7 најбољих апликација за прављење белешки за приступ белешкама на било ком уређају

Прављење белешки је одличан начин да останете организовани у свом послу и личном животу. Међутим, може бити рестриктивно када сте ограничени на само један уређај. Уместо да се ослањате на један уређај за чување вредних информација, овај чланак ће покрити неке од најбољих апликација за узимање белешки за синхронизацију белешки на више уређаја.

Коришћење аутоматске синхронизације даје вам слободу да правите белешке и уносите измене где год да се налазите. Ево неких од најбољих апликација за прављење белешки за приступ белешкама на било ком уређају.

1. Еверноте

Еверноте је свеобухватна алатка за узимање белешки која се истиче у свакој области. Апликација нуди уредну структуру складиштења са бележницама, гомилама и ознакама како би ваше белешке биле организоване. Еверноте такође нуди алат за скицирање што га чини одличном апликацијом за цртање за Виндовс и мацОС.

Поред апликације за десктоп рачунаре, Еверноте нуди моћну мобилну апликацију, тако да можете да носите белешке где год да се налазите. На мобилном уређају можете приступити свим алатима за уређивање који се налазе у апликацији за десктоп рачунаре, као и функцији скенирања за отпремање руком писаних белешки.

Шаблони су значајна функција која штеди време. Користећи шаблоне, можете одмах да креирате листу обавеза, страницу са белешкама са састанка, план пројекта и низ других докумената. Можете да синхронизујете белешке на два уређаја на бесплатном плану (као што су мобилни и рачунар). Ако размишљате о надоградњи на Еверноте-ов плаћени план, можете да синхронизујете на неограниченим уређајима.

Преузмите: Еверноте за Виндовс | Мац | Андроид | иОС (Бесплатно, доступна претплата)

2. Појам

Нотион је веома омиљен за управљање личним пројектима захваљујући свом врхунском дизајну, беспрекорној организацији и флексибилним алатима за уређивање. Сада, уз Нотион АИ, можете постићи још више за бољу продуктивност.

  Како можете да повратите своје речи са налозима пријатеља 2

Нотионов уређивач заснован на блоковима је углавном одговоран за креирање система за бележење без напора. Можете слободно да премештате садржај, убацујете коментаре и повезујете две или више страница у Нотион-у. Преклопни блокови су посебан алат који вам омогућава да сакријете и прикажете текст притиском на дугме.

Ово можете користити између осталих функција за креирање различитих типова листа у Нотион-у. Најбоље од свега, сви ови алати се могу наћи у бесплатној мобилној апликацији Нотион. Можете да синхронизујете податке на неограниченим уређајима у бесплатном плану за Нотион.

Преузимање: Појам за Виндовс | Мац | Андроид | иОС (Бесплатно, доступна претплата)

3. Воркфлови

Воркфлови је бесплатна апликација за вођење белешки дизајнирана са једноставношћу и усваја високо организован приступ како би ваше идеје биле у реду. Апликација се ослања на чворове и уређивач заснован на мецима који ће вам помоћи да брже правите белешке. Структура метка вам омогућава да лако удубите у делове знања – једноставно додирните знак да бисте зумирали идеју.

Воркфлови нуди све што вам може затребати од апликације за прављење белешки, укључујући функцију листе обавеза, алатку за параграфе и алатку за огледало за копирање и синхронизацију информација на страницама. Можете лако да делите садржај тако што ћете позвати пријатеље путем е-поште или користећи скривену везу. Мултитаскинг је такође једноставан у Воркфлови-ју. Можете отворити више страница одједном и променити приказ прозора између следећих опција: То-до, Лист и Боард.

Воркфлови-јева мобилна апликација функционише идентично као и верзија за десктоп рачунаре, чинећи белешке без напора где год да се налазите. Белешке се аутоматски синхронизују и Воркфлови можете да користите ван мреже ако немате тренутни приступ интернету.

Преузимање: Воркфлови за Виндовс | Мац | Линук | Андроид | иОС (Бесплатно, доступна претплата)

4. Гоогле Кееп

Гоогле Кееп нуди забаван начин за бележење белешки и идеја у различитим форматима. Можете креирати једноставне белешке, листе обавеза, додати слике и снимати аудио све на једном месту. За ефикасну организацију, Гоогле Кееп користи ознаке, тако да можете да одвојите пословне и личне белешке.

