10 најбољих ловачких игара да доживите узбуђење јурњаве

Желите да поново проживите ту забаву лова у дивљим шумама? Омогућимо то уз помоћ најбољих Игара лова.

Лов је популаран спорт који се виђао и слушао од давнина. Којој год регији припадали, свака шума има уточиште за дивље животиње и приче о лову. Било због хране или забаве, људи путују на разна дивља места широм света да осмисле храбру причу и убију.

Међутим, не можемо бити довољно храбри да одемо у шуму, јуримо животиње, гађамо их и добијемо ново убиство. Али 21. век је омогућио бројне немогуће ствари уз помоћ технологије.

Сходно томе, видео игре вам омогућавају да искусите узбуђење лова и јурњаве. Дакле, хајде данас да разговарамо о неким од најбољих ловачких игара које заслужују место у вашој библиотеци игара.

Шта су игре лова?

Лов је типичан спорт у којем људи одлазе у шуме и јуре дивље животиње да их убију из одређених разлога. У давна времена, разлог за лов на дивље животиње био је ограничен на храну и самоодбрану. Са еволуцијом света, људи су почели да лове животиње ради забаве, меса, меса, зуба и још много тога.

Међутим, сада су закони строги. Али још увек можете доживети узбуђење јурњаве у овој ери тако што ћете седети на свом удобном месту кроз игре лова. Ове игре су посебно дизајниране са причом и заплетом где играч одлази на разна дивља места да лови дивље животиње и заврши мисије у замену за награде. Висока резолуција и графика чине игре реалистичнијим и занимљивијим.

Зашто су стратегија и планирање неопходни у ловачким играма?

Већ бисте знали да лов није лак. Ловац треба да се суочи са неколико техничких, физичких и еколошких изазова да би извршио једно успешно убиство. Штавише, пре него што направи стратегију лова на животињу, ловац прво направи сигуран план за свој опстанак као у играма преживљавања.

Игре лова су засноване на стварности, тако да програмери додају разне изазове за играче. Ови изазови чине игру реалистичнијом и држе играча на ивици свог места.

Игре лова вас воде на обилазак реализма, где ваше одлуке у потпуности утичу на заплет игре. Играч треба да уходи, прогања и брани се у складу са ситуацијом и реакцијом животиња.

Иако је већина жанрова ловачких игара акциона игра улога, оне се и даље тумаче са неколико стратегија и тактика у реалном времену. Због тога, играч мора да прати игру и да има добро присуство ума да би напредовао.

Игре лова су најбоље за играче који више воле акцију него причу. Ако сте један од њих или желите да испробате игре лова, хајде да пређемо на листу.

Биг Буцк Хунтер

Ово је једна од најпопуларнијих и препоручених видео игара са темом лова – Биг Буцк Хунтер. Као што име сугерише, играч мора да пуца у покретне новце без пуцања у срну или женку.

Почетно издање почетне серије Биг Буцк Хунтер-а објављено је у децембру 2000. године, а недавно издање Биг Буцк Ворлд представљено је публици у новембру 2010. Ова серија има до 7 игара за бескрајну забаву и узбуђење.

  Шта је Самсунг режим вожње?

Инспирисана Дуцк Хунт-ом, главни циљ велике игре Буцк Хунтер је да пуца у мушке животиње док трче преко екрана. Сваки круг ове јурњаве и узбуђења завршава се када играч убије било коју женку.

Играч добија поене на сваком успешном ударцу, одређене на основу удаљености, тежине и прецизности. Биг Буцк Хунтер нуди различите државе са разним животињама попут антилопа и лоса. Биг Буцк Хунтер је забавна игра која је погодна за играње са породицом и пријатељима.

Издање – децембар 2000

Жанр – Аркада

Програмер/Издавач – Инцредибле Тецхнологиес

Платформе – ПЦ, ПС4, Нинтендо Свитцх и Ксбок Оне

Хунтинг Симулатор

Хунтинг Симулатор је импресивна игра која нуди играчима сате и сате играња у дивљини. Ова игра је пожељнија за вас ако желите да уживате у дугом викенду са својим пријатељима. Симулатор лова такође укључује режим за више играча.

Хунтинг Симулатор је развијен коришћењем четири нестварна мотора – што га чини разноврснијим и лакшим за коришћење. Штавише, игра представља до 12 различитих региона заснованих на природним ловним подручјима као што су језера и бореалне шуме Алберте, сушне равнице Тексаса, тундра и шуме Аљаске и још много тога.

Ако игра нуди различите регионе, како би могли пропустити понуду различитих животињских врста? Стога, симулатор лова представља више од 37 врста животиња и преко 100 мисија које треба завршити.

