7 најбољих поузданих решења за позиве за побољшање поверења и поверења клијената

Да ли желите да више ваших клијената одговара на ваше телефонске позиве? Користите поуздана решења за позивање да бисте избегли да вас оператери и корисници означавају као нежељену пошту.

Колико пута се догодило да сте позвали купца да добијете повратну информацију, а он је није преузео јер је сматрао да је нежељена пошта?

Питајте свој телефонски тим и знаћете да је било бројних оваквих инцидената. Дакле, шта би могло бити решење? Коришћење поузданог позива.

Шта је поуздано позивање?

Поуздано позивање је техника којом се примаоцу показује да позив долази из поузданог извора, по могућности из пословне компаније. Такође им говори да телефонски позив није нежељена пошта. Када се компаније одлуче за поуздана решења за позиве, могу да региструју и верификују своје бројеве телефона.

Такође, штити њихове бројеве од могућег погрешног означавања као нежељене поште. Има укупан позитиван утицај на ваше пословање повећањем стопе одговора на позиве.

Важност верификованих бројева телефона

Коришћење верификованих бројева телефона за пословне позиве је веома значајно. Пошто су вам ти бројеви потребни да бисте делили пословна ажурирања, промотивне ваучере и уносне понуде, најбоље је избегавати коришћење било каквих насумичних бројева и користити само оне проверене.

Верификација путем телефона је неопходна да бисте заштитили своју пословну репутацију од лажних активности. Преваранти често крију свој број и користе бројеве телефона других за незаконите активности. Као резултат тога, те бројеве корисници означавају као нежељену пошту. Верификовани бројеви телефона могу да вас заштите у таквим ситуацијама.

Шта је СХАКЕН/СТИР протокол и зашто је то кључно

СХАКЕН је скраћеница за Руковање потврђеним информацијама засновано на потпису користећи тоКЕН-ове, док је пуна форма СТИР-а Ревиситед Сецуре Телепхони Идентити. Заједно, СХАКЕН/СТИР је комбинација протокола за борбу против лажирања ИД-а позиваоца,

Ови протоколи раде заједно како би осигурали аутентичност позива и потврдили да се подаци о ИД-у позиваоца поклапају са стварним позиваоцем. Према ФЦЦ-у (Федерал Цоммуницатионс Цоммиссион,) сви провајдери телефонских услуга морају да користе ову услугу. Овај протокол је од виталног значаја из следећих разлога:

  • Помаже да се изгради поверење код купаца и у великој мери повећава стопу јављања на телефон.
  • Протокол СТИР/СХАКЕН штити репутацију легитимних предузећа. Додељује им висок резултат како би се осигурало да ови позиви не буду погрешно означени као нежељена пошта.
  • Он потврђује аутентичност долазних позива на број корисника и блокира нежељене нежељене позиве чак и пре него што стигне до телефона примаоца.
  • Овај протокол такође открива аутоматизоване позиве који садрже унапред снимљене поруке и означава их као потенцијално лажне позиве. Додељује им низак резултат како би их спречио да дођу до телефона корисника.
  Оригинална серија на Нетфликсу са било којег места?

Сада истражујемо нека најбоља поуздана решења за позиве која можете изабрати за ваше пословање.

Аловаре

Да ли оператер блокира ваше позиве? Витх Аловаре поуздано решење за позиве, можете се побринути да више људи одговара на ваше пословне позиве. Он имплементира СТИР/СХАКЕН и А2П 10ДЛЦ протоколе како би вам понудио прави ИД позиваоца и квачицу када их позовете.

Предузећа могу да добију верификоване бројеве телефона из овог решења тако да бројеви не изгледају сумњиво. Ово доводи до веће стопе повезивања и повећаног поверења корисника. Такође, са Аловаре-ом, компаније могу лако да се региструју за мере превенције нежељене поште као што су СТИР/СХАКЕН и А2П 10ДЛЦ како би остале усклађене.

Такође вам помаже да изградите своју репутацију и избегнете да вас корисници означе као нежељену пошту. Тако се повећава испоручивост СМС-а, а повећава се и стопа преузимања.

Твилио

Твилио нуди поуздано позивање засновано на СХАКЕН/СТИР да повећа стопу одговарања на позиве. Ово можете користити као користан алат за борбу против незаконитих роботских позива. Користите га за пријављивање бројева за гласовне позиве користећи СХАКЕН/СТИР протокол.

Уз атестирање овог протокола, сви позиви које упутите са регистрованих бројева ће се појавити са ознаком „Цаллер Верифиед“ на мобилном телефону примаоца. Чак и ако је ваш број означен као нежељена пошта, можете поправити ситуацију помоћу овог решења.

