10 најбољих платформи за искуство запослених за позитивно радно место

Ставите концепте управљања радном снагом као што су ангажовање запослених, задржавање запослених, искуство запослених, позитивно радно окружење и продуктивност запослених у стварну употребу користећи ове најбоље платформе за искуство запослених данас!

Ако се озбиљно бавите својим послом и тражите дугорочно постојање на тржишту, морате ангажовати посвећене запослене, извођаче и слободњаке. Ангажовање врхунских талената и њихово усклађивање са стратегијом раста вашег предузећа кошта много улагања.

Увек постоје елементи који могу да погоршају окружење на радном месту, искуство запослених, задовољство запослених итд. Дакле, улагање у радну снагу је ризична ствар осим ако нисте поставили стратегију управљања искуством запослених која функционише.

Међутим, платформе за искуство запослених су ту да спасу дан. Ево кратке листе најбољих са детаљнијим прегледом у чланку испод. Читајте даље👀да бисте изградили завидно радно место!

Значајне карактеристике производаВоркТангоНаграде, признања, анкете, аналитика за ангажовање.МотивностСлави прекретнице запослених, награде и анкете за врхунске таленте.ЛеапсомеСве-у-једном платформа за перформансе, ангажовање и учење.СалесфорцеМобилни-веб комбинација за ХР-ИТ процесе, самоуслужна АИ.Цултуре АмпАлати за ангажовање, перформансе и увид у развој.БлинкПлатформа усмерена на мобилне уређаје, јасни циљеви, комуникациони центар.Радни данНаучни модули, аналитика за холистичке запослене екп.Куалтрицс КСМАутоматизоване повратне информације, аналитика, анализа унакрсног искуства.РаидиантМотивација запослених, здрава конкуренција, награде.ЦоолеафПулс анкете, занимљиви програми и подстицаји за признање.

Шта је искуство запослених?

Искуство запослених је концепт управљања људским ресурсима (ХР) и организационим. Пословни лидери и менаџери људских ресурса ослањају се на овај концепт како би радно место учинили пријатним за запослене и извођаче.

Пријатан на начин да се запослени осећа срећним што долази на посао на време; они посвећују своје вештине да би били бољи за посао и осећају се као суштински део тога.

Последњи пут када је ваше предузеће спонзорисало рођенданску торту🎂 за рођендан запосленог или делило сјајне поклоне врхунским перформансама, за боље искуство и ангажовање запослених.

Постојеће особље које је љубазно према новим столарима, ХР који вас води по канцеларији на дан увођења, итд., такође су део искуства запослених.

Шта је платформа за искуство запослених?

Платформа за искуство запослених је дигитални алат који замењује потребу да цео ХР тим само брине о искуству запослених и активностима ангажовања, буџетима, политикама, стратегијама итд. Такође омогућава управљање истим за удаљене запослене који ретко долазе у на радном месту, али треба и да се осећате укљученим!

Стандардна апликација за искуство запослених би понудила технологије и комуникацијске медије као што су следећи за повећање ангажовања између предузећа и његових људи:

 • Анкете, анкете, повратне информације итд.
 • Календар годишњица за објављивање рођендана, достигнућа, годишњица итд.
 • Друштвени зид за пословање и запослене да разговарају једни с другима путем најава и коментара.
 • Награде и признања
 • Функције управљања добробити запослених.
 • Нови алати за запошљавање.
 • Системи наручивања и одобравања канцеларијског материјала и тако даље.

Таква дигитална платформа вам помаже аутоматизацијом и поједностављивањем већине задатака управљања искуством запослених и ангажовањем. Више нећете видети руководиоце за људске ресурсе како паузирају важне састанке људских ресурса и трче по канцеларији и надгледају искуство запослених.

Све у вези управљања искуством запослених биће могуће једним кликом на дугме, дигиталним одобравањем буџета и даљинском ревизијом активности. Да не спомињемо, такви алати такође нуде аналитику података и увиде тако да можете континуирано побољшавати своје стратегије ангажовања запослених.