  Одређивање садржаја је једноставно са ових 7 фантастичних алата за личну и пословну употребу

Персонализација је једна од јаких страна Гоогле Кееп-а, која пружа много креативног потенцијала. Можете да промените боју позадине сваке белешке у једнобојну или да изаберете неки од низа апстрактних дизајна. Гоогле Кееп такође нуди подсетнике, засноване на времену и локацији, тако да не морате да се ослањате на своје памћење.

Ако имате више Гоогле налога, можете да креирате одвојене радне просторе да бисте смањили неред. У мобилној апликацији или у веб верзији идите на икону свог профила у горњем десном углу да бисте променили налог. Све белешке се чувају на вашем Гоогле налогу за синхронизацију на свим уређајима.

Преузимање: Гоогле Кееп за Андроид | иОС | Веб (Бесплатно)

5. Симпленоте

Симпленоте оправдава своје име као једноставан начин за бележење белешки и бележење идеја. Апликација користи аутоматску синхронизацију уживо да би белешке биле ажуриране на свим уређајима. Можете додати неограничен број ознака у белешке и тражити белешке и ознаке користећи алатку за брзу претрагу.

Симпленоте нуди више пречица за побољшање вашег тока посла и нуди подршку за Маркдовн. Повратне везе су још једна значајна карактеристика, која вам омогућава повезивање са другим страницама у вашем радном простору. Ако треба да вратите све измене у белешке, Симпленотеов алат за историју нуди детаљан приступ праћењу свих промена направљених у било ком документу.

Не морате да напрежете очи док правите белешке — Симпленоте нуди тамни режим и режим прегледа за угодније искуство гледања. Све ово се нуди бесплатно, доступно на неограниченим уређајима.

Преузимање: Симпленоте за Виндовс | Мац | Андроид | иОС (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

6. Зохо Нотебоок

Зохо Нотебоок је свестран алат за продуктивност за ефикасно вођење белешки. Слично Еверноте-у, апликација користи бележнице као практичан метод складиштења за одвајање различитих белешки. Можете да правите белешке у више формата и увозите фотографије и видео записе. Алат за снимање гласа је одличан за вођење аудио дневника.

  ИоТ комуникациони протоколи: МКТТ наспрам ЦоАП вс ХТТП

Користећи Зохо бележницу, можете да организујете белешке како год желите. Приказ мреже и листе доступни су у свим нотебоок рачунарима. Можете да групишете картице са белешкама једноставним покретом штипања за додатни ниво организације.

Зохо Нотебоок осигурава да су све ваше белешке лако доступне. Постоји много више опција Сортирај по за бржи приступ белешкама. За мобилне кориснике, такође можете да додате пречице до бележница на почетни екран. Прилагођавање је још једна предност Зохо нотебоок-а, са више опција боја и неколико дизајна омота за свеске.

Преузимање: Зохо бележница за Андроид | иОС | Виндовс | Мац (Бесплатно, доступна претплата)

7. Нимбус Ноте

Нимбус Ноте је популарна алтернатива Нотион-у, која нуди сличне моћне функције и аутоматску синхронизацију, одржавајући ваше белешке ажурним на свим уређајима. Апликација садржи широк спектар алата за уређивање који ће вам помоћи да дизајнирате прелепе белешке. Можете да истакнете текст, промените боју текста и користите текстуалне ознаке у документу.

Као и Нотион, Нимбус Ноте користи команде као супербрз начин за генерисање садржаја. Једноставно откуцајте косу црту (/) да бисте приступили листи команди, где можете изабрати да уметнете наслове, поља за потврду, табеле и још много тога. Нимбус Ноте је недавно представио Канбан технику у свом софтверу за управљање задацима. Постоји и одељак Задаци за преглед свих задатака додатих вашим белешкама.

Преузмите: Нимбус Ноте фор Виндовс | Мац | Андроид | иОС (Бесплатно, доступна претплата)

Правите белешке било где помоћу ових моћних апликација за прављење белешки

Прављење белешки је више од писања информација једном и наде да ћете их запамтити. Прегледање белешки је неопходна вештина ако желите да задржите информације на дужи рок. Ове апликације вам дају слободу да прегледате и уређујете своје белешке било када и било где. Испробајте ове апликације за прављење белешки које се синхронизују на свим вашим уређајима за прављење белешки без напора.