуство држања кабла. Стога је најбољи за побољшање искуства играња професионалних гејмера.

КАФРИ Моусе Бунгее

На крају, имамо КАФРИ Моусе Бунгее, најбоље изабран због стабилности, преносивости и поузданости. Пружа вам општу контролу за савршено искуство играња.

Ради на принципу мање отпора, више фраг. Уграђена су РГБ светла, која могу приказати до девет светлосних ефеката. За разлику од остатка банџија за миша, КАФРИ Моусе Бунгее укључује УСБ 2.0 порт за пренос датотека.

Штавише, постоји УСБ пуњење за пуњење уређаја. Стабилност је подржана неклизајућим гуменим јастучићима причвршћеним на подножју бунџија.

Појединци могу лако да мењају боје притиском на дугме једном. Укратко, за убитачно искуство играња, пређите на КАФРИ Моусе Бунгее. Компатибилан је са Вин7, Вин8, Вин10, Виста, Мац, Линук и другим популарним оперативним системима.

Закључак

Укратко, банџи за миша може побољшати ваше искуство играња. Обично овај уређај помаже у спречавању запетљавања жица и штити жице од даљег оштећења. За дуготрајно управљање кабловима, банџи су савршена опција.

Правилно подешавање омогућава глаткије и прецизније кретање курсора. Штавише, то резултира доследним кретањем миша.

Навели смо и описали неке од најбољих банџи за миша који вам могу пружити боље искуство играња. Сада је на вама. Изаберите оно што је најбоље за ваш рачунарски сто.

Затим можете погледати неке од најбољих столова за игре за професионалне играче.