  Како користити ГПС без интернета

Предности управљања искуством запослених

Ево како вам помаже ефикасан систем управљања искуством запослених:

 • Ваши запослени и уговарачи постају задовољни вашом политиком и понашањем.
 • Предузећа могу лако задржати врхунске и искусне таленте тако што ће превазићи тржишну конкуренцију за саботирање талената нудећи повећање плата, боље бенефиције, акције итд.
 • Ваша радна снага се осећа срећно што долази на посао, продуктивно ради током целог дана и чини радно место инклузивним за све.
 • Новозапослени се не осећају изоловано.
 • Постаје приступачно и лако организовати награде и догађаје признања без губљења сати продуктивности.

Занимљиво је да најуспешније компаније проналазе своје следеће извршне директоре кроз интерни развој каријере.

Обавезне карактеристике платформе за искуство запослених

#1. Алат за продају карата

Обједињује различите канале комуникације у јединствену платформу, поједностављујући управљање улазницама. Ово омогућава запосленима да без напора прате и решавају долазне захтеве. Прилагођавање жељеним методама комуникације побољшава искуство запослених. Често је доступна аутоматизација за рутирање тикета и додељивање агента.

#2. Самопослуживање и АИ

Ова функција користи машинско учење и обраду природног језика. Алати за вештачку интелигенцију решавају упите запослених, са чет-ботовима који учествују у разговорима налик људима, дајући одговоре или усмеравајући запослене до релевантних чланака базе знања. Доступна 24 сата дневно, 7 дана у недељи, самоуслужна вештачка интелигенција смањује потребе за особљем и еволуира кроз интеракције ради веће ефикасности.

#3. Аутоматизовани токови посла

Токови рада на платформама за искуство запослених поједностављују замршене процесе и елиминишу сувишност, олакшавајући несметано управљање искуством запослених. Централизована чворишта омогућавају брз приступ информацијама, појачан тренутним порукама и дељеним календарима. Аутоматизација обезбеђује униформност у задацима као што су ПТО захтеви и евалуације перформанси.

#4. Извештавање и аналитика

Анализа података и визуелизација нуде предузећима проницљиво разумевање података изведено. Ови увиди обухватају учинак, напредак у циљу запослених, ангажовање путем анкета и повратних информација, као и анализу расположења. Извештаји подржавају информисано доношење одлука.

#5. Апликације и интеграције

Интеграције поједностављују операције усклађивањем система. Платформе се интегришу са апликацијама као што су софтвер за анкетирање и алати за перформансе, повећавајући функционалност.

Сада у наставку пронађите најбоље софтверске апликације за искуство запослених које можете користити да поједноставите процес:

ВоркТанго

Са порастом удаљених и хибридних тимова, може постати изазов задржати тимове инспирисаним и мотивисаним. ВоркТанго је холистичка платформа за искуство запослених која вам помаже да задржите своје запослене држећи их ангажованим и инспиришући их кроз награде и признања.

Нуди вам низ корисних функција, укључујући:

 • Платформа лака за коришћење са свим могућностима за побољшање искуства запослених
 • Јавно и приватно признање за достојне запослене
 • Глобални механизам за награђивање са поклонима као што су поклон картице, роба и донације
 • Аутоматизоване прославе прекретница као што су рођендани и годишњице рада
 • Прилагодљиве анкете за цео животни циклус запослених
 • Предиктивна аналитика за лидере са препорученим акцијама
 • Осећај у реалном времену и теме из коментара запослених
 • 1:1 дискусија запослених, повратне информације и постављање циљева

Такође можете да користите АПИ овог софтвера или да га интегришете са алаткама за сарадњу као што су Оутлоок, МС Теамс, Слацк, итд. Штавише, искористите потенцијал ВоркТанго анкете запослених за аутентичне повратне информације.

Мотивност

Када је у питању задржавање врхунских талената у свом тиму кроз најбоље искуство запослених, Мотивност је ваша опција. Помаже вам да важне тренутке ваших запослених учините незаборавним у свим фазама њихове каријере.

  Како пренети податке/датотеке на иПхоне и иПад без иТунес-а

Ово су главне карактеристике овог решења:

 • Изградња здраве заједнице која остаје повезана унутар и ван канцеларије
 • Омогућавање менаџерима да створе праве навике за побољшање искуства запослених
 • Нудите награде својим запосленима да препознају њихов допринос послу
 • Олакшава анкете ради прикупљања увида у расположење и искуство запослених
 • Тестови личности да би се избегла погрешна комуникација и побољшала сарадња

Мотивност вам такође помаже да идентификујете приоритете ваших запослених и боље их водите када обављају активности са великим утицајем.