Симулатор лова пружа најбоље искуство лова, са 17 комада ватреног оружја, разним режимима игара и још много тога. Програмери су обратили пажњу на графику и корисничко искуство. Ово је једина игра у жанру лова која вам омогућава да користите дронове за истраживање околине.

Издање – јун 2017

Жанр – Лов, Симулација

Програмер/Издавач – Нацон

Платформе – Виндовс, Нинтендо Свитцх и ПС4

Монстер Хунтер Ворлд: Ицеборне

Лов на животиње је забаван, али шта ако можете да доживите и лов на јединствена дивља створења и чудовишта? Монстер Хунтер Ворлд: Ицеборне је игра која се врти око ове теме пружајући изванредно искуство.

У овој акционој игри улога, играч добија контролу над ликом који је креирао играч који путује у нови свет пун чудовишта. Даље, играчу је додељено да убије или ухвати ова џиновска чудовишта у арктичком екосистему по имену Хоарфрост.

Игра се игра у перспективи трећег лица са неколико изазова и узбуђења. Играч почиње игре са ограниченим оружјем, али касније може надоградити опрему док напредује на новим нивоима или као награду убијањем или хватањем чудовишта.

Игра нуди неколико места за путовање и стварање новог света, што је чини изазовном и дуготрајном. Можете уживати у овој игри сами или са својим пријатељем у режиму за више играча.

Издање – септембар 2019

Жанр – Акционо играње улога

Програмер/Издавач – Цапцом

Платформе – ПС4, Ксбок Оне и Виндовс

Ред Деад Редемптион 2

Ред Деад Редемптион 2 је трећи унос у серији Ред Деад и претходна игра Ред Деад Редемптион. Прича игре је измишљена репрезентација Сједињених Држава из 1899.

Играч контролише одметника Артура Моргана, који мора да заврши мисије и да се носи са опадањем Дивљег запада док преживљава против владиних снага, ривалских банди и других противника.

  Ултимативни водич за коришћење алата за праћење цена

Ред Деад Редемптион 2 садржи неколико пејзажа, путника, разбојника, дивљих животиња и урбаних насеља. Елементи играња укључују пуцњаве, пљачке, лов, јахање и још много тога. Такође, примарни превоз у игри је коњ.

Ред Деад Редемптион 2 може вам пружити савршено искуство Робина Худа, који може кршити законе широм града, али увек за добар циљ. Примарни циљ играча је да одржи части лика кроз исправне моралне одлуке и дела.

Издање – октобар 2018

Жанр – Акционо играње улога

Програмер/Издавач – Роцкстар Гамес

Платформе – ПС4, Ксбок Оне, Виндовс и Стадиа

Тхе Хунтер Цлассиц

Хунтер Цлассиц се сматра једном од најреалистичнијих ловачких игара икада створених. Ова игра вам омогућава да доживите узбуђење лова у огромном окружењу отвореног света. Еколошка графика ове игре креће се од пусте аустралијске дивљине до пејзажа аустријских Алпа.

Хунтер Цлассиц је први пут објављен 2009. године и непрекидно ажурира све своје елементе, укључујући оружје, врсте и окружење, објављује нове платформе и још много тога. Кроз ову игру, играч може да истражује 12 огромних окружења док лови до 45 врста попут бизона, лоса, црвеног јелена, дивље свиње и још много тога.

Што се тиче игре, игра нуди неколико изазова играчу. Поред тога, играч се може добро забављати са опсежним онлајн функцијама игре тако што ће учествовати у такмичењима, испуњавањем мисија, пењањем на ранг листе итд.

У Хунтер Цлассицу можете уживати соло и са пријатељима, јер можете да се удружите са до 7 пријатеља да бисте уживали у овој узбудљивој игри. Поред свега овога, други атрактиван елемент ове игре је оружје. Ловац дозвољава играчу да користи неколико оружја, од самострела до пиштоља, да убере плен.

Издање – 2009

Жанр – Акција-авантура

Програмер/Издавач – Аваланцхе Студиос

Платформе – Стеам

тхеХунтер: Цалл оф тхе Вилд

тхеХунтер: Цалл оф тхе Вилд је ловачка игра у атмосферском отвореном свету. Најатрактивнија тачка ове игре је њена графика и детаљно окружење. Штавише, програмери посвећују изузетну пажњу звуку у позадини за најбоље аутентично искуство.

Игра је у потпуности осмишљена на основу стварног понашања животиња. Кроз ову игру можете искусити живот ловца. Играч мора да лови плен исто као што су то радили и древни ловци, тј. морате да анализирате и научите о понашању животиња да бисте их прогонили.

тхеХунтер: Цалл оф Вилд вас чини делом игре, где морате да преживите и да ловите дивље животиње користећи пушке и лукове. Штавише, играч такође треба да заврши изазове у игри и догађаје лова. Такође можете да се удружите са до 8 пријатеља за више забаве.

