10 најбољих ГоодНотес шаблона за савршено дигитално планирање

Добре навике✍ нас увек инспиришу да будемо напредни. Један од њих је вођење белешки о вашим дневним плановима у вашем личном дневнику. ГоодНотес су трансформисали исто за иОС уређаје, где можете да куцате или користите Аппле Пенцил за писање и чување рукописом.

Док сам користио ову апликацију на свом иПад-у, открио сам фантастичне карактеристике апликације ГоодНотес. Нуди дигитално подешавање за кориснике да креирају одвојене руком писане белешке у виртуелним бележницама са прилагодљивим дизајнерским корицама.

Ова моћна апликација има могућност оптичког препознавања знакова (ОЦР). Због тога може препознати рукопис📝 и омогућити корисницима да претражују по кључној речи из датотека.

Лакше је увозити и бележити документе као што су Ворд, ПДФ, ППТ, итд., на мом уређају. Апликација такође може да снима и транскриптује аудио датотеке. Такође можете да користите слике и флеш картице или да правите шарене цртеже и делите белешке са другим иОС уређајима.

Са више од 19 милиона глобалних корисника, апликација ГоодНотес постепено добија на популарности, посебно међу младима🧍 између 18 – 34 старосна група. Има функције за креирање бележница са јединственим корицама и омогућава интеграцију унапред дизајнираних шаблона за дигитално планирање за одређене формате.

Направили смо листу ефикасних шаблона за дигитално планирање за ГоодНотес, али хајде да прво разумемо критичне предности инсталирања планера са апликацијом.

Зашто би требало да користите ГоодНотес шаблоне за прављење белешки?

ГоодНотес апп је добро опремљен дигитални планер са много вредних функција које га чине довољно флексибилним за коришћење, попут дневника у дигиталном формату. Али папирни шаблон📄 за апликацију ГоодНотес је кључан за креирање белешки за одређене сврхе.

Ове шаблоне обично можете преузети као ПДФ датотеке за креирање бележница на панелу. Након што интегришете један или више шаблона папира у апликацију, можете креирати нову виртуелну бележницу и изабрати један према потреби у форматима. То је слично физичкој куповини регистратора, књиге рачуна или планера са календарским🗓 датумима.

Писање кроз унапред дизајнирани шаблон са промишљеним распоредом помаже да се подаци ставе у одвојену структуру. Ово је много боље од стављања текста на празну белу страницу, јер повећава креативност корисника. Шаблони чувају информације на прецизан и разумљив начин и савршено испуњавају сврху дигиталног планера.

Предности ГоодНотес шаблона

Ево неких значајних предности коришћења ГоодНотес шаблона за дигиталне планере.

  • Атрактивни дизајни: Можете преузети више шаблона и додати их у ГоодНотес да бисте креирали свеске са јединственим дизајном и корицама📘.
  • Специфични формати: Шаблони за ову апликацију за бележење доступни су у сваком употребљивом формату да би испунили захтеве, као што су образовне белешке, листе за куповину, дневне активности и још много тога.
  • Поједноставите документацију: Шаблони помажу да се брзо документује, било да пишете белешке са предавања🗣 или попуњавате таблоиде и податке у колонама. Ови шаблони папира смањују задатак управљања изгледом и можете их користити да јасно запишете информације.
  • Повећава ефикасност: Шаблони дигиталног планера за ГоодНотес значајно побољшавају ваше радне способности јер минимизирају додатни напор за разумевање насумичних белешки. Са засебним шаблонима, знате где да забележите или пронађете било коју одређену информацију. Помаже у уштеди много времена и енергије.
  Свака Скипе пречица на тастатури и како их користити

Ево листе најбољих ГоодНотес шаблона за савршено дигитално планирање.

Иааипланнерс

Иааипланнерс је фирма са седиштем у Хонг Конгу, која развија планере за дигиталне белешке. Покренули су више скупова шаблона и дизајна који су доступни као бесплатне и плаћене верзије на веб локацији.

Покренули су око 180 дигиталних производа за апликације ГоодНотес и Нотабилити, који укључују шаблоне, планере, омоте🃏 и налепнице. Такође можете да проверите и купите са дугачке листе формата дигиталних Цорнелл белешки или Минималисм Арт.

Бесплатни дигитални предлошци за ГоодНотес укључују све основне странице за брзо праћење и планирање састанака, задатака и састанака.

Месечни планер студија, планер за штампање и планер минималног стила су неки од најчешће преузиманих шаблона из овог одељка. Шаблони као што су Цорнелл Нотебоок и Минималист Вертицал су најбољи за прилагођене странице.

Спец он а Спецк

Спец он а Спецк је наменски портал за дигиталне планере, клипарте, штампе, ГоодНотес шаблоне, позадине, налепнице, итд. Све ствари је дизајнирала и нуди Кортни, која жели да поклони већину дизајна бесплатно.