Леапсоме

Леапсоме помаже у побољшању ангажовања запослених са својим интелигентним решењем за омогућавање људи. Пошто одржава ваш тим продуктивним и ангажованим, моћи ћете да изградите организацију високих перформанси.

Главне карактеристике ове платформе су:

 • Свеобухватна платформа за управљање перформансама, ангажовањем запослених, ОКР-овима и учењем
 • Подршка за добробит вашег тима за појачано ангажовање и стварање осећаја припадности
 • Нуди неопходне алате менаџерима за ефикасно вођење тима
 • Анкете о ангажовању запослених за прикупљање моћних увида у пулс компаније
 • Тренутне и вредне повратне информације запослених за бољи раст и учинак
 • Перформансе, агилан пројекат, анонимни и прегледи од 360°
 • Оптимизовани процеси за компензацију, унапређење и награде
 • Подршка за интеграцију за ХРИС, Слацк, Теамс, Цалендар, Јира и друге постојеће алате

На Леапсоме-у су доступни и уграђени шаблони и контролне табле које олакшавају мерење искуства запослених.

Салесфорце

СалесфорцеИскуство запослених пружа вам комбинацију мобилне апликације и веб апликације за услугу и продуктивност запослених. Решење вам помаже да ХР и ИТ процесе за нове и постојеће запослене учините лакшим него икад.

Кредит за слику: Искуство запослених у Салесфорцеу

Остале истакнуте карактеристике које можете очекивати су следеће:

 • Развијте и додијелите запосленима радне просторе и контролне табле како би се осјећали да контролишу своја професионална путовања
 • Користите алатке са ниским кодом да бисте прилагодили радне просторе и контролне табле средствима вашег бренда
 • Самоуслужни ћаскања на бази вештачке интелигенције одговарају на сва уобичајена питања и такође нуде предлоге
 • Организовани и поједностављени захтеви за услуге и карте
 • Кадрови и менаџери могу брже да решавају проблеме уз помоћ вештачке интелигенције
 • Салесфорце платформа за искуство запослених аутоматизује ХР радне токове, управљање улазницама за људске ресурсе итд.
 • Алат се интегрише са већином ИТ и ХР решења

Да не спомињемо, све одговоре на уобичајена питања запослених можете ставити на дохват руке путем мобилних и веб апликација.

Цултуре Амп

Цултуре Амп пружа организацијама све основне алате за ангажовање запослених, учинак и развој на једном месту. Овде ћете такође добити увиде потребне за развој културе која дефинише категорије са искуством запослених светске класе.

Главне карактеристике ове платформе су:

 • Помаже вам да чујете и разумете своје запослене за боље одлуке и неопходне организационе промене
 • Повратне информације у било ком тренутку, прегледи усмерени на развој и праћење циљева за изградњу тимова са високим учинком
 • Циљеви раста који се могу пратити за континуирани развој и задржавање запослених

Користећи Цултуре Амп, организације могу да прикупљају повратне информације из више извора (себе, колеге, менаџери) да би добиле тачан поглед на запосленог.

Блинк је платформа за ангажовање и искуство запослених усмерена на мобилне уређаје за предузећа било које величине и индустрије.

У наставку пронађите његове значајне карактеристике на компактној листи:

 • Помаже вам да дефинишете јасне и оствариве СМАРТ циљеве
 • Такође, Блинк уклања уска грла и баријере између комуникације запослених и послодавца
 • Можете да ставите листу канцеларијског материјала у апликацију Блинк тако да запослени могу лако да пронађу оно што им је потребно за бољи рад
 • Страница са саопштењима компаније за састанке, ажурирања политика итд.
 • Запослени могу да креирају сопствене канале и групе за ћаскање за бољу комуникацију
  5 поузданих ЕкпрессионЕнгине хостинга за ваше пословање на мрежи

Будући да је мобилан, алат вам омогућава да имплементирате уобичајену и приступачну стратегију искуства људи за запослене на првој линији, теренске, на лицу места и удаљене запослене, извођаче радова и слободњаке.