Издање – фебруар 2017

Жанр – симулација

Програмер/Издавач – Екпансиве Ворлдс

Платформе – Виндовс, ПС4 и Ксбок Оне

Лов: Обрачун

Хунт: Сховдовн је пуцачина из првог лица са иновативном стратегијом. Има два режима игре – један је ловац на главе, а други је режим брзе игре. Игра није ограничена само на лов, већ укључује и загонетке и мистерије.

Ловац на главе је најинтерактивнији и најизазовнији режим у овој игри. Корисник добија контролу над ловцем на главе који мора да преживи и убије митско чудовиште да би преузео награду и стигао до тачке извлачења.

Док је са друге стране, „Куицкплаи“ је баттле роиале мод и потпуно сличан свом називу, односно брз и релативно лак. Овај режим траје 15 минута, у којем играч има задатак да пронађе извор енергије у датој мапи док одбија непријатељске нападе.

  Како променити подразумевану фасциклу са обележивачима у Фирефоку

Издање – мај 2019

Жанр – пуцачина из првог лица

Програмер/Издавач – Цритек

Платформе – Виндовс, ПС4 и Ксбок Оне

Хунтинг Унлимитед 2010

Хунтинг Унлимитед 2010 је брза ловачка игра у распону од Северне Америке, Канаде и Баварске шуме. Игра нуди два режима под називом приступачан режим лова и режим изазова. Оба режима долазе са јединственим концептима и забавом.

Приступачан режим лова вас доводи у окружење са разним пленом. Док са друге стране, изазовни режим чини игру узбудљивијом и забавнијом кроз различите задатке. Игра вам омогућава да путујете и лоцирате животиње кроз возила и мапе.

Међутим, такође можете трчати за реалнијим искуством. Игра има неколико животиња, као што су јелени, лосови, медведи, лавови, слонови, итд., за лов. Можда вам се свиђа графика, а можда и не, али ће вам се свидети игра Хунтинг Унлимитед.

Издање – јул 2009

Жанр – симулација

Програмер/Издавач – Зиггурат

Платформе – Стеам

Прехисториц Хунт

Као што само име каже, Прехисториц Хунт је ловачка игра која вас враћа у давна времена – у доба диносауруса. Узбудљиво, зар не? Штавише, игра и графика игре чине је узбудљивијом и аутентичнијом.

Игра вас води на огромно острво насељено неколико врста диносауруса. Терен овог појединачног острва варира од планинских литица до густих шума и отворених равница како би понудио боље искуство лова.

Међутим, играч може да игра ову игру соло или са пријатељима, пошто ова игра има опцију за више играча. Поред преживљавања и лова на диносаурусе, играч мора да изврши и ловачке задатке. Ови задаци ће додатно помоћи играчу да добије награде за нову опрему и лов на нова места.

Прехисториц Хунт нуди играчима више опција за оружје, од традиционалног ватреног оружја до средстава за смирење. Игра се састоји од ужасних диносауруса месождера који могу да јуре играча.

Издање – децембар 2020

Жанр – Акција-авантура

Програмер/Издавач – Антипрото Студиос

Платформе – Стеам

Шума

Тхе Форест је видео игра хорор преживљавања са јединственом и занимљивом причом која вас може оставити одушевљеним и са заустављеним дахом до краја. Карактеристике у окружењу отвореног света играју се из перспективе првог лица.

Игра не укључује ниједан скуп мисија или задатака. Уместо тога, заплет игре је заснован на стратегији у реалном времену и одлукама играча за опстанак док се оствари примарни циљ.

Долазећи до игре, играч Ерик ЛеБлан одлази на шумовито полуострво у потрази за својим сином Тиммијем након пада авиона. Играч мора да преживи у овој ужасној шуми стварајући склониште, оружје и другу потребну опрему за преживљавање.

Оно што ову игру доводи на нашу листу је да су непријатељска створења у шуми канибалистичка чудовишта. Ова чудовишта живе у селима и постају агресивнија ноћу. Играч треба да се бори против ових чудовишта док лови животиње, ствара склоништа и замке, итд. Међутим, играчу се такође даје водич за преживљавање као помоћ.

Издање – новембар 2018

Жанр – Хорор за преживљавање

Програмер/Издавач – Енднигхт Гамес

Платформе – ПС4 и Стеам

Суштина

До краја чланка, приметили бисте да игре лова нису ограничене само на животиње. Програмери имају много више да вам понуде. Од лова на животиње до истраживања и преживљавања чудовишта и диносауруса, можете уживати у узбуђењу јурњаве у овој модерној ери кроз игре лова.

Такође можете истражити неке најбоље мафијашке игре са најбољим мисијама и споредним мисијама.