Дакле, такође можете да купите шаблоне, корице, свеске📚 и планере на мрежи или да погледате одељак бесплатних садржаја за своје захтеве.

Шаблони се креирају имајући у виду основне захтеве корисника за било коју специфичну тему. Неки уобичајено преузимани ГоодНотес шаблони укључују шаблон Линед Папер, Цибер Нигхт, Шаблон захвалности, шаблон листе обавеза, шаблон папира са тачком, итд. Шаблон обложеног папира има украсе тема за Ноћ вештица, а исто тако, стил других шаблона обухвата корисникове пажња.

Дигитални планер за 2022

Можете преузети Дигитални планер за 2022 бесплатно из Амазон Киндле продавнице на мрежи. Они препоручују корисницима да изаберу „Дугме само за читање“🅱 за рад са везама. Овај шаблон одговара свакодневној употреби, заказивању, афирмацијама, захвалности, здравственом планирању, праћењу вежбања, праћењу оброка, циљевима, финансијама и циљевима.

Планирајте свој дан ефикасније са њиховим добро организованим календарима за прикладно управљање временом и користите дневне радне листове да унапред планирате свој дан. Ово је веома потребан шаблон ако имате обичај да одуговлачите и не можете да се носите са оптерећењем.

Они такође имају планере пројеката📅 који помажу да сами доделе задатак и знају оквирно време завршетка посла. Ови шаблони минимизирају нивое стреса, а ако им посветите неколико минута, успешно ће вам олакшати живот.

Принтсбери

Принтсбери је комплетна онлајн продавница за куповину шаблона, планера, картица и позивница. Имају дугу листу онлајн производа компатибилних са ГоодНотес, Нотесхелф, Нотабилити и другим апликацијама, док бесплатни програми нису доступни на веб локацији.

Постоји више шаблона за свеске и планера за одржавање листа обавеза, циљева, продуктивности, живота, буџета, здравља👨‍⚕, фитнеса и оброка, као и ученици и наставници могу да их користе за организовање задатака. Такође нуде ексклузивне картице и позивнице за одређене догађаје.

У зависности од ваших захтева за дигитално планирање распореда на ГоодНотес-у, можете прегледати многе дате структуре папирних шаблона. Предлошци су прилично јефтини уз укључивање атрактивних карактеристика и шара боја.

  Бесплатне услуге провере прошлости: да ли треба да их користите?

Пратите своје приходе, намирнице и веллнесс, управљајте распоредом венчања или седења у разреду или планирајте свој дневни, недељни и месечни посао помоћу ових тамних и светлих шаблона тема.

ДесигнБундлес.нет

Дизајн пакети је композитни онлајн портал за висококвалитетне ресурсе за дизајн и нуди креативне дизајне по премиум и приступачној цени. Веб локација приказује прелепе дизајне за планере и шаблоне који имају атрактивне фонтове, боје, графику и уметност и занате.

Компанија нуди искључиво посвећене понуде независним занатлијама и компанијама које траже јединствена дизајнерска средства у онлајн продавницама. Доступни су и бесплатни ресурси за дизајн, а лиценце за креирање дизајна се дају по кориснику уместо да се уређај закључава.

Панел приказује многе дигиталне дизајне, укључујући шаблоне, занатске моделе, Цанва шаблоне, графички напредне логотипе, векторе, визит карте и још много тога.

Дигитални производи за ГоофНотес укључују планере за часописе, налепнице, шаблоне за наставнике, планер за љубитеље књига, итд. Ови дигитални производи су естетски дизајнирани са умирујућим избором боја и садрже све потребне параметре за бележење података.

На пример, Помодоро шаблон има засебне ПДФ формате за планирање и праћење догађаја. Добијате упутства за бележење идеја, додељивање посла у оквиру од 25 минута и планирање целог дана за ефикасан резултат.

Вритерес

Вритерес је шпанска веб локација посвећена креаторима дигиталног садржаја и пружа информације заједно са ревизорским извештајима за истакнуте канале друштвених медија. Они такође помажу почетницима у покретању УГЦ-а или садржаја који генерише корисник.

Имају онлајн продавницу и нуде више производа, који укључују шаблоне за ГоодНотес, Медиа Кит, Социал-Медиа, Цанва, Нотион, Лигхтроом унапред подешене поставке за фотографије🤳 и Инстаграм Хигхлигхтс.

Можете да користите листу обавеза да додате подсетнике, доделите приоритете и одмах означите завршене задатке док планирате следећи пост и пратите постигнуте циљеве.

Поред тога, можете користити дванаест појединачних пројектних простора алата за лични развој. Напишите циљеве као што су фитнес, финансије, начин живота или продуктивност и анализирајте напредак. Са хиљадама хиперлинкова, можете да истражите странице које копирате или да их избришете у било ком тренутку.

Ровеск

Ровеск је сајт за блоговање где писац и власник, Крис Роув, говори о филмовима, личним идејама и професијама. Он даје своје личне ставове о флексибилности коришћења апликације ГоодНотес са Аппле Пенцил✏ на иПад-у.