Радни дан

Радни данСистем управљања искуством људи чини да се запослени осећају лично одговорним за своје дужности и постаје продуктивнији да служе заједничкој стратегији раста компаније.

Цео систем има три научно подељена модула, као што су Слушај, Делуј и Анализирај. Ови модули заузврат имају друге алате који нуде свеобухватно решење за искуство запослених, а то су:

 • Воркдаи Пеакон Емплоиее Воице као део алата за слушање
 • Алати где ви и ваши запослени можете да комуницирате и делујете: Воркдаи Хоме, Воркдаи Хелп и Воркдаи Јоурнеис
 • Алати за анализу података за анализу прикупљених података користећи ХЦМ, фондацију за вештине, алате за анализу људи, помоћ и аналитику путовања итд.

Стога је то једна од најнаучнијих, најсложенијих и најуспешнијих платформи за искуство запослених коју икада можете добити.

Куалтрицс КСМ

Куалтрицс КСМ фор Пеопле Теамс вам помаже да поставите праву стратегију за креирање, импровизацију и испоруку искустава запослених на различитим нивоима.

Користећи аутоматизацију прикупљања и анализе података и вештачку интелигенцију, помаже вам да слушате сваког запосленог путем различитих канала као што су анкете, анкете и коментари. Дакле, остајете у току да ли се међу радном снагом појављује било какво негативно расположење и одмах се позабавите тим. Остале главне карактеристике које платформа нуди су:

 • Управљање искуством кандидата
 • Евалуација курса
 • Управљање искуством уласка
 • Анализирање корисничког искуства и искуства запослених раме уз раме

Ту је и контролна табла менаџера која даје бројчане податке о ангажовању, укључености, намери да остане, очекивањима и благостању из птичје перспективе.

Раидиант

Раидиант помаже вам да мотивишете и ангажујете своје запослене како би се они ефикасно суочили са вашим клијентима и клијентима. Овај алат за ангажовање запослених омогућава вам да успоставите здраву конкуренцију међу запосленима и награђујете најбоље извођаче.

Неке од његових других карактеристика које вреди поменути су:

 • Одржавајте благовремену, отворену и јасну комуникацију са својим првим и позадинским запосленима помоћу канцеларијских натписа
 • Обезбедите честа ажурирања путем мобилних апликација и веб локација о предстојећем такмичењу за најбоље продајне агенте, најбоље агенте за корисничку подршку и упозорења о здрављу и безбедности
 • Он игра интерна такмичења и такмичења и чини ствари транспарентним како би се избегла пристрасност
 • Апликација за тржиште на мрежи где запослени могу да троше бодове признања за награде

Уз Раидиант, ваши запослени осећају ревност у себи да се похвале својим најбољим учинком и буду најбољи запослени у недељи, месецу и тако даље.

Цоолеаф

Цоолеаф користи вашем пословању тако што ће се запослени чути и препознати њихов допринос. Ово решење може да извуче најбоље из вашег тима и учини их задовољним занимљивим програмима и интуитивном технологијом препознавања.

Истакнуте карактеристике софтвера укључују:

 • Пулсне анкете за прикупљање тренутних повратних информација запослених
 • Смешни и занимљиви програми за запослене који циљају учење запослених и ДЕИ
 • Програм тимског признања за прославу животних догађаја, годишњица рада, тимских достигнућа итд.
 • Подстицаји за учинак запослених као што су поклон картице и брендирана роба за постизање значајних радних циљева
 • Контролна табла и алатка за извештавање за мерење статистике расположења и ангажовања

Такође можете да интегришете Цоолеаф са другим алатима које ваша компанија користи, као што су Слацк, МС Теамс, Запиер, Салесфорце, Зендеск, итд., да бисте централизовали своје искуство запослених.

Закључак

У дигиталном добу, ретко постоји алтернатива софтверу за најбоље искуство запослених за управљање ангажовањем запослених и извођача.

Ако мислите да ваша радна снага може да ради боље ако можете да направите позитивно радно окружење, испробајте било који од алата поменутих у овом чланку.

Следеће, погледајте ове најбоље ХР цхат ботове за побољшано ангажовање запослених.