Твилио вам такође нуди прилику да побољшате репутацију телефонских позива како би купци имали разлога да поново примају ваше позиве. Штавише, ово решење има функцију Труст Хуб која вам омогућава да се верификујете на свим каналима.

  11 најбољих ресурса и водича за учење о копирању

МигхтиЦалл

Ако желите поуздану везу за своје пословање са аутентификацијом ИД-а позиваоца, идите МигхтиЦалл. Ово свеобухватно решење не само да обезбеђује високо задовољство купаца, већ и штити ваше пословање од аутоматизованих позива.

Дакле, можете се одлучити за њега да бисте осигурали своје канале комуникације и придобили поверење својих купаца. Једна од интерних функција МигхтиЦалл-а је потврда идентитета позиваоца.

Овај систем приказује статус „верификован“ у евиденцији позива за аутентичне позиве и позиве који нису нежељени. Штавише, побољшава репутацију легитимних предузећа кроз аутентичност позива и смањује ризик од лажних позива.

Репутација ИД позиваоца

За сваки посао је кључно знати репутацију његових излазних бројева телефона. Репутација ИД позиваоца је моћно решење које вам омогућава да тестирате СТИР/СХАКЕН ниво атестације.

Када сте потпуно свесни да ваши позиви добијају прави ниво атестирања, можете мерити учинак својих агената. Овај ниво је директно повезан са испоручивости позива. Дакле, његова процена вам омогућава да знате да ли су бројеви сертификовани од стране ОЦН-а и оператера или не.

Штавише, омогућава вам да пронађете ознаке у главним апликацијама за блокирање позива. Обавештења о заставицама у реалном времену и масовно отпремање телефонских бројева за праћење рејтинга су такође доступни на овој платформи.

ДНЦ.цом

ДНЦ.цом је робусно решење које штити вашу пословну репутацију уз одржавање поверења и повећање стопе одговора. Спречава апликације за блокирање позива и ознаке нежељене поште да наруше поверење ваших позива.

Ово решење за испоруку позива вам омогућава да управљате свим вашим пословним бројевима са једне контролне табле и проверите како примаоци виде и примају ваше позиве. Такође нуди функције које могу уклонити вероватан статус нежељене поште са ваших бројева телефона који су већ тако означени.

  Како обавити групне позиве на Вхатсапп-у

Поред њих, доступан је и брендирани ИД позиваоца који садржи назив компаније (до 32 карактера приказано на неким оператерима) и лого. Ово ће вам омогућити да досегнете 400 милиона+ уређаја у САД.

Синцх

Избором Синцх као ваше поуздано решење за позивање, можете помоћи клијентима да сазнају идентитет позиваоца. Омогућава вам да смањите број аутоматских позива и повећате стопу одговора на позиве тако што ћете изградити поверење клијената.

Користећи СТИР/СХАКЕН атест овог решења, можете да побољшате оцену репутације док својим клијентима омогућавате да се удобно одазивају на ваше позиве. Помаже вам да се борите против лажних позивалаца који сметају вашим потрошачима.

Када се ваш позив појави са квачицом или текстом „Цаллер Верифиед“, вредност гласовних позива се успоставља. Ово решење такође ублажава аутоматске позиве и спречава да легитимни позиви буду означени као нежељени.

Ител

Да ли знате да је већа вероватноћа да ће клијенти одговорити на позив ако долази из поузданог извора? Тако је. Али како доказати да се позиву може веровати? Користећи Ителможете повећати стопу одговора уживо и спречити људе да игноришу ваше пословне позиве.

Да бисте спречили да ваши телефонски позиви буду погрешно означени као непожељни, можете да региструјете своје бројеве телефона код Ител-а. Такве ознаке се такође могу уклонити са ваших постојећих бројева телефона. Ово решење такође обезбеђује брендирани ИД позиваоца заједно са верификованим квачицом.

Пошто ће се они појавити на екрану и евиденцији позива примаоца, они могу бити сигурни у извор. Такође добијате могућност додавања логотипа ваше компаније ИД-у позиваоца и навођења разлога за позивање у подржаним случајевима.

Закључак

За компаније је од суштинског значаја да имају верификоване бројеве телефона како би стекли поверење својих купаца. Коришћење поузданих решења за позивање је приступ за који се могу одлучити да не би вероватно били означени као нежељена пошта.

Овде смо саставили листу најпоузданијих провајдера услуга позивања. Можете проверити њихове карактеристике и изабрати ону која највише одговара вашем послу. Ако сте заинтересовани, можете прочитати о најбољим ВоИП телефонским системима за модерна предузећа.