Писац контекстуално указује на недостатке доступних шаблона у апликацији, које сматра мање корисним. Тако је представио примерно подешавање дигиталног планера🧮 који се предано комбинује са апликацијом ГоодНотес и испуњава потенцијалне захтеве.

Ево два различита скупа шаблона у тамним и светлим темама, који су доступни за бесплатно преузимање.

Многи корисници иПад-а преферирају ТхеМЕ Систем Јоурнал за постављање циљева и планирање њиховог постизања. Овај шаблон дефинише простор за описивање идеје са специфичним исходима постављеним у правилним интервалима. Валуе Даили Планнер даје слободу за дневне задатке и циљане прекретнице.

Он Планнерс

Он Планнерс има леп скуп шаблона, налепница, дигиталних планера и календара који су удобно категорисани са кратким описом њихове употребе. Са стотинама каталога приказаних на одређеним панелима, на овом порталу ћете сигурно пронаћи жељени дизајн шаблона.

  Да ли ФацеТиме не ради? 15 потенцијалних поправки које треба испробати

Њихови дизајни шаблона или планера чине компатибилност са популарним дигиталним уређајима иОС, Андроид📱, Суперноте, Боок Ноте, ремаркабле и Киндле Сцрибе. Такође нуде ГоодНотес шаблоне, планере, налепнице, позивнице, апликације за дигитални планер и штампане свеске.

Постоји више од 15 категорија шаблона за добре белешке, који су првенствено доступни бесплатно. Шта год да су ваши захтеви, можете претражити веб локацију за одговарајући шаблон. Неколико дизајна може изгледати необавезно, али су такође трезвени и лако разумљиви.

Шаблони су прилагодљиви по изгледу и употреби; у некима, можете изабрати корице и додати своје име за штампање на врху. Изаберите оријентацију пре преузимања или поставите датум и седмицу почетне тачке за планере.

Фреепик

Фреепик је популарна платформа за заједницу креатора и признати бренд међу компанијама као што су Амазон, Наса и Мицрософт. Нуде бесплатне графичке ресурсе који се састоје од најквалитетнијих слика, видео записа, шаблона, илустрација, вектора, икона, слика, шаблона за презентације, 3Д модела намештаја и опреме, макета итд.

Веб портал пружа простор за претрагу слика или шаблона за специфичне потребе. Такође можете додати филтере да бисте тражили најбоље доступне резултате. На панелу су објавили невероватне иновације; свака прича своју причу атрактивном бојом, скицом и распоредом.

Бројни су доступни формати када тражите слике предложака ГоодНотес. Компанија је добро успела да уврсти истакнуте категорије на листу. Помаже сваком појединцу који користи иПад и Аппле Пенцил да добије најкориснији планер за креирање идеја и њихово праћење без напора.

Лаки шаблон

Као што име каже, Лаки шаблон веб локација се фокусира на дизајне и формате шаблона. Они верују у минимизирање стреса док све одржавају организовано помоћу својих шаблона лаких за коришћење. Можете их користити у компатибилним апликацијама за прављење белешки као што су ГоодНотес, Нотабилити и Гоогле табеле.

Постоје постови на блогу који објашњавају сложеност праћења плана и како наменски шаблон може олакшати метод. Можете да истражите сајт да бисте купили планере продуктивности и финансијске трагаче које ћете инсталирати на своје Гоогле табеле📜.

Они пружају неке од најелегантнијих дизајна ГоодНотес шаблона. Погледајте изгледе планирања буџета, вођења дневника и дигиталних бележница са хиперлинковима, заједно са неколико додатака као што су корице, налепнице за белешке у колонама и уметци страница за слике. Они не воле да дају бесплатне производе, иако можете преузети демо верзију.

Ови ГоодНотес шаблони имају више избора комбинација боја на насловницама и позадинама са активацијом светлог и тамног режима.

Закључак

Апликација ГоодНотес је сјајно место за бележење задатака, идеја, планова, пројеката, листа за куповину, финансијских трансакција💸 и још много тога. Пружа независност од куцања на тастатури, а ипак организује руком написане информације уз могућност препознавања путем ОЦР-а.

Апликација има неколико подразумеваних шаблона, док инсталирање унапред дизајнираног шаблона са веб локације треће стране може ефикасно олакшати процес писања белешки📒. Навели смо најбоље портале веб сајтова који пружају ексклузивне дизајне ГоодНотес шаблона.

Веб локације као што су Принтсбери, фреепик или Десигн Бундле продају многе важеће формате за белешке и планере. Постоје сајтови као што су Он Планнерс и Иааипланнерс који такође пружају бесплатна преузимања⬇. Такође можете прегледати друге наведене веб портале за различите скупове ГоодНотес шаблона.

Такође можете истражити најбоље шаблоне за стратешко